ARIGATO GOZAIMASU.

Sunday, October 7, 2012

My Drawing : Lengkuk?


Assalamualaikum 

Petang-petang kat rumah boleh usung bantal busuk tengok tv sambil gigit cekodok bibik buat. berlainan sekali petang-petangku di UiTM Puncak Perdana. kebiasaannya aku study mentelaah semula buku sejarah SPM *harapaaaaan*. aktiviti petang selalunya membuta secukup rasa, demi menambah kebebalan yang sedia ada. aku kecewa konon-konon nak riadah main badminton ke tapi takde geng. kawan-kawan aku serve macam pondan, terpaksa kejar shuttlecock ke sana ke mari, guane ? 

so, I did this yesterday ! (=

When you finally let go of the past,
something better comes along 



kartun kepala bulat memang lepaslah, no wonder lah -_-
selepas beberapa minit aku publish kat wall 





kenapa tangan aku lukis macam tu? LENGKUK? LOL.
thanks for reading, bye !




40 comments:

Shahada Fauzi said...

HAHAHAHAHA...gelak guling2..

Mira Adzlia said...

opsss.....hahaha....lukisan 18sx..hahahaha

Taz Jaafar said...

Comel! Haha

Jna marcello said...

ahaha ;D from there we can find the diff between girl n BOY! kekeke nice drawing!!!

Marya Hana said...

Shahada Fauzi : aaa, gelak gelak !

Marya Hana said...

Mira Adzlia : TER .... hahahaha :D

Marya Hana said...

Taz Jaafar :apa yg comel? :D dudududu..

Marya Hana said...

Jna marcello : betul jugak tu , ekekeke. coverline .. :D

sue. said...

MARYAAA!!!!!!!!!!!!!!!!1 HAHAHA...APA TU!!!!!!!!!!!

Marya Hana said...

sue. : hahaha, entah! (sambil gelak sinis) :D

dye.yana said...

Hahahaha...u memang sengaja ke ape tu??

nalsweet said...

lengkuk?ok..boleh diterima pakai..

wakaka

Shazwani Ramly said...

at first tengok, tak perasan pun. hahaha. lepas baca komen fb tuh, baru 10 kali tengok balik. klaka. :)

kak marya, comelnya lukisan. suka gilaaa. sgt kreatif kak maryaaaa

Marya Hana said...

dye.yana : HAAH ! hahahaha joking joking, opcos lah i tak sengaja (T__T)

Marya Hana said...

nalsweet : HAHAHA, kan? :D baik punya lengkuk kat situ. kenapa tak lengkuk kat lengan ke, peha ke. kuikui.

Marya Hana said...

Shazwani Ramly : bukan kata awak tak perasan, akak yg lukes ni pon tak perasan, disebabkan comment kwn akak yg "hampeh" tu baru perasan, aiseymen..

tenkiu ! (:

Jaja Aisyah said...

Lucah lukisan kau nie! hahahahaha!

Marya Hana said...

Jaja Aisyah : makcik, tulah namanya "LUKIS IKUT NAFSU", hahahahahaha !

AkuTracy said...

lengkuk tu adlh utk mbezakan mana kak marya & mana si dia..hehhee....

PILOT LOVER said...

comel je lukisan kak maghia ni.. bakat terpendam tu..hehe yg paling kesian pakwe kak maghia.. sadis ye janggut dia..hhaha ^_^

Marya Hana said...

AkuTracy : ttibe kak maghia ada jugak LENGKUK tu mcm mana? :D sadis.

Marya Hana said...

PILOT LOVER : yang janggut tu toksah kesian, keistimewaan yg tak dapat kat org lain :D haha

Dylla Fadzil said...

LOLZZZZ. Serious lawak okay soalan dia. Begitu teliti dia tgk n begitu teliti jugak u lukis haha

Marya Hana said...

Dylla Fadzil : pompuan tu memang teliti, haha.

i secara tak sengaja TELITI jugak, muehehehe..

NIA SI DRUMSTICK said...

kenape xletak ip pakai spect itam dia yaya?hahahaha..

Chah Abbas said...

hahaha....tang lengkuk tu kiut sangat maghia...haha

miss Fyqa said...

eheee. erkk?. klu u tak citer i pun xperasan.. lalala~


btw,thanks follow my blog :)

Marya Hana said...

NIA SI DRUMSTICK : muahahaha, haah kan, mesti lagi lawok.

*konon handsome*.

Marya Hana said...

Chah Abbas : kiut eh? amboi!

Marya Hana said...

miss Fyqa : diri sendiri yg lukis ni pon tak perasan asalnya..

no biggie (:

Namee Roslan said...

yang lengkuk tu memang sengaja atau tak sengaja terlekuk. :P hiihihih

Marya Hana said...

Namee Roslan : Mestilah SENGAJA namee, wokakaka. lariiiii.

Atiqah Wadiah said...

ehemm..apa makna lekuk tu? :P

Marya Hana said...

Atiqah Wadiah : makna yg sgt besar, harharhar.

ainraus said...

ooopsss. hahahahahahah!

Marya Hana said...

ainraus : censored ! :D

nuurellajamuri said...

hihi.comey..tp 18sx nie sis :D

Marya Hana said...

nuurellajamuri : tak sengaja ni, tp janji comey kennn :D

Meyna Elma said...

WAKAKA !! tuh bukan lengkuk tapi sosej.. tiada istilah TAK SENGAJA lukis untuk orang yang gatai macam kau, rindu & teringat loh tuh =D

Marya Hana said...

Meyna Elma : kawan-kawan nilah budak 18sx tu, wokakakkakka :D

kepala bana kauuuuuuu.