ARIGATO GOZAIMASU.

Monday, July 30, 2012

Na na na na na Ganu Kita.


Na na na na na Ganu Kita !

Amboi sampai lupa bagi salam kan kau maghia. Assalamualaikum kawan-kawan yang jauh tapi dekat di hati. Berdirinya jari jemari aku di sini adalah untuk me'war-warkan bahawa esok aku tiada lagi di kkkk KL Drift. esok bermulalah episod perjalanan makan minum tunggang terbalik semualah di Kuala Terengganu. awat ceq? pi makan angin ka? 


dok aih, aku pergi shooting dari 31 Julai- 11 Ogos. kalau shooting kat KL ke, nogori sembilan ke ehem, boleh diterima lagi. ni TERENGGANU. aku ni alergic perjalanan jauh habaq hang. karang mulalah emosi macam pompuan mengandung. yang terasa jangan mareeee, buat budus sudah. 



nak kata excited tu tak lah. sebab mesti aku terkenang makanan buka puasa kat rumah, bersahur dengan family. tapi disebabkan semangat yang jitu (ahaks), untuk menimba pengalaman yang cukop wallah berharga ni, ku gagahkan jua. 10 hari pon kira cincai, lang sam ! (tapi malam nangis bawah selimot) wokaka ^^


untuk menghidupkan entry yang berbaur sedih ini, gigih aku lukis penyu kegemaran orang ganu. walau sedikit peliks tapi oklah tu. kes kecik-kecik tangan tak bedung. tak terer terer melukisnya kan. menconteng hebak. 


dikala aku menaip entry ni, aku curik-curik menaip memandangkan Puteri Mardiana tengah baca skrip and sign contract. lawanya dia! tapi aku kena habiskan menaip entry yang pilu ini. ngehehe.


nampak macam dah siap lukis, tapi blur pulak. camera buat hal ke, tuan camera yang blur? @.@  aku akan pastikan sekembalinya aku ke kkkkk KL Drift nanti, banyak gambar yang akan di upload. suka dak?


nilah hasil contengan teragung ketika berada di opisku Unit Drama, Petaling Jaya. oklah pukul 5 petang nak berambus dah. masa datang kerja kemain liat, tapi bila balik kemain ligat ! itulah hakikatnya hidup sebagai seorang practical student .. thanks for reading ! daa ~





18 comments:

Innanie | Ariffin said...

terengganu best woooo!!!

biasalah tuntutan tugas memang macam tu kan...

Ain Syazana said...

kak maghiaaa jom ah gi jenjalan ganu. will stay ganu till 2 ogos neh hee :)

Myra Abdullah said...

hehe.comelnye penyu maghia hehe

C!k LaYLa PiPi GeBu said...

perghhh..g shooting kat terengganu..bapak gile best..btw,good luck n take care..

Eza Boom Boom :) said...

Demi praktikal kan.. Sobsobsob. Jangan homesick sdah la ye.. Hihikk..

Asma Azuani said...

selamat berpraktikal sicomel!

shera haifa said...

ololo.. cumelnye penyu tu..:)

Atiqah Wadiah said...

comelnye penyu yaya :)

Eyriqazz said...

terengganu,tanah airku..jgn lupa pekena keropok lekor gerai 008 pantai kelulut..serius terbaik..

p.s;comelnya penyu tu..pandai lukis...

nurul atiqah said...

take care yaya :)

Izzatie said...

Terengganu kampung tunang tite laaa :D Hihi omeyyyy penyu tu ! Pandai awak lukiss

Hanis Razali said...

pandai k.maghia lukihh :) comeyy~

Namee Roslan said...

terengganu..keropok lekor for me please. hehe. lama tak pergi sana.pergi 2 kali je seumur hidup. take care ok hana ! :))

El-Janna said...

waaaaaa msti srnok nnti^^

Hawa Faqihah said...

comellah penyu tuu !!:D

E'in said...

best aa pegi ganu.. nak penyu 1! haha

aisya said...

comel la penyu tu.. hehe

Rozuan Ismail said...

pergh, dah nampak bakat seorang pelukis tuh.huhu. penyu comel nak satu