ARIGATO GOZAIMASU.

Sunday, October 21, 2012

Shooting Public Service Announcement(PSA): Rokok


Assalamualaikum 

*Kruk Kruk!*tak berapa pasti betulkah itu bunyi perut? Menaip semasa perut lapar menghalang aku menaip secara waras.tapi nak update blog juga tak kira. sabtu lopeh diorang yang follow facebook/twitter/instagram  tahu yang aku pi shooting Public Service Announcement (PSA) bertajuk Rokok. susah jugak nak jaga banyak-banyak account ni. upload picture kat sana terfikir eh sini dah upload ke belom. lepas tu kena check satu-satu. aku rasa hidop aku semakin huru hara macam pompuan mati laki. susah hati umpama terlepas tarikh untuk daftar subjek UiTM. begitu sekali kau .. 

aku ni kalau jadi artis (kalauuuuu, nampak tak) boleh menang award artis paling berdisiplin ahaks. datang tepat pada masa. sebab gerun orang lain ngumpat sebab datang lambat, hengat muka cantik sangat? hengat diva? nampak tak.. so calltime pukul 7 pagi seperti dijanji aku memang dah ado situ. tapi tunggu director bangun tidur lepaslah kalau kau nak gi Genting Highland main roller coaster 4-5 kali sampai muntah then patah balik shah alam. HAHAHAHA. director tu memang liat bangun tidur, nasib baik berbakat besar. 

tu yang menyampah type banyak-banyak, perut lagi lapar -__-"
miza,nana,kak maghia, and fatin 
tunggu Abang Munif Isa sampai, baru mula shooting
lebih kurang pukul 12 tengah hari, panas terik nu !
bebudak prop, juga kawan-kawanku
tengah buat jantung (fake)
kenalkan boyfriend baru den. kahkah nak kena hempuk dengan tong gas agaknya. ni salah satu scene dalam PSA ni, konon-konon tengah discuss. tapi sendiri tanya sendiri jawab. nak nampakkan konon tengah berbual.
lighter jatuh sebab nak tangkap gambo dengan aku je
ohh Abang Munif Isa ni superduper senior aku kat UiTM
make up sampai tertidur. mimpi mimpi. 
berejam nak keringkan tisu ni tauuuu~
kak maghia dengan girlfriend Abang Munif, Kak Mas Muharni
dia pon superduper senior kat UiTM, semakin lawa!
grrrrrr serrrrram tak? hihi. ke rasa nak cirit je? 

actually seram nak tengok PSA ni bila dah siap! sebab muka dah ghope Zombie Kampung Pisang! ^^ thanks for reading, bye bye bye. jangan lupa undi MARYA HANA, dalam Pencarian Gadis Konfiden Kotex Fresh 2012. doakan aku tetap dalam Top 30. tinggal 9 hari lagi. mekaseh.. 


24 comments:

Mira Adzlia said...

mmg serrraaammmm..(nk jage hati..hihi)

Shahada Fauzi said...

pengsan~~~ ni bukan seram..tapi geli uolss..

kamu smoking eh? *tetibe* kui3..

Rann said...

Ohhh myyy!! ngeri jaa tengok ghupa kak Marya pas kena make up. T_T hahah. eh, tapi best, dapat jumpa artisss! wewiittt. hahhaha! >_<"

Garang tp Cute said...

Pernah gak belakon scene wat2 discuss..mmg tnya soklan then jawab balik..hehe..
btw sy silent reader blog awk..comei..suke singgah sini ^_^

Cik Eka said...

memang nampak seram,
tapi kak maghia tetap cantik hokehhh..

hehehehhe

Rozuan Ismail said...

maghia ni makin cantik le plak tgk

Marya Hana said...

Mira Adzlia : cis. penat je buat muka gitu.. baik tgkp gambar buat peace ke hape ke. hehe.

Marya Hana said...

Shahada Fauzi : iols sendiri pon tatau ape rupa sfx, rupanya gini. geli jugaks. hehe.

org lain smoking, ni mangsa asap rokok..

Marya Hana said...

Rann : ala, jumpa artis biasa-biasa je. mana2 kerja pon jumpa artis. nak-nak Munif isa ni ex senior..

Marya Hana said...

Garang tp Cute : haha, kennnn..

oh silent reader, sekarang ttibe dah tak silent, good! (:

tenkiu..

Marya Hana said...

Cik Eka : aaa, ghope zombie ni nampak cantek ke? biar betol cik eka.. biar betol.. haha..

Marya Hana said...

Rozuan Ismail : k rozuan, ko nak apa bodek-bodek aku ni? kahkah.

PILOT LOVER said...

walaupun agak seram tapi demi kak maghia yg cantik terus cakap tak seram...jaga hati ler tuu..heheh ^_^ btw gud luck kak maghia... ^_^

Marya Hana said...

PILOT LOVER : haha, tak payah nak jaga hati sgt, kak maghia boleh terima..

Namee Roslan said...

huihh nampak real la tengkuk tu !! haha. bila publish ni?? nak tengok ! :D hehe

lyzaza jabar said...

good luck for that ! =D

NIA SI DRUMSTICK said...

muka yaya seramm..ahaha

Myra Abdullah said...

oh terase sprt berade di tekak sendiri.huhu.
giler real! hekhekk

Marya Hana said...

Namee Roslan : aaa tu tatau lagi, nnt kalau dah siap marya bagitawu kat sini..

Marya Hana said...

lyzaza jabar : thanks a lot ^^

Marya Hana said...

NIA SI DRUMSTICK : tak tengok depan-depan serious serammmmm.

Marya Hana said...

Myra Abdullah : yeke, maknanya berjaya si tukang make up tu, kehkeh.

merapu said...

Blh bt makeup tuk cite hantu pas ni, hee

nur choki choki said...

muka laki tu mcm amanwan la.