Wednesday, July 27, 2016

#AltheaTurns1

Assalamualaikum

Saengil Chuka Hamnida Althea! 20 Julai 2016 genap setahun Althea sebagai online beauty store yang jual K-Beauty products dengan harga yang jauh lagi murah kalau beli kat tempat lain. Dah le murah comel-comel pulak packaging masing-masing. Berpinar bijik mata akak nak shopping. Terus bookmark website diorang sebab dah jadi bff. Hehehe (Harap husband tak baca ni). Yang bestnya produk-produk tu diterbangkan terus dari Korea. Masa parcel sampai kat rumah mak aku kata "pakwe mama hantar apa kat kau tu?" (Perasan ada pakwe Korea. Hmm kesan dari mak aku mengadap drama Korea 24 jam langsung orang lain tak boleh switch channel kbye)

Birthday dia tapi kita yang dapat hadiah!



Althea's Birthday Celebration 20th - 31st July 2016












Limited Edition Birthday Box + DIY Party Kit 
For orders placed on 20/7 onwards. While stock last


Free Goodies for first 1,500 shoppers
Full size beauty products. While stocks last


Birthday Giveaway. Pick 3 Top Sellers for 100% REBATE!
Rebate will be credited into your account



#AltheaTurns1 Instagram Contest
Got your Althea party kit? Wish us a happy birthday with #altheaturns1 and stand a chance to win amazing prizes such as Macbook Air, Ipad Air 2, iPhone 6s, Galaxy S6 Edge, Canon EOS M10 Selfie Camera, Althea credits and beauty hampers from Althea! Prizes total worth KRW10,000,000 to be won. Contest starts from 20th July - 15th August 2016.


Althea beauty box aku yang pertama

Service diorang pon pantas. Tak berjambang nak tunggu dapat barang

Buat masa sekarang ini jelah yang aku beli
Siaplah duit laki aku lepas ni, dah aim barang lain pulak

Skin Food Black Sugar Mask | RM20.00
Tengok review ramai kata best Skin Food ni. Kat kedai RM40++. Kalau beli kat website ni banyak diskaun. Nanti nak review produk kat entry lain lah ye

W.Lab Pocket Shadow Palette | RM90.00
Produk pertama yang aku masukkan ke dalam 'bag'

Honey Beam Mask | RM8.00 setiap satu

Packaging dia comel. Tak sabar nak guna! 

Etude House Dr Mascara Fixer For Super Long Lash | RM20.00
Ni semua harga diskaun, korang boleh check kat website Althea 


Dan .. jangan lupa selfie untuk Instagram Contest!
Goodluck and thanks for reading. Bye. 




3 comments :

Syazwani Mazlan said...

CANTIKNYA RESOLUTION GMBAR... guna dslr kee

Marya Hana said...

Syazwani Mazlan : Guna camera handphone je ..

Innanie Ariffin said...

Feewit!!! lawa sangat!