ARIGATO GOZAIMASU.

Wednesday, October 10, 2012

Happy Birthday in Advance.


Assalamualaikum

Aku cadangkan supaya bakal birthday girl/boy mula buat entry macam ni. ingat! sebelum tarikh birthday anda. TAK BUAT RUGI.  tujuan asal supaya kenalan terdekat/ parents/ badek-badek (siblings) rasa stresss, menggigil-gigil, headbanging & timbul rasa serba salah sebab tak belikan apa-apa hadiah lagi untuk upcoming birthday aku. disebabkan sekarang aku dah pandai demand. paling lopek harus belanja makan dominos. sebab lately siot mana entah upload picture dominos yang dilimpahi cheese. akibatnya aku terjelir-jelir lidah depan laptop! aku kira, orang belanja dominos pon sodap ni *bagi hint lagi*. kihkihkihkih.


Tak sanggup lagi aku mengenang kisah lalu, keganasan menghantui diriku. *menyanyi sambil gigit bucu katil sebab keganasan menghantui kennn*. Biarkan ia pergi menjadi satu MISTERI. aaa yang misterinya aku nak story, pagi tadi aku dapat hadiah birthday dengan ucapan "Happy Birthday in Advance"- Marina Ilmar. kawan yang kritik lukisan aku ada lengkuk di antara kaki tu, dia tu memang 18sx. 

taraaa! dia kata hadiah mengikut keperibadian

sebab aku kan geli geli (girly-girly)
suka pakai ribbon 
tengok! Rilakkuma berlagak dapat awek baru feeewit!
t-shirt Body Glove yang aku pakai
birthday present tahun lepas pemberian mokcik tu jugak
tak syak lagi aku memang seorang gadis yang ayu sebab sering ber'ribbon!
walaupon tingkahlaku kasar macam bapak beruk. 

so dengan kiraan 123 semua kena fikir hadiah apa nak bagi kat Kak Maghia.*gampang sangat paksa orang ni*. Birthday aku 12 Oktober. tu yang sekarang galak siang malam dengar lagu Tragedi Oktober, keganasan menghantui diriku.. pasal hadiah tu aku bergurau je. sebenarnya aku harap seseorang boleh menyumbangkan lagu Selamat Ulang Tahun Sayang-Imran Ajmain sambil main gitar. perghhh! simple tapi bermakna kan? 

sekian, thanks for reading , oppp oppp jangan lupa undi Marya Hana dalam Pencarian Gadis Konfiden Kotex Fresh 2012. click sini untuk undi, arigato gozaimasu! 




28 comments:

Mila Ahmad said...

eppy born day in advance marya hehe...

Chah Abbas said...

happy bday in advance maghia..hehe

Balqis Shafikah said...

hihihii. Happy Birthday Marya in advance! Birthday I pun bulan Oct. :) Tragedi oktober sangat kan...btw, have a blast birthday soon! :)

Mira Adzlia said...

slalu gadis & bunga...maria, gadis & reben..hihi

Namee Roslan said...

barang2 yang maria beli semua cute2. hehe. kalau namee, blur nak beli hadiah apa kat orang. selalu belikan baju kat orang atau chocolate. :D happy bithday to her :)

Rozuan Ismail said...

bila birthday u ni?huhu

IlhamLiyana said...

waaa we shared the same month! ilham bday 19 oktober nih. hehe.

Nurmujahidah Ismail said...

nak suh cik abang la tu,, lelele,, wekkk :P

Marya Hana said...

Mila Ahmad : tenkiu, appreciate it :)

Marya Hana said...

Chah Abbas : lagi.. thanks, appreciate it, nnt wish 12hb.. :P

Marya Hana said...

Balqis Shafikah : oh yeke? wah semua tragedi oktober, bestnya! :')

thanks ..

Marya Hana said...

Mira Adzlia : haah, tu yang GELI (girly). kekekeke.

Marya Hana said...

Namee Roslan : birthday i lah nameeeeee, apakah kurang jelas di situ? -__- uwaa.

Marya Hana said...

Rozuan Ismail : 12 oktober, aku kena bold jugak tarikh ni jap lg..

Marya Hana said...

IlhamLiyana : wah selang beberapa hari je dari i ;')

Marya Hana said...

Nurmujahidah Ismail : dia busy kerja, takkan baca blog i..

EZAN IDMA said...

waaa comel nyewwww

pepol said...

laa..dekat2 rupanya birthday kita,aku 15hb

Marya Hana said...

EZAN IDMA : kannn kannn kannnn.. ^^

Marya Hana said...

pepol :lahai, ko 15 ke.. tp ko "abang" kan? tahun berapa eh? :D

Meyna Elma said...

pergh ! siap masuk kan dalam blog.. terharu gila =) huhu tenkiu2..

HYE, saya memang 18sx tapi yang pelakon gatai nya MAGHIA Ozawa.. haha =D

nabila azmi said...

hepi besday in advance jugak!!>.hehehhee

Marya Hana said...

Meyna Elma : ko ni muncul setahun sekali je kat blog, haish. cubalah tanamkan semangat blogging yg mendalam sikit !

pale, MARINA OZAWA pon boleh.

Marya Hana said...

nabila azmi : jangan sekarang je wish. 12hb wish lagi, wokakaka. paksa*

Shahada Fauzi said...

tak malu!! ade ke mintak org bg hadiah..hahahaha..

nak hadiah eh? tunggu 12hb nnt..;p

Marya Hana said...

Shahada Fauzi : aaa nak nak! jangan lupe eh cik sha ! <3 ngehehehe

nalsweet said...

kita sama oktober.. ;)

Marya Hana said...

nalsweet : yeah! tp kita libra, akak? (: