Friday, March 15, 2013

Nikah | Berinai | Sanding


Assalamualaikum

I HATE THIS FEELING! Bila lama tak tulis blog, terasa makhluk asing sedang menaip. Semua serba tak kena. Type panjang-panjang then delete. Persis terkena sumpahan Kum Kum. Bunyi toksah cemas sangat. By the way, ini adalah semester terakhir di UiTM.

Nak jerit kegembiraan ke, nak nangis sedu sedan ke nak buat yang mana satu dulu ni? Sebagai seorang pelajar semester akhir, bukanlah lepak menjadi keutamaan. Dan yang paling magic aku dah rajin pergi library belek-belek buku & pinjam. So tak boleh update blog selalu *Twitter selalu*. Maafkan andai tertunggu-tunggu but I still love u hihihi. Untuk kurangkan bimbang di hati sebab berapa kurun tak update blog, maka aku menaip hari ini. Menaip sambil picit kepala T__________T 

As you know, tiap-tiap minggu ada member kahwin. Orang ajak kita pergilah. Nanti kau kahwin kawan-kawan komplot taknak datang. Dulu masa single kemain eksyen. Beginilah konsep umur kertu yang bakal melangkah ke jinjang pelamin tak lama lagi. Ecewah gitu .. Tujuan lain boleh makan nasi minyak free. Sambil tu usha kot-kot boleh dapat ilham baju pengantin ke, pelamin ke, candy booth ke, cari jodoh ke. Eh?

Button badge sponsored by CHAWE Creative


Design sendiri & email malau_77@yahoo.com
Harga berpatutan & pantas !

-----------------------------------------------------------
Jaja & Yus | 1 Mac 2013 | Nikah
Taman Chembong Jaya |Rembau |Negeri Sembilan
-----------------------------------------------------------
Tertonggeng-tonggeng aku ambik gambar
Biar gambar bercerita ..







Sah dengan dua kali lafaz
Eh seronoknya dah halal









Muka-muka single. Eh terjual minyak

Malam Berinai | 1 Mac 2013
Warna tema, hijau
Yang aku selendang hijau, buat syarat Hahaha
Marina Zaza Marya
kawan tidur sekatil tapi aku tidur dulu lah (-___-) zZ
lepas malam berinai kitorang JJCM kt area Dataran Senawang. Masa tengah-tengah makan dapat 3 nombor telefon. Cis sempat lagi! Silap tak bawak balik haritu. Boleh promote no phone diorang dlm blog Hahaha.

Majlis Sanding | 2 Mac 2013

Bridesmaid kena pakai pink.


Buang masa
L is for the way you look at me
O is for the only one i see
V is very, very extraordinary
E is even more than anyone that you adore

Ada kawan si dia tegur "Uress ke?" . Hahaha.
sebab kawan dengan ex Sekolah Menengah Undang Rembau, schoolmate si dia.
semua kawan-kawan si dia kecuali Zaza
hentikan keyword seperti "Marya Hana putus cinta". Buat aku rasa nak gelak sampai terkeluar burger bakar makan dua bulan lepas. Hahaha. Yang baju hitam tu, wujud lagi. Alhamdulillah ..
Elianto Face Mask
ada 10 keping face mask kongsi-kongsilah uolls laki bini

Semoga kekal hingga ke Jannah & lahirkan anak-anak yang comel!
Thanks for reading k bye.




27 comments :

suhana ibrahim said...

Marya, nak jugak face mask tuuu. Nak free boleh? Btw, rasa macam kelakar je keyword tu. Heks

Phat said...

Rembau Most Wanted yawww

nia_cheroniah said...

Salam marya.Is this Hajar Aishah yg kawin ni? Dah kawin dah dia. Big congrats to her :)

nabila azmi said...

slmt pngntin bru..=)

eZmALiZa said...

stylo gile bg hadiah mask untuk pengantin! very cool! letih dan penat pengantin boleh hilang lepas pakai hadiah u marya.. osem! :D

aliah nabilla said...

Rembau. kampung halaman ku. haha.

Rozuan Ismail said...

kau bila plak nak kahwin..jgn lupa hntr kad kahwin kat aku.wajib!!

MALAU said...

Terima kasih kerana tempah button badge dari kami. Terima kasih juga kerana mention nama saya dalam post ini. Terima kasih sangat2.

Farah said...

Cantik nyer pengantin and all the bridesmaids!! Hehe badges tu pun comel sgt. Btw aper secret rambut cantik, so long and healthy!! Hehe

x
Farah

nurdani said...

cantiknya pengantin.comel!

saya berkenan dengan peplum kamu.sekian

zeera lily said...

best kn g wedding... best part makan sebenarnya...hehehe..
follow my blog too *_*

Cik Nathrah said...

wowowowo..cantik2 bridemaidnyeee ;p

Namee Roslan said...

ni marya asyik pergi kenduri...tak lama lagi ur turn ! :D hehe

Marya Hana said...

suhana ibrahim : Carilah kt Elianto :) Keyword yg mengganggu, dlm masa yg sama kelakar-nak-mati.

Marya Hana said...

Phat : popular lagu tu sekarang.. untunglah siapa org Rembau

Marya Hana said...

nia_cheroniah : yep, Hajjar Aisyah le tu hehe..

Marya Hana said...

nabila azmi : kepada pengantin :)

Marya Hana said...

eZmALiZa : kannnn, kongsilah diorang. untuk mengekalkan seri pengantin haha.

Marya Hana said...

aliah nabilla : rembau kat mana? bf akak duduk rembau :)

Marya Hana said...

Rozuan Ismail : bawak bertenang, aku nak mengejar cita-cita dulu. haha. Insyaallah :)

Marya Hana said...

MALAU : most welcome azam :)

Marya Hana said...

Farah : dalam gambar je kot, hakikatnya rambut i sgt kering & tak bermaya. I hari2 blow rambot :'(

Marya Hana said...

nurdani : Yep, pengantin & pelamin cantik..

peplum tu biasa je sebenarnya.

Marya Hana said...

zeera lily : the best part semestinya MAKAN.

Marya Hana said...

Cik Nathrah : awww, yeke.. terima kasih nathrah.

Marya Hana said...

Namee Roslan : Insyaallah, nnt namee wajib datang!!

merapu said...

"Uress" ape tu? x phm, huhu