Sunday, July 8, 2012

Hot FM? bukan. Ini Floor Manager (FM).


Assalamualaikum kawan-kawan :')


Tunggu punya tunggu, akhirnya dapat juga gambar masa aku jadi Floor Manager untuk Festival Filem Video Pelajar Malaysia ke-9 di Dewan Agong Tunku Canselor, UiTM Shah Alam. ini pon dah kira bersyukur ada juga kawan-kawan yang hala camera kat muka aku. 


2 keping gambar candid, actually banyak gambar masa hari kejadian. tapi tak sempat copy lagi dari tuan punya camera. maybe bila cerita dah basi, dah masyemmmm baru aku nak upload gambar kat sini. eleh apa ada hal kan? relax sudah. 



fokus fokus : dengar arahan dari Studio Director, En. Zaki Hj Abdul Rahim



"saya minta kerjasama untuk clapping bila saya kira, ini adalah untuk tujuan recording" 

"saya akan panggil IPTA/IPTS dan tolong bersorak" 

"Lim Kok Wing !" clapping 

"ASWARA" clapping 

"Segi College" clapping
bla, bla, bla 

dan untuk yang terakhir kali
"UiTM Shah Alam" clapping 

kemain seronok eh? padahal jantung dah macam nak terkeluar !


Abang Hilman , Floor Manager masa hari kejadian FFVPM'9 
aku jadi assistant, lepas berpeluh ketiak jadi Floor Manager masa Hari Perasmian


dan .. 
seluruh krew Multi Camera Production (MCP) 

yeay ! :') 


20 comments :

LELAKI INI said...

wah!
seronok2!

shiny2 star.. said...

:)

shiny2 star.. said...

:)

muhsin.aminudin said...

i was there :)

amy syifa said...

klu tgk teater kat uitm free ke kena bayar? heheee.. teringin sgt2 nak tgk teater !!

ehh...ada my kolej !! SEGi College ^_^

Namee Roslan said...

patut lah time tengok dalam audi..selalu akan ada sorang yang akan direct tolong tepuk2...hehe. takut too passive.

Aisyah Ahmad said...

wah bestnya terlibat ng event2 ni.hehehe

Atiqah Wadiah said...

ehemm akk manager :)

Phat said...

wah best tu..

Suhaila Ismail said...

somel akak FM kite.. :)

Marya Hana said...

LELAKI INI : ok , seronok..

Marya Hana said...

shiny2 star : (>__<)

Marya Hana said...

muhsin.aminudin : okeh, hai (: buat apa kat situ?

Marya Hana said...

amy syifa : teater UiTM kena bayar, tapi murah jela..

Marya Hana said...

Namee Roslan : yep, itu dinamakan Floor Manager (: hehe.. kakak tepuk2 pon boleh gak ..

Marya Hana said...

Aisyah Ahmad : under subject, best lah kot.. hehe

Marya Hana said...

Atiqah Wadiah : ehem jugak .. hehe..

Marya Hana said...

Phat : ok best..

Marya Hana said...

Suhaila Ismail : eh eh . jangan puji , kang kembang bontot. haha.

Syuti Moimoi said...

syuti pon pergi :) and sebelum tu singgah uitm puncak perdana..jumpa kwn. dy yg bwk g sana :) haha