Wednesday, December 18, 2013

Product Review : JoyDrops and Cintafascia

Assalamualaikum

Blogger lelaki boleh tutup mata dari sekarang. Tumbuh ketumbit tak tanggung ! (>__<)|") Dah tutup mata okay boleh mula. Hai kawan-kawan blogger perempuan yang cantik jelita. Kecantikan bermula dari dalaman dan terpancar pada luaran. Tak gitu? Kalau setuju meh nak perkenalkan beberapa product untuk kebersihan dalaman. Taknaklah cantik luaran tapi dalaman tak terjaga. 

Ada 4 produk yang korang boleh pilih

Produk JoyDrops bertaraf medikal. Semua produk dah diuji terlebih dahulu sebelum dipasarkan untuk mengelakkan kesan sampingan kepada pengguna. Insyaallah selamat digunakan ye puan-puan =)
Hygiene Liquid Cleanser Gel | RM 49 include postage

Mengembalikan kesegaran kawasan khusus wanita secara membersih, menyingkirkan bau dan bakteria. Rasanya ini patut ada dalam koleksi setiap wanita. 
Genital Bleaching Cream | RM 49 include postage

Ia meresap jauh ke dalam bahagian khusus wanita dan melunturkan darah kotor dalam saluran kapilari. Ia mampu menyingkirkan bakteria. Korang boleh pakai lepas kedatangan haid. 
Breast Enlargement Cream | RM 49 include postage

Jangan tanya "Kak Maghia pakai ke?". Tumbuqqqq muka ko hahaha. Okay cream ni menambah saiz payudara dan memperbaiki fungsi bagi kawasan payudara. Untuk elak kanser payudara, korang boleh amalkan penyapuan cream ni. Sebab kadang-kadang kita bukannya rajin sangat nak buat langkah-langkah pengesanan kanser payudara tu. Kan? Sapu je cream ni, Insyaallah .. 
Vagina Tightener Gel | RM 49 include postage

Okay yang ni khas untuk puan-puan yang dah pernah bersalin. Faham kan? Ehem! Taknak cerita sini, malu orang tengok! *dialog Jambu* 

Kalau ada sebarang pertanyaan lanjut or nak order, bolehlah contact : 

mia.myra@yahoo.com

or whatsapp 

01111256123

Tang ni orang lelaki dah boleh bukak mata. Hehehe. If korang pening nak bagi hadiah birthday kat member. Haaa ni antara salah satu idea yang korang boleh gunakan. CUSTOM MADE POLAROID MAGNET by @cintafascia. Korang boleh follow Instagram diorang! Harga sangat sangat sangat berpatutan.
Instagram : @cintafascia

Thanks for reading, kbye ! ^^



2 comments :

Innanie Ariffin said...

comel lah fridge magnet bawah tu! suka :)

Siti Hajar said...

Cantik! Suka polaroid magnet tu.