ARIGATO GOZAIMASU.

Sunday, October 28, 2012

Dear Friends.


Assalamualaikum

OHHH MY.. boleh bayangkan jari menari-nari gedik santai di atas keyboard laptop jenama Dell (Dell je kot) yang dibeli after laptop Compaq aku berjaya dicuri. ya dua tahun lepas cepat masa berlalu kan? berjaya di dunia siapa-siapa pon mampu. di akhirat? haaa kome jawablah sendiri. entry lepas menaip dengan phone. perghhh seksa seksi maks. boleh type sepatah dua kata aje. tak larat dah. if guna keyboard laptop sampai tertidur pon still boleh type tapi *&^%tklp65*kw* bakal korang baca. yang hanya boleh difahami ahli-ahli  fikir rabun teruk/takda harapan nak melihat semula.


*sambil menaip Bella Lim paksa dengar cerita/luahan hati/whatsoever. kalau korang kenal Bella Lim, start dia gebang sampai ke akhir cerita wa bet korang akan selalu berus spender sebab asyik gelak sampai tercirit. kelako sebab dia suka cerita terus terang. "aku cover cun, sambil selak-selak rambut sikit, blablabla". what the fish'lah gumuk tu, hehehe dia hengat dia cantek hek?*


berbalik ke sri pentas, fokus semula pada tujuan asal. actually cerita birthday sepatutnya dah berkubur/tertimbus/hanya kenang untuk tahun tahun berikutnya. tapi nak buek camno kengkawan bagi hadiah after 2 minggu berlalunya birthday, hehe. so marilah kita mulakan ye cu .. 

dear friends, thanks for the presents #hugs
from Fatin
cute kan bag ni? oh sekarang kak maghia suka turqoise juga. 
purple memang sentiasa di hati 
from Sawak
dah masanya ke aku baca buku ni? walimatulurus untuk next month berderet-deret nyah
last but not least, hadiah dari Yuyu. kicap lemak manis tauuuuuuu~
ada sesiapa lagi nak bagi hadiah tak? joking joking!
ok dah ngantuk, boleh beradu. thanks for reading tata :')

p/s : Kak Maghia hanya ada satu twitter account MaryaHana89 dan Instagram maryahana, sekian.


13 comments:

KAMIHIDUP said...

Cantik beg tangan.

Anisa Anuar said...

dh sampai masa baca tu...hehehe...
suka kucap lemak manis tu....heeee

Tomoyo@Zura said...

salam,marya..kak zura follow kt intagram iek..tomoyozura87...=p

kura said...

haa. mana bella lim? lama nauu tak dengauu cite dia. haha...

haa. bagus. pepel tetap dihati <3 whaha

PILOT LOVER said...

bestnyer banyak hadiah...suke3... ^_^

Tulus Sweet said...

ouh handbad akak kena curik??adoi~~sapelah yg jhat sgt curik tu..btw, happy belated birthday kak marya hana. Jemputlah ke blog yg serba kurang tulus ..:) dah lama akk tak singgah

nabila azmi said...

seronoknyee dpt hadiah..cntik2 plak..n nice book.hehehe

kite jauh la kak marya..bagi flying kiss jelas...

muaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhh..

^__^..

aa..kucing kat gmbr sblh tuu..sgt comelll..=)...

Shahada Fauzi said...

cantiknye bag tuuuuuuuuu..

dapat kicap? hahaha..so sweet..:P

Namee Roslan said...

beg tangan tu comel sangat. hehe. yang hadiah paling last unik betul ! hehe

Shazwani Ramly said...

seronok la kak marya dapat byk hadiah kannn.

happy belated birthday kak marya. :)
Cepat cepat kahwin. heee.

merapu said...

Yang kicap tu btl ke? style gak, hee

TiranaAduka said...

sis hana .
Tirana aduka ada buat servis laptop door to door untk kampus puncak perdana dan puncak alam..

TiranaAduka said...

sis hana .
Tirana aduka ada buat servis laptop door to door untk kampus puncak perdana dan puncak alam..