ARIGATO GOZAIMASU.

Thursday, December 6, 2012

Novel Kenangan Di Puncak.


Assalamualaikum kawan kawan

Dulu masa aku sekolah teknik, aku susah nak terima perubahan. Tengok tv hujung minggu sahaja, buat homework ikut masa. Mandi nak kena berebut, letak baldi tanda kita dah cop nak mandi dulu bahaha. Stress sangat uolls. Dah macam tu aku perlukan hiburan. So apa agak-agaknya hiburan untuk budak asrama? NOVEL. Lepas satu novel ke novel yang lain. Daripada tak kenal member dorm hujung sana, sempatlah berkenalan semata-mata nak pinjam novel. Merapatkan silaturrahim gitu.. 


Zaman universiti takda masa lagi untuk baca novel. Sebab dah ada hiburan lain. Dalam laptop penuh drama korea, variety show, etc. Jangan contohi aku beli novel lepas tu buat pekasam. kihkih. Tapi tapi tapi .. Masih ada lagi dikalangan kita yang suka kumpul novel, peminat tegar sampaikan novel penuh 3 rak buku (atau lebih? Omaigod Omaigod). Ada berita baik!


Untuk dijadikan koleksi novel yang seterusnya, Sen Studio buat pertama kalinya melancarkan produk  yang pertama. Sebelum ni si Pepol hanya menulis di blog. (Jiwang jugak mamat ni rupanya, kuang kuang). Untuk menyedapkan lagi cerita, dengan gaya bahasa yang sesuai (penulisan macam aku tak boleh buat novel,sobs) dia dah pun melancarkan produk yang pertama iaitu Novel Kenangan Di Puncak. ramai dah beli novel dia. Aaa kalau ada yang nak berkenalan dengan Pepol. Eh, kepada sesiapa yang nak beli novel si Pepol boleh tekan sini. Then orderlah. Tak gheti-gheti kamu ni ish babab! Dah tu bodek sikit mana tahu dapat diskaun ke. haha. Eh jangan nak diskaun sangatlah. Uolls pergi makan Tutti Frutti tiap-tiap minggu mampu pulak kan? kehkeh. so apo tunggu laei? Gi serbu blog beliau. Bila dah baca novel tu review sekali. Lanyak cukup-cukup. Aku nak tengok sikit best ke idok dia buat novel. Di samping tu boleh memperbaiki apa yang kurang, yang lebih korang buat diam je. wkwkwkwk.


Belilah novel Pepol. click sini.

Thanks for reading, bye. 






8 comments:

Hak Milik Saya said...

Hai kak maghia hihi. First time komen even dah follow dari tahun lps lagi keke:-D suka sgt blog akak ni:-) anyway congrates sbb menang "miss on time" and "miss revolution". Baca kak blog cik epal tadi. Congrates again!!:-)

Nurmujahidah Ismail said...

banyak gambar maria dalam page kotex. hehe,, makin kurus ek? cer makan banyak cikit boleh?? *mud ku jealous,, hahaha,, congratulations!!! :D

Shazwani Ramly said...

kak maryaaaa yg cantik. hahha. interesting.

NIA SI DRUMSTICK said...

hamboi..kt puncak mna ade ms nk bc novel yaya..sebok dating ng ip je..ahahaha

Steffany Daph said...

(: skrg masih lagi mengumpul novel, dah baca jadi pekasam akhirnya. hehe, ntah la. sbab dah baca kot.

nur 'adli azhari said...

novel BUKAN PUTERI LINDUNGAN BULAN
the best

Mysara Ab Rahman said...

mai skrg ni pn korea yg pnuh kat lappy tu...hee

ahmad endo said...

aku lambat pick up ...congrats ow memang 2 ketegori kat boot camp tu...heheh