ARIGATO GOZAIMASU.

Saturday, October 27, 2012

Go Keyboard.

Assalamualaikum..

Lagi syok update blog dengan laptop. sebab sebeso-beso alam kau boleh tenung jerawat orang. Siap boleh kenalpasti jerawat batu/jerawat nasi/baru lepas picit jerawat dan lain-lain. tapi tak kira, nak cuba try test jugak update guna galaxy note. nak torai apa ke-sengalnya penulisan aku ikutan menggunakan medium ini. Caraaa! boleh update di mana-mana saje. Paling penting masa mak kau bebel bangun tidur lambat pun dah boleh setel satu entry. Just untuk tatapan followers sekalian..

Okay sekarang den nak torai masukkan gambar pulak. Perghhh kecoh gila.



Minggu ni rajin gilos godek apa yang taktau lagi pasal henpon ni. Selepas kejayaan cari kawaii theme, keyboard pun dah bertukar wajah.baru semangat nak update blog! Ceceh,jangan percaya sangat janji-janji manis dia ni. Oklah nanti aku update panjang lebar eh?bye.
  1. posted from Bloggeroid

13 comments:

kura said...

entry paling pendek dr kak marya. eh. yeke... haha. selamat rayo kak marya!

said...

jom baca rahsia sy kak maria=)

KAMIHIDUP said...

Note tu.

AkuTracy said...

best tp xpuas agaknya update dr hp..hehe

Asfan Ash said...

Hari tu dah install tapi lepastu buang sebab selalu crash

on Galaxy Note jugak

Marya Hana said...

kura : rasanya, pertama kali dalam sejarah......

Marya Hana said...

☂ : :)

Marya Hana said...

KAMIHIDUP : note je..

Marya Hana said...

AkuTracy : haah, nak type mcm terbatas. sbb letih. type guna laptop baru boleh bebel suka suki.

Marya Hana said...

Asfan Ash : yeke, i setakat ni ok je..

Shahada Fauzi said...

wahhhhhhhhh..dah pakai note eh yaya? weewittt..:P

Namee Roslan said...

samsung note ! best nya ! nak juga. dah lama niat nak beli tak terbeli lagi ! hehe :) mudah nak blogging kan !

Anonymous said...

Best boleh update blog dari mobile... Boleh buat liveblog di mana-mana sahaja anda berada.