ARIGATO GOZAIMASU.

Sunday, September 16, 2012

Undi Marya Hana dalam Carian Gadis Konfiden Kotex Fresh.


Assalamualaikum kawan kawan 


Ini cerita orang perempuan tapi kalau orang lelaki nak baca pon boleh. ilmu pengetahuan untuk girlfriend, isteri, emak, kakak. Kak Maghia mencapai akil baligh dah lewat, akhir tingkatan dua. kita boleh nampak perubahan bila perempuan dah baligh. depa bersara dari main lompat tikus. suka make up. muka mula berjerawat batu/pasir/debu-debu pilu. hikhik. dan ketinggian mengalahkan pokok kelapa. nak pandang budak lelaki kat sekolah kena menunduk, tapi bila depa pulak baligh. tu diaaaaaa ! 


Apa yang perlu tahu bila perempuan period? Mengikut pengalaman sebenar penulis, bila tengah period aku macam emo tak tentu pasal. benda kecik sengaja dibesarkan. tak boleh silap sikit, hukuman pancung akan dijatuhkan serta-merta. kejam dak? dan menjadi lumrah, perempuan suka menggunakan air mata tak kira masa dan ketika. tapi masa period lagi berjuraian air mata syawal. perempuan kennn sensitif (tepis rambut). amboi kau Maghia. 


Life orang filem ni payah disangkal. pergi shooting pagi, balik pagi esoknya. kadang-kadang tak mandi tauuuu. so bila period aku memerlukan sesuatu yang boleh buatkan aku bergerak aktif. taknaklah baru tonggek sikit dah bocor, baru kangkang sikit dah menggulupur. makanya aku pakai KOTEX!



Apa? Kak Maghia dalam Carian Gadis Konfiden Kotex Fresh lah !

untuk menunjukkan rasa sokongan anda terhadap penulisan blog ni, 
please undi di sini . Senang je tak payah isi form bagai, terus click UNDI



aku dah konon-konon konpiden ni, tolong sokong eh. ajak orang kampung, kawan tuisyen, kawan lepak Oldtown Kopi, geng bas sekolah, okay? jangan sia-siakan semangat kak maghia yang kadang-kadang muncul ni, ekekkee.


undi Marya Hana, ajak kawan-kawan lain mengundi okay!
terima kasih sebab sudi menyokong , thanks for reading bye ! :')





23 comments:

elin.shazlin said...

eh maghya msuk gadis konpiden la.. =p undi jom undi.. Salam ziarah =D

Anissazira Mahmod said...

kena undi sekali je ke everyday nih ? :)

! tulisan buruk ! said...

selamat maju jaya ;)

Mira Cikcit said...

Tawuuu.. cikcit dah undi kak yaya pun. Btw kalau kak yaya perasan cikcit pun ada masuk, sbb cikcit pernah pergi kem kotex yang dulu.. Best gila

syieda_syaada said...

okehh done undi kak maghia..moga berjaya yah.. hihihi :)

Marya Hana said...

elin.shazlin : konon konpiden sgtlah tu, cirit sket .. ! tenkiu ^^

ajak kawan-kawan undi ..

Marya Hana said...

Anissazira Mahmod : sorang sekali je boleh undi (:

Marya Hana said...

! tulisan buruk ! : terima kasih dari tulisan cantek, ekekke :))

Marya Hana said...

Mira Cikcit : wah yekeeee, bestnya kalau kita dapat sama-sama pergi. thanks cikcit ! (:

Marya Hana said...

syieda_syaada : thanks dear <3

AkuTracy said...

cayalah kak marya...!
Kite dah vote kak Marya...good luck sis !

Atiqah Wadiah said...

vote for yaya..yeayyy~ :)

Mira Adzlia said...

gud luck

EZAN IDMA said...

kitewww guna kotex jugak! yeay sama

Namee Roslan said...

marya mesti boleh menang !!! :D ok, namee vote ! hari2 atau sekali je ?

Marya Hana said...

AkuTracy : thanks dear, ajak kawan2 uitm lain undi Kak Maghia k ! (:

Marya Hana said...

Atiqah Wadiah : thanks dear ! ajak org kampung, sedara mara semua vote kite eh >.<

Marya Hana said...

Mira Adzlia : TQ .

Marya Hana said...

EZAN IDMA : YEAY! so kalau pakai kotex, undi marya tau .. ~

Marya Hana said...

Namee Roslan : thanks namee, sorang boleh sekali je vote .. :))

ajak kawan2.. adik2 kat rumah .. vote sekali naaa .

famira othman said...

kita dah vote kak marya (: insyAllah kak marya menang.. Aminn

Marya Hana said...

famira othman : thanks dear, menang tu taknak ah, kalau dapat peluang antara top 30 pon ok (:

Shahada Fauzi said...

saya undi!