Wednesday, March 19, 2014

LINE Shopping, JOM!


Assalamualaikum


Aku memang suka guna application yang comel-comel seperti LINE. Boleh pilih theme ikut citarasa masing-masing. Aku suka Line with Cony! *picit-picit geram*


Mana tahan .. Memang tak tahan .. Godaan .. Benda baik harus dikongsi! Fuh .. Sekarang LINE menjalankan kempen yang boleh buat korang gila dengan SALE! Bagitau siapa tak suka SALE? Kadang-kadang kita terpaksa mengurut dada before keluarkan duit dari pocket "kena tunggu SALE" kata hati lalu berjalan macam kena hambat hantu tanpa menoleh lagi. kahkah (>__<) Ini dia berita baik dari LINE. 


Dua kempen yang sedang dijalankan (LINE SHOPPING) :

1 . Name Your Own Price  (Refer  http://bit.ly/NYOPrules)
Apa yang perlu korang buat ialah enter the lowest unique price pada barang apa yang korang nak beli. Tak perlu letak perkataan "RM". Teruskan dengan dua digit bermula dari harga RM10. 3 hari selepas pembelian dibuka, seorang pemenang bertuah dengan harga terunik akan diumumkan. So, best of luck guys! 

2 . RM10 Rock Bottom Deal  (Refer  http://bit.ly/LINESHOPPINGOA )
Ramai yang kata benda ni macam skim penipuan. Sebab dorang tak berjaya load page tu padahal traffic sangat busy. Benda semurah RM10 ramai berebut-rebut nak dpatkan. So.. kat sini korang kena banyak bersabar and kena selalu check LINE SHOPPING supaya tak terlepas mana-mana kempen. Macam yang sebelum ni, bayangkan Samsung Galaxy Tab 37.0 RM999 dijual dengan harga RM10. Kau rasa orang nak nganga je? Semua busy tekan handphone, siapa cepat & bertuah dia dapat.  

Before korang bertambah teruja, meh nak ajar dulu "How to add LINE Shopping"

1.  Nampak Official Accounts > LINE SHOPPING > ADD 

2. Tap pada ADD FRIENDS > Search by ID > masukkan @lineshoppingmy

3. Scan menggunakan QR Code
Senang? Sambil makan kuaci pon boleh shopping dengan LINE. 

Galaxy Note 3 dengan harga RM 10? Memang gila! Siapa bertuah dia dapat. 

Apa tunggu lagi? Do it now!!
Thanks for reading, bye. 


1 comment :

muja said...

muja lak dah uninstall line,, adess