ARIGATO GOZAIMASU.

Sunday, June 10, 2012

Anugerah Cemerlang Akademik.


Aku sudah meng'anak tirikan blog. Bila sunyi aku cari, bila happy langsung buat tak peduli. apa semua ni? at least kan, at least.. aku update jugak betol tak. tak betol? uhuk uhuk *tiru gaya gary nanges* yang tak kenal gary, jangan baca area tu kahkah. 


korang korang.. 


ceh bila nak mengadu je cari blogger. nampak tak selfish'nya di situ, kennn?


Hari Jumaat lepas (8 Jun) si dia ada dinner kat (tak ambik tahu kat mana diorang dinner,kahkah). seterusnya, malam tu aku tido awal. best jugak kalau update blog semata-mata nak bagitahu betapa awalnya aku tido dan tak mempedulikan mesej-mesej yang masok. termasoklah mesej dari si dia. habaq hang, aku suka baca mesej dalam keadaan mamai. tapi aku sempat bacalah isi-isi penting dan tersurat (yang tersirat esok-esok baru kaji semula). aku just perasan ada perkataan "award". then aku membuta balik. 




al kisahnya, boipren aku dapat Anugerah Cemerlang Akademik malam tu, kahkah. hangswa punya gepren, lagi rela membuta dari mengucapkan TAHNIAH. nasib kau lah labu. 

2 dari kiri boyfriend den ^^

tahniah diucapkan kepada semua yang dapat anugerah. aku pon dapat anugerah, ceh nak jugak tuu. tapi anugerah tak seberapa. harap korang menerima kekurangan diri ini wokaka. Anugerah Cemerlang Membuat Taik Mata *clap* tu je yang aku mampu. 



bila aku suruh dia buat assignment, dia main game. bila aku marah selamber je jawab "inilah tips cemerlang dalam pelajaran". ceh gugur bulu hidong aku. if ikot tips dia alamat semakin ke lautlah result aku.


untuk memberi inspirasi dan terkena aura-aura cemerlang, aku tampal gambar kita berdua atas external hard disk pemberian dia. hope bertambah-tambah rajin aku guna external hard disk untuk tujuan copy drama korea, eh! kenang kembali azam tahun baru maghia ! * sambil lempang-lempang manja pipi sendiri. external hard disk harus dipenuhkan dengan assignment! yeah .(jangan harap). 



thanks for reading, k bye kawan-kawan.




17 comments:

Dang Intan Duka said...

wah..
tahniah2.. hihihi
krm salam ip..


peace

ADEEYA said...

Hehehe :)

chemija said...

kelas kak maghia ni^^

Rozuan Ismail said...

kau pon mesti sama dapat anugerah jugak kan

biskut chipmore said...

tahniah untuk en boyfren cik maria..

Atiqah Wadiah said...

kelasss kau maria..dpt boipren pndai..hik3..btw,congrat yaya,eh boipren yaya..eh2 :P

Marya Hana said...

Dang Intan Duka : wokeh, nnt ku sampaikan salam mu. kihkih. kem salam elburn..

Marya Hana said...

ADEEYA: hehehe jugak lah.

Marya Hana said...

chemija : kak maghia langsung tak kelas..

Marya Hana said...

Rozuan Ismail : anugerah runningman tu jelah.. :P

Marya Hana said...

biskut chipmore : tenkiu ^^

Marya Hana said...

Atiqah Wadiah : congrats kat i pon boleh.. sbb nak fefeeling dpt anugerah gak, (kesian diri sendiri).

NURUL AINI ISMAIL said...

Sekali pandang boyprengg kak hana macam tomok la. Sweet couple la :)

Marya Hana said...

NURUL AINI ISMAIL : haha ade ade. ade org penah ckp mcm tu..

thanks .....

kura said...

haaa. memang komfom la hardisk tu utk drama drama koreaa kann :0

Namee Roslan said...

tahniah untuk bf marya !!! :))

merapu said...

tahniah, sama tarikh ngan birthday kita lak. hee