Monday, November 4, 2013

[GIVEAWAY] The Shout! Awards 2013 Tickets


Assalamualaikum



Selain suka membebel tanpa arah tujuan kat blog. Sekali sekala apa salahnya raikan pembaca. Kak Maghia nak bagi 10 pairs of normal free standing/seating invites kepada pembaca bertuah sempena Shout! Awards 2013 yang akan berlangsung secara LIVE di Stadium Putra, Bukit Jalil pada 9 November 2013 pukul 8.30 malam. Yang tak dapat tiket boleh tengok 8tv okay. Tapi takkan bagi je kot? Kalian haruslah menggunakan taktik-taktik membodek semaksima mungkin. Sesiapa yang bodek tak kena tempat dan menyentuh sensitivity akan dipotong markah kehkeh. Takdelah! Kak Maghia serius nak BAGI je kepada 10 pembaca bertuah blog ni. Memang nak bagi je. Jomlah cuba, mana tau dapat tiket Shout! Awards 2013. 


Antara kategori-kategori yang dipertandingkan : 






Yang aku paling tak boleh sabar
SHANE FILAN (member of Westlife) pon ada! 
Kekasih lama kbye

Ramai artis yang akan buat persembahan malam tu nanti. Antaranya Hey waley waley hey waley waley! Reshmonu ada. Froya & Najwa Latif ada. Joe Flizzow ada. Manifesto. Salammusik. Paperplane Pursuit. Anddddddd ramai lagi artis yang turut hadir memeriahkan Shout! Awards 2013. Tengok artis-artis yang dipertandingkan dalam setiap kategori memang hebat-hebat belaka. 


Kak Maghia memang sekacang goreng je nak bagi kepada 10 blogger yang ku sayang. kehkeh. Jomlah join GIVEAWAY. Cara-caranya tidak rumit. Sebab tujuan asal memang nak bagi hadiah ke kat pembaca blog. Anda hanya perlu :


1) Buat satu entry bertajuk [GIVEAWAY] The Shout! Awards 2013 Tickets

2) Sambungkan ayat "Nak tiket Shout! Awards kerana .." (Gorenglah ya! simple simple pon takpa)

3) Link kepada entry ini 

4) Hantarkan nama & link entry korang di ruangan comment (Untuk pilih pemenang)

5) Tarik tutup hari Rabu 6 November 2013 pukul 6 petang

6) Tunggu keputusan kat rumah sambil makan biskut cicah Milo & berdoa

7) Yang dah menang kena ambil tiket di Nuffnang Office, dekat dengan LRT Dang Wangi

Nuffnang Sdn Bhd (762669-K) 12B-03A, Heritage House, 33 Jalan Yap Ah Shak, 50300 Kuala Lumpur

8) Pemenang akan diumumkan hari Rabu (6 November 2013) 

9) Jumpa kat sana this Saturday! \(>.<)/



Jom join! Sorang blogger akan dapat 2 tiket. Boleh ajak husband, kekasih, kawan baik, skandal, laki orang? Takmo takmo takmo. Potong markah. Kbye. Semoga berjaya!

8 comments :

Sabrina Tajudin said...

ala.. bru nk join.. tarik xngamm.. ada hal.. umph... hope ada lg thun depan! <3

ryu said...

nk join gk..tp de exam..haha..sbr je la

SYAFIQAH RUSLI said...

syafiqah

http://withlovekisses.blogspot.com/2013/11/giveaway-shout-awards-2013-tickets-by.html

entry sy simple jeee..jgn gelak plak....tp klo dpt Alhamdulillah :)

Asyik Izas said...

akk Asyik join juga..

Nama: Asyik Izas
Link: http://asyikmaiburogu.blogspot.com/2013/11/giveaway-shout-awards-2013-tickets.html

Syazwani Mazlan said...

tak dpt join la.. bf kerja malam. hahaha. good luck pada yang lain

asila ashira said...

kakak..sy nak join ye..hihii...nak memeriahkan suasana...

nama : asilah
link : http://nurasila.blogspot.com/2013/11/giveaway-shout-awards-2013-ticket.html

tQ =)

Sizzling Suzai said...

harrrr tolong alh bg saya, saya nak sgt ni kalau xdpt tentu sy sedih (sambil nanges!)

http://sizzlingsuzai.blogspot.com/2013/11/giveaway-shout-awards-2013-tickets.html

Sizzling Suzai XD

HaFizaH aYu said...

Alahai melepas den nk monang tiket :-(