ARIGATO GOZAIMASU.

Saturday, July 21, 2012

TVC Yasalma Kuala Lumpur.


Assalamualaikum kawan kawan


Untunglah kalau ada yang still ingat entry tentang Yasalma Modest Dress Designer yang aku pernah publish dulu. aku pon hampir terlupa pasal tu. semalam kawan aku (owner TVC) share pasal TVC yang dah siap edit bagai tu. mengenangkan ada yang comment nak tengok hasil TVC tu, so Kak Maghia gigih jugak update blog. walau harini patotnya terbongkang membuta satu hari suntuk dek penat berpraktikal .. 



baju biru Layla (owner TVC)


Kak Jazrina model dari Yasalma







siap print screen time yang nampak muka dia ! over tau ..



kalau nak tengok hasil TVC, click lah di sini ya ! k bye thanks for reading ..






17 comments:

Nina Ayra said...

akak comel,model cantik..oke la tu..hahak

onizuka san said...

good job...

wawa abdullah said...

dah tengok dah..sweet je ek..hehe :P

btw, Selamat berpuasa Maghia.. :)

Nurmujahidah Ismail said...

wah,, lawa amat model tu,, maria bile nak wat modelling,, hehe

Myra Abdullah said...

wah.maghia dh cam stylish =D

Atiqah Wadiah said...

model ni yg ada dlm klip video sesaat kau datang kan?

Eza Boom Boom :) said...

kak maghia memang slalu awesome & gojess :)

p/s: thanks follow blog Eza.. Love u sis! :D

Marya Hana said...

Nina Ayra : aaa boleh lak mcm tu kennn.. hehe thanks dear (:

Marya Hana said...

onizuka san : arigato gozaimasu (:

Marya Hana said...

wawa abdullah : thanks wawa..

selamat berpuasa jugak, kita org ppuan selalu tak pose penuh kan? ekeke.

Marya Hana said...

Nurmujahidah Ismail : aaa, selasa ni buat modelling .. ahaa tunggu :D

Marya Hana said...

Myra Abdullah : berlakon yooo yooo ooo je tu kah kah :D

Marya Hana said...

Atiqah Wadiah : yep, tak syak lagi , hehe..

Marya Hana said...

Eza Boom Boom :) : alamak ai, koyak spender haaa.. kihkih..

no biggie (:

Namee Roslan said...

marya kenapa tak join jd model sekali ! hehe :) dah sesuai sgt dh tu.

♥CIK SHA♥ said...

yaya pun dah mcam model..cun!

azie.azureEn said...

ni dlm video sesaat kau datang! hehe. cantik jgk.. muka dia unik :)