ARIGATO GOZAIMASU.

Tuesday, January 22, 2013

Sweet Chat Cafe | Lepak petang


Assalamualaikum kawan-kawan yg dirahmati-NYA,

Tadi aku godek-godek gambar (berduyun-duyun) dalam laptop. Geleng-geleng kepala aku tengok banyak  nauu folder untuk gambar aje. Apa benda kau ni Maghia? Gambar begini begitu semua nak simpan. Yang tonggeng, yang gelak tak cover, gambar poyo sorang-sorang, pose pelik tapi benar bersama kawan-kawan. Terus tepuk dahi kuat-kuat macam tepuk nyamuk kat dahi! Rupanya semenjak ada Instagram aku terus melupuskan memori yang tercipta. Ada gambar tapi tak masukkan dalam blog. Semuanya kerana Instagram. Lepas tangkap gambar terus upload situ. Blog? Blog tu apa ekk? atototoi lupa daratan!

Sweet Chat Cafe | Times Square Shopping Mall
Lower Ground, jangan sesat 
sedapnya lalu kat tekak
hot chocolate petang-petang memang pilihan yg tepat
Garlic bread & Mushroom soup 
still terbayang kerangupan garlic bread cicah mushroom soup
durian crepe 
Kan hantu durian. Malam nak tido panas badan macam nak bogel
Tapi 3 ketul memang tak mencabar langsung 
Tapi bolehlah kot nak buat taik gigi
Jalan-jalan kat TS mesti menyauk sesuatu
cara-cara habiskan duit, so aku beli kasut ni
berejam aku pilih kasut 
Oh pergi bersama mereka
siap buat fish spa lagi amboi
seram tengok rambut kering tu (-__-")
gambar besar-besar ni dah kenapa?
 Saje nak buat korang bertambah seram k bye.


-------------------------------------------------------------------
P/S : Perhatian kepada sesiapa yang berminat untuk mengiklankan product atau apa-apa sahaja di blog ni. Boleh hantarkan email di pontianak_maria@yahoo.com Harga macam harga member! Hahahaha ^^
-------------------------------------------------------------------




30 comments:

Innanie | Ariffin said...

kita pun selalu lepak sweet chat. tapi kat mid valley. memamg boleh tahan makanan dia. sedap. environment pun cosy. so sweet to have a sweet chat!! :)

Rann said...

onom nom nom.. dapnyer dapnyer. woiii apa nii buat rann terlioq malam buta. ihhh sedappp gilos! :3 haha

NinaAz said...

Wowww. Durian crepeee. Presentation sgt aweeesomeeee

mieza said...

uiiiiiii..
hot chocolate!!
meleleh2 da ni air liur.
(okay, sgt pengotor di situ ye)

Hanida Moss said...

blogger chipmunk pun buat entry makan kat sweet chat! dia pun ade durian crepe and air float ice cream tu. hihi. same lah korang :p

Namee Roslan said...

ramai gak nampak lepak kat sweet chat. namee belum pernah lagi. hihi. ketinggalan gila kan. mihmih.. one of the day nak cuba ! :D gulp. nampak mengiurkan. gulppp...

Eza Faezah said...

best gak pg situ.. hee :) kak marya memang gojes sentiasa. ^^

cik nur said...

gambar besar comel apa marya hehehe durian crepe telan air liur nie hahaha :)

Mysara Ab Rahman said...

slalu ke TS tp lum pernah g c2..
air tu nmpk sedap sgt..

Marya Hana said...

Innanie | Ariffin : haah Midvalley pon ada, yep. bagi Marya makanan dia sedap..

Marya Hana said...

Rann : tulah motif sebenar entry ni, nak buat org terliuqqqq :p

Marya Hana said...

NinaAz : setuju, dgn coklat tu. alahai, comey! :')

Marya Hana said...

mieza: bagi blog Marya Hana tu tak tahap pengotor lagi. kalau baca entry lain, byk lagi ayat yg lebih pengotor & selekeh, muahahaha..

Marya Hana said...

Hanida Moss : siapakah blogger chipmunk? kebetulan tu.. hehe..

Marya Hana said...

Namee Roslan: I pergi makan kat situ pon sbb nak rasa durian crepe yg sebenarnya.. Haha.. gi lah ajak Isham.

Marya Hana said...

Eza Faezah : Aww malu, mekaseh >__<

Marya Hana said...

cik nur : mekaseh..

durian crepe situ boleh tahanlah..

Marya Hana said...

Mysara Ab Rahman : so lepas ni boleh pergi situlah kan.... :')

NIA SI DRUMSTICK said...

xpuas at kan kalau jln2 xbeli apa.ahaha

Cinta hazanis said...

oh tidak! dah lama xberjimba dekat TS. :(

Dang Intan Duka said...

hohoho..
jalan sakan na..
lepas ni melancong mana plak?? hahha



peace

Farhanah Mokthar said...

jemput singgah dan join peplum giveaway kat blog kita :))

Hanif Redland said...

Lama tul tak singgah kat blog cik marya..best tul jalan-jalan..hehehe..

eyqaaman. said...

Bikin panas je yaya ni kan?? air liur dah meleleh dah ni haa..kekeke :D

Marya Hana said...

NIA SI DRUMSTICK : haah ada je jalan menghabiskan duit kahkah.

Marya Hana said...

Cinta hazanis : masuk sem nnt silakan jimba..

Marya Hana said...

Dang Intan Duka : melancong mananya.. ko yang melancong. jap kat sarawak, jap kat semenanjung.. aku KL sentiasa.

Marya Hana said...

Farhanah Mokthar: THANKS :)

Marya Hana said...

Hanif Redland : SILAKAN singgah dengan lebih kerap, hahaha.

Marya Hana said...

eyqaaman. : panas eh? Malaysia memang panas, suam-suam kuku. hehe. silakan amati gambar2 tu utk rasa bahangnya. hahaha.