ARIGATO GOZAIMASU.

Wednesday, October 17, 2012

Samsung Galaxy Note: Kawaii Theme.


Assalamualaikum

Terkejut sangat mak jemah tengok keadaan laptop tadi. bersawang bercincorot berberber semua ada. #true story#. ya allah laptop siapa yang sekadar di pinggiran ni bisik hati *tutup mulut reaksi seakan-akan tak percaya*. hehehehe. semenjak dapat Samsung Galaxy Note toghang toghang kata aku memang tak sentuh laptop langsung atau tak tercuit pon. kalau dulu dialah nyawa, dialah bff, dia juga intan payung. 

bagi peluang aku nak explore apa yang boleh dimanfaatkan dengan note. kerja aku siang malam ialah download tak tentu pasal. lepas tu delete balik app tu. saja-saja nak cuba try test. semua cari kat play store.


terjumpa theme yang superduper cute ni! nampak tak bintang-bintang tu? actually dia bergerak jatuh dari atas screen tu. so tak payah sibuk tongkat dagu tepi tingkap semata-mata nak tengok bintang dah. 


simple. tapi yang paling penting kawaii !


oh ya! haritu aku beli earphone plug ni. memang aku sukalah kan sebab warna purple. tapi bila lama-lama tengok sangat-sangat kedatinan uolssss. so dengan itu aku pon search kat google, macam mana earphone plug yang aku nak cari nanti. taknak dah diamond. 


sumber : google
i want this so badly! kawaii dak?


sepanjang minggu mandi senyum makan senyum tengok filem sedih pon senyum!
thanks for reading, bye kawan-kawan :')

p/s : sokong/vote MARYA HANA untuk Pencarian Gadis Konfiden Kotex Fresh 2012. ada lagi 13 hari lagi sebelum tarikh tutup! thanks sangat.. 


43 comments:

Anisa Anuar said...

wahhhh awesome!!!

Adi Zhaf said...

wah agak2 berape rat neh??? =P

Balqis Shafikah said...

comel je bintang2 bertaburan! hehe :) kat sini pun ada banyak pilihan plug tu.

https://www.facebook.com/momochancollections

EZAN IDMA said...

cutenyewww

bspotgurl said...

sokong? mestilah sokonggggg! ;-)

Rozuan Ismail said...

asmboi bertema2 skang ni sejak pakai galaxy note ye

EPIK said...

earphone ke diamond tu??xmcm earphone, igt aksesori...

[Gadget & Aksesori Steampunk Yang Cool]

Mila Ahmad said...

dah lama takde gambar adik marya tu.

hidayah azhar said...

Earplug omey. Belikan untuk kte skli XD

Marya Hana said...

Anisa Anuar : cute tak? (:

Marya Hana said...

Adi Zhaf : apa berapa rat? huhu..

Marya Hana said...

Balqis Shafikah : haah dah tengok. banyak yg kawaii, thanks Balqis Shafikah (:

Marya Hana said...

EZAN IDMA : <3 kan? kalau tgk real, memang comel. dgn bintang2 jatuh tu.

Marya Hana said...

bspotgurl : thanks :))

Marya Hana said...

Rozuan Ismail : bg henpon cantek menarik ko memang da bomb sikit!

Marya Hana said...

EPIK : earphone plug.

Marya Hana said...

Mila Ahmad : haah kan, baru sedar! :D

Marya Hana said...

hidayah azhar : murah je dear, tak sampai rm20..

Mira Adzlia said...

mmg kawai sgt..hihi...suke..suke..suke

Tomoyo@Zura said...

comelnye!!!!! suka3...nnti nk try cri la~ ngeeeee

Rin Saharina said...

hphone chain pluggy tu sgtt kawaii.yg ribbon kitty tu.comelss :D

Atiqah Wadiah said...

sy baca belog yaya pon senyum :)

Shazwani Ramly said...

haha. comelnya kak marya.

AkuTracy said...

suka purple gak..hihi..purple pink =)

PILOT LOVER said...

Owhhh wahai kak maghia kalau saya di tempat akak pun sy akan kerap melupakan lap top..hahha update blog guna note jew...hewhew...

azalia hjsalleh said...

my dad pun beli hanphone model nie..
yg latest S3 utk office punyer..
selalu curi amik gambar guna phone dia sbb chantik =)

reyna said...

wahh,,,happy nyer dia,,,boleh main instagram dh la,,

Pocket said...

alahai la kawaii nyer :D
besh tang part 'F' untuk fesbuk
dibuat tulisan tangan tu :D

Marya Hana said...

Mira Adzlia : suka jugak! :))

Marya Hana said...

Tomoyo@Zura : boleh, cari sampai lebam.. banyak sgt yg kawaii..

Marya Hana said...

Rin Saharina : tulah, nak nak nak! yg ribbon tu...

Marya Hana said...

Atiqah Wadiah : jgn begitu cik atiqah, nnt disangkakan gila.. hehe..

Marya Hana said...

Shazwani Ramly : :D

Marya Hana said...

AkuTracy : akak tak suka pink, purple sukaaaaaaaa :)

Marya Hana said...

PILOT LOVER : tapi tak puas, update pakai laptop jugak yg best..

Marya Hana said...

azalia hjsalleh : oh s3.. harga pon cantek.. memang gambar pon cantik! hehe :))

Marya Hana said...

reyna : dah ada pon.. beberapa hari lepas, hehe.

Marya Hana said...

Pocket : semua pon macam tu, hehe..

dye.yana said...

esrphone plug yang ribbon tu memang comel!! sebab warna dia pastel lembutt je. i got the yellow one. pakai untuk tab. hehe

Amoi Farah said...

cantik battery laju tak bila pakai theme macam gituk???

Marya Hana said...

dye.yana : oh yeke, dayana dah ada..

Marya Hana said...

Amoi Farah : cepat habis battery lah kot..

Garang tp Cute said...

Wahh cutenye theme tu..
Kongsi2 la sy nak tau gak..weee. <3