Tuesday, July 16, 2013

Azam Raya Bersama Watsons dan Faizal Tahir.


Salam Ramadhan! Tadi pergi bazaar ramadhan kat Shah Alam ramai gila dek non! Ada yang bawak makanan sampai tak menang tangan. Kak Yong nak makan ayam percik, angah nak makan nasi kukus, Abang Lang teringin nak makan tepung pelita, adik busy borong bunga api. Tiap-tiap Ramadhan confirm berlaku pembaziran. Mula-mula keluar nafsu buaya, bila dah berbuka banyak makanan yang tak habis. Tapi selalunya kitar semula makanan tu untuk sahur ye dak? 

So, apa azam raya tahun ni? Eh dah tanya azam raya apa kes ni Marya? 

Azam Raya Bersama Watsons dan Faizal Tahir 
Al-Amar Lebanese Cuisine, Pavillion Kuala Lumpur

4 Julai 2013 - Watsons Malaysia menjalankan satu kempen bertajuk "Azam Raya Bersama Watsons". Bila sebut pasal raya semua orang excited bayangkan langsir rumah baru, baju raya ropol-ropol, rendang tok dan sebagainya. Tapi pernah tak terfikir pasal azam raya? Selalunya azam tahun baru je orang fikir. Hmmm. 


Apa agaknya azam raya aku ye tahun ni? Nak pakai 10 pasang baju raya? Makan 25 jenis kuih raya? Oppp oppp tak payah bagitau azam raya korang kat sini. Ada yang lebih menarik sebab korang boleh kongsikan azam raya masing-masing di facebook page Watsons Malaysia mulai 18 Julai 2013.


Bukan sekadar kongsi azam raya, duta Azam Raya kita iaitu abang Faizal Tahir *peeeewit* akan buat satu lagu raya khas liriknya inspirasi daripada azam raya yang korang kongsikan dalam page tersebut! Faizal Tahir akan lancarkan lagu raya yang special tu masa sambutan rumah terbuka Watsons yang akan diadakan pada 6 September 2013 di Plaza Angsana Johor Bahru. Ramai artis yang terlibat nanti antaranya Lisa Surihani, Oh my english oh my .... Liyana Jasmay pon ada! 


Ada lagi .. Akan ada seorang pemenang dengan azam raya yang paling menarik! Nak tahu hadiah dia? Faizal Tahir akan datang beraya di rumah pemenang & pihak Watsons akan sponsor segala tok nenek catering sempena kedatangan Faizal Tahir ke rumah pemenang. Selepas baca entry ni, sebelum tidur tengah pintal-pintal rambut cuba fikirkan apa azam raya yang paling kreatif dan menarik sempena raya tahun ni. Mana tahu rezeki korang nak menang? Tak salah mencuba. Jangan lupa, kempen ni berjalan dari 18 Julai sehingga raya


Jemputan ke pelancaran kempen Azam Raya bersama Watsons dan FT! 
Antara blogger yang dijemput hadir ke 
Pelancaran 'Azam Raya Bersama Watsons dan Faizal Tahir'

mula-mula eksyen, lepas tu kawan *caption* hahaha
Registration 

nama pon kempen azam raya, kemainlah aku sorang-sorang berbaju raya
kah kah kah gelakkan dia (T___T) 
tentatif program 
cantik sangat Al-Amar Lebanese Cuisine, Pavillion Kuala Lumpur (Level 6)
Faizal Tahir in the house *\ /* yippeee!
siapa suka Faizal Tahir akan kening ! 
pelancaran 'Azam Raya Bersama Watsons'
Di kesempatan ini, nak ucapkan selamat menyambut Ramadhan Al-Mubarak kepada semua yang beragama Islam tak kira di mana anda berada hehehe ^^,  Setiap azam raya yang korang post, akan dapat baucer RM5 untuk pembelian pada bulan September. 

junior kat UiTM & ex-housemate

Diharap dengan adanya azam raya korang yang meletop & da bomb, maka akan terhasilnya satu lagu raya yang amat bermakna dan menusuk kalbuku di hari raya nanti. Okay? 
blogger-blogger cantik yang turut memikirkan azam raya tahun ni ekekeke 
sabbyprue

hanissssssss 
blogger kita tak kira masa dan ketika, camera di mana-mana 
Antara hidangan di Al-Amar Lebanese Cuisine, Pavillion Kuala Lumpur





syafiqah , rakan blogger zaman jahiliah

blogger-blogger yang hadir *ewah pinky momma* 
Love You ! <3
goodies bag from Watsons Malaysia

Major Raya Sale akan dijalankan pada 18 Julai sehingga 2 September di Watsons semenanjung Malaysia. Orang Sabah dan Sarawak jangan risau, major raya sale akan bermula pada 25 Julai hingga 9 September. Selamat membeli belah di Watsons. 
tidur lena dibuai mimpi indah kalau ada bantal gambar Faizal Tahir, hmmm
Thanks Watsons Malaysia!

Hantarkan azam anda ke facebook page Azam Raya sekarang !


Untuk maklumat lanjut sila ke facebook rasmi Watsons Malaysia! Bye.





37 comments :

Mek Onie said...

best dapat jumpa yayaaaaaaaaaaa! yeeaayyy,finally,hehe....nanti kitanak cilok gambar yg ada onie tu eh :P

buttercupgulz said...

hai dear, ingt kte lg x? alahaiii lama nya x jelajah belooog u ni dear..makin cantikk ye awkkk skrg..comel je tgkk..hehe

Syafiqah Hashim said...

finally dapat jugak jumpa Kak Maryahana ni..kwn blogger since pika start mula blogging tu..hehee..nice meeting you ^_^
semoga bertemu lagi di kemudian hari ehh..

Namee Roslan said...

wee weee...entah la apa azam namee tahun ni. kihkih. nak makan banyak2 kot.kihkih..hehe.

Mira Adzlia said...

bestnya...jeles..jeles..hehe

Diera Tekikushika said...

haaaaa???? FAIZAL TAHIR? okay okay. =_=

aniswany lazim said...

alaaa..dh lama xjenguk dak comel nih..

slamat bepuasa dear ^_^

Syazwani Mazlan said...

happening sungguh! ;)

shark said...

raya pn kne ada azam yer..
hehe..
bro FT mmg stylo mylo.

Atiqah Wadiah said...

Kita dh angkat kening...nmpak x?

Hanida Moss said...

I tak pergi event, if not boleh berkenalan dgn korang. sadis T_T

Mira Cikcit said...

Cikcit curi gambar nak buat kenangan tau.. hehe

Fatihah said...

nak bantal tu boleh ? hohoho

PinKy MoMMa said...

hahahaa marya oii..apsal akak pose camtu? sakit pinggangkah? azam raya?
nak beranak cepat mihmihmih

AlyzaFisol said...

alahai, tak dapat nak bertegur sapa ngan yaya on that day...kita tegur kat sini je erk...haiii haiii... :)

http://www.alyzafisol.com/

Umie Artoqiemie said...

nampak mek onie kat situ... best gila dapat join event dengan FT..Ape yee azam tahun baru..

Asyik Izas said...

Assalamualaikum, Marya..seronok kan event tu..sbb ramai blogger yg best2 kita jumpa..dpt jumpa FT pula lg best..;)

http://asyikmaiburogu.blogspot.com/2013/07/azam-raya-bersama-watsons-dan-faizal.html

Marya Hana said...

Mek Onie : hope berjumpa lagi.. silakan cilok! Hee ;)

Marya Hana said...

buttercupgulz : Alaaa, kita termakan semut kot. nnt kita terjah blog awk, mana tau boleh refresh..

Thanks awak ! :)

Marya Hana said...

Syafiqah Hashim : Finally....... insyaallah, take care ya! ^^

Marya Hana said...

Namee Roslan : tu bukan azam raya, tu tiap2 hari pon guna azam tu.. namee kuat makan! :D

Marya Hana said...

Mira Adzlia : Insyaallah nnt Nuffnang akan bg awk peluang :)

Marya Hana said...

Diera Tekikushika : why ? heeee :D

Marya Hana said...

aniswany lazim : hai aniswany.. Thanks.. salam ramadhan :)

Marya Hana said...

Syazwani Mazlan : biasa!! :D

Marya Hana said...

shark : kena ada, baru terarah sikit raya kita :p

Marya Hana said...

Atiqah Wadiah : Nampak nampak! sambil kecikkan mata *tgh focus*

Marya Hana said...

Hanida Moss : Kennnn, next time maybe :)

Marya Hana said...

Mira Cikcit : silakan cikcit.. frame tauuuuuu haha ! :D

Marya Hana said...

Fatihah : kena pergi event baru dpt.. ada autograf FT tuuuuuu.

Marya Hana said...

PinKy MoMMa : Tyra Bank sgt tauuuu.. hehe.. semoga selamat & dpt baby yg comel n sihat.. amin ya rabb :)

Marya Hana said...

AlyzaFisol : Yep, kita jumpa next event.. Insyaallah :))

Marya Hana said...

Umie Artoqiemie : kawan ke? hehe. fikirkan dan renungkannnnn.. :D

Marya Hana said...

Asyik Izas : Wasalam.. best! jumpa FT, and paling best makan kot .. kikikiki.. hope jumpa lagi, take care dear :)

Hanis Nasuha said...

Hi pretty sister! Hope to see you again! :)

Nizam Ijam said...

banyak event kak long ni erk..huhuh

Anonymous said...

kak, you're just so pretty meh. muka cantik macam pelakon sinetron apa tah nama dia.