ARIGATO GOZAIMASU.

Saturday, January 19, 2013

Sharing is Caring | Ala tomey-tomey


Assalamualaikum anak-anak yang dirahmati oleh-NYA,

Kembali dengan diriku yang sebenar. Yang gemar update berkenaan barang apa yang aku beli, makan kat mana, dengan siapa, etc. Instead of update entry pasal member kahwin. Tu kira paling takda modal lah tu. *ops biar pecah di perut jangan pecah di blog*hikhokhikhok. Bila bosan tahap maksima terasa nak baca balik entry lama sambil gelak berdekah-dekah "Aku ke yang type entry ni? Apsal bingai nauuu? Sekarang macam dah matang aku ni". Matang haa kau. Cuma takdalah meroyan asyik bagi tips macam dulu-dulu adoi doi doi. Serupa itu ketam mengajar anaknya berjalan lurus. Tapi biar situ. bila rasa macam nak uji tahap kematangan diri dipersilakan baca lagi entry lama. Confirm akan mempersendakan diri sendiri berbakul-bakul. Hari berganti hari maka penulisan aku berubah sedikit demi sedikit. Rasanya lebih sopan, don't you think so? Tak mencarut macam Bella Lim. dengar cerita azam baru 2013 dia taknak mencarut. Mesti hangat-hangat taik chicken. Dah boleh bau dah taik tu, muehehehe. 

K wa ada barang baik punya nak share dengan uolls. Jomsss tengok :')

Samsung Galaxy Note yg ku sayang lebih dari aku sayang Bella Lim
Beli dengan titik peluh sendiri memanglah sayang 
yang berseri-seri 'tiap hari sayang..' sebab dia dah tukar baju
before this dia pakai flip cover tapi aku dah bosan dengan semua tu
maka aku lemparkan ke tepi dan beli yang baru, cantik tak?
beli kat Wangsa Walk, orang belanja hahahaha
senang sikit nak type mesej dengan dua-dua belah tangan
nak guna kaki type mesej pon dah senang sangat
K ni mondo pulak? 
Beli mustache watch dari House of Allure 
Tapi .......
bukan satu tetapi dua muahahahaha
sebab tak boleh nak pilih sama ada warna hitam/ khaki
penghantaran sangat pantas mcm kereta Ferrari
sukaaanya! (*>__<*)

dan terimalah .. latest pictures of me & my friends
K thanks for reading, bye :')




32 comments:

Mira Adzlia said...

bru nk bli jam tu..marya sdh beli...wa..jeles..hahaha

Nurmujahidah Ismail said...

kak marya!!!! orang pun beli hp baru,, hehe,,, kak marya,, rindu header fairy kat marya dulu,, hehe

Eza Faezah said...

Jam tangan tu mmg style la kak maria!! ;)

NinaAz said...

Wahhh. Hp kita sama lah. Hikhik. Cantik bju hp tu. Uniksss

Atiqah Wadiah said...

untunglah hp dia dpt baju baru..huhu

Mysara Ab Rahman said...

cantiknyer baju baru hp...

Mila Ahmad said...

Note 2 ala tomey-tomey...

cik nur said...

comel la jam tuh kalo nur pun tak boleh pilih yang mana hehehe :)

NIA SI DRUMSTICK said...

ye la..hp mahal tuh..sp xsayang..ahaha..jam nk bg abg IP ke kak yaya??haha..nsb baek la xd ejam yg letak janggut kan..ahaha

Shazwani Ramly said...

heee. paling comel baju kak marya pakai tuhhh. suka sgt :)

Anonymous said...

pkai camera apa?

Miss A said...

love the watch, my dear! <3 selalu cari,tapi tak berjumpa-jumpa pungg. damn haha

mama leen said...

cantiknya cover henpon... ala2 Anna Sui gitu.. hehe

Rozuan Ismail said...

amboi, banyak shupping!!

Hanida Moss said...

Im gonna have a new phone too! Nak propa dlm blog jugak lepas ni. Mesti kena propa. Barulah blog masa kini haha ;p

Marya Hana said...

Mira Adzlia : yeke.. pantas lah sikit >__<

Marya Hana said...

Nurmujahidah Ismail : akak bukan beli henpon baru, akak beli casing baru, huhu.

Oh yang tu, lama dah ..

Marya Hana said...

Eza Faezah : cute lah mustache tu..

Marya Hana said...

NinaAz : gimme five! *sep sep*

Marya Hana said...

Atiqah Wadiah : sbb tuan dia cerewet & cepat bosan, makanya..

Marya Hana said...

Mysara Ab Rahman : baru memang lah, cer tggu lama sikit haha.

Marya Hana said...

Mila Ahmad : NOTE 1 ni..

Marya Hana said...

cik nur : Aaaa, makanya jadi tamak beli sekali dua..

Marya Hana said...

NIA SI DRUMSTICK : haha, eh takda maknanya nak bagi dia. jam pompuanlah nia. mana pakai jam mcm ni.. tak sesuai..

Marya Hana said...

Shazwani Ramly : haha, kuning tu? terima kasih..

Marya Hana said...

Anonymous : Samsung Galaxy Note..

Marya Hana said...

Miss A : banyak blogshop yg jual sebenarnya..

Marya Hana said...

mama leen : Oh haah, mcm Anna Sui punya..

Marya Hana said...

Rozuan Ismail : jarang-jarang sekali shopping, makanya..

Marya Hana said...

Hanida Moss : I tak beli henpon baru, i beli CASING baru.. hehe..

Namee Roslan said...

paling fav !! casing hp !! cantik and very 3D texture !! hiih :) nak beli juga tapi kena beli hp canggih dulu. hehe

Marya Hana said...

Namee Roslan : Byk je casing mcm tu utk handphone lain, dont worry namee :)