ARIGATO GOZAIMASU.

Saturday, July 21, 2012

It's Only HIM.


Assalamualaikum kawan-kawan. 


Baik punya (dafi) aku menaip sambil layan Nona. baya-baya macam ni kemain melekat duduk depan tv layan rancangan ala-ala kewanitaan yang abadi, wah! aku suka tengok perkahwinan artis. bukan kepochi tapi kenapa diorang nampak sweet sangat dengan pasangan masing-masing. boleh kena kencing manis sweetnya tu. 


TIBA-TIBA .. suspender sangat kau maghia.. 


hujung-hujung sem penuh dengan kejutan. kejutan pertama next sem aku bakal tak dapat duduk kolej sebab budak degree sem 5 selalunya kena tendang duduk luar. hoyeah hoyeah sambil buat head banging sebab terlampau bengang. tapi gigih nak buat rayuan jugak. tak kira (sambil hentak-hentak siku).


kisahnya aku malas nak cari rumah sewa. next sem ada 1 kelas je kot! tu pon bagus jugak kalau sesekali je jejak Puncak Perdana tu. rugilah kalau duduk rumah sewa. tak gitu? 


next, kejutan dari housemate. dia buatkan couple handmade keychain ! aww



terus menjerit macam kena histeria ! 
"thanks mieyra thanks" 


cute tak? 


syukur , hubungan kami dah hampir ke angka 4. 
almost 4 years  (: 






23 comments:

Eza Boom Boom :) said...

InsyaAllah jodoh sampai bila-bila tu.. Amiin Amiin Amiin :) So sweet la korang..

Ip Man said...

Alhamdulillah :)

Semoga hubungan kita ni kekal..

Santek ah keychain tu.. :D

Nina Ayra said...

oke,fine,saya nak jugak!!comel lah!! ^^

.zara. said...

semoga berkenalan cik marya! :D

Eca Dwinky Asha said...

wah...suda 4thn.tahniah :)

hudahassan ^^ said...

weweeettt . moga berkekalan :)

Atiqah Wadiah said...

semoga kekal abadi yaya..amin :)

Mila Ahmad said...

semoga berkekalan ye :)

Marya Hana said...

Eza Boom Boom :) insyaallah eza.. kalau ade jodoh tak kemana ken..

Marya Hana said...

Ip Man : nnt i kasi keychain tu kat u k (:

Marya Hana said...

Nina Ayra : tak dapat ah, ni kawan kak maghia yg buatkan hehe..

Marya Hana said...

.zara : berkenalan ke berkekalan zai? haha.. :D

btw thanks ..

Marya Hana said...

Eca Dwinky Asha : alhamdulillah, thanks.. (:

Marya Hana said...

hudahassan ^^ : mudah mudahan.. insyaallah tenkiu dear..

Marya Hana said...

Atiqah Wadiah : thanks.. u sentiasa ada kat blog ni kenn.. i perasan tu.. thanks dear.. <3

Marya Hana said...

Mila Ahmad : thanks mila, lama tak nampak..

Namee Roslan said...

comelnya keychain tu !! sebijik rambut marya. hehe :) kahwin cepat2 okay :))

♥CIK SHA♥ said...

comel sangat keychain tu!sesuai untuk yaya dgn mr ip..hehehe..

semoga angka 4 tu bertambah-tambah lagi angka nye..bile nak mkn nasik minyak ni? ehem! ;p

.zara. said...

Semoga berkekalan korang!
copek kawen! muahaha!

Marya Hana said...

Namee Roslan : rambot i yg dlu, sekarang dah menjadi2 mcm hantu kak limah..

Marya Hana said...

♥CIK SHA♥ : hamboi cik sha.. laju je cakap pasal makan kennn..

nnt kalau ade jodoh, tak kekwat nak jemput cik sha makan nasik myk.. saboo..

Marya Hana said...

.zara. : zai ngan ajang dulu, muahahahha jugak !

Cik Suheela said...

genap 5tahun kawennnnn!!! Hehehe..tahniah ;)