ARIGATO GOZAIMASU.

Monday, May 21, 2012

I love my craziness.


Assalamualaikum Cinta  

Eh tanjat kitew kak Maghia update blog (!) tanjat gak sebab assignment dah siap and berjaya habiskan shooting yang 3 minggu berturut-turut tu. patotlah lebam-lebam kaki aku ni. tapi tak menyesal pon, sebab kumpul pengalaman berharga. merapatkan silaturrahim sesama kami di Fakulti Filem Teater dan Animasi ni. kot tak lalu sebelah pon tak bertegur, macam bayang-bayang. so apa Kak Maghia nak bebel? kes kali ni mesti ramai yang makan hati. 


"awatlah Maghia tu asyik cerita pasal k-pop je. cerita lah pasal pop yeyeah ke. ais krim pop ke. mercun pop-pop ke. ni doplohpatjam k-pop". 


eh aku punya suka lah kan? nama pon Harapan Marya Hanya Impian. haruslah semua si marya punya favaorite aje. budak kelas aku sesuki tali perot dia je labelkan blog aku harapan marya hanyalah angan-angan. uik. dah-dah, aku nak cerita pasal balak ensem ni. amboi segar mata masing-masing (!)



:: CN BLUE :: 

semua tahu aku gilakan mereka LOLOLOL. 
terutama Jung Yong Hwa kennn , hai oppa ! >.<




ni bukan setakat gilakan Yong Hwa, aku memang dah gila. pantang nampak tulisan CN BLUE, beli (!). selalunya lecturer suruh beli buku .. "apa buku Nihongo RM15?" menggeletar keluar duit. tapi .. eh geleng kepala dengan pe'el kau Kak Maghia.. 

beli kat UiTM Puncak Perdana haritu ada karnival nate apa entah, nampak booth k-pop laju je jalan tak pandang kiri kanan ada lori angkot tanah ke, mamat ensem naik Ferrari ke, orang buta melintas jalan ke. tak toleh-toleh wa cakap lu. niat asal nak beli makanan akhirnya menyimpang secara tak semena-mena. 

meh tengok satu per satu ..




kalau macam ni, tiap kali nak teguk pandang Yong Hwa dulu
dua kali teguk, pandang lagi 
kali ke-3 eh kita terpandang awak pulak 
kali ke-456789 malas nak ceritalah, aww angau (!)




button RunningMan akak tu bagi free, sebab membeli secara hebat dan gagah sangat 



sempat jugak beli T-Shirt RunningMan

satu untuk aku satu untuk si dia



bag ni kena bertapa dulu fikir nak letak apa : P



ceceh button CN BLUE dah dilekatkan kat external  hard disk cover

siapa ada barang-barang CN BLUE, korang memang awesome! boleh pos laju kat rumah Kak Maghia kalau ada lebih ek? hikhik k bye thanks for reading .


57 comments:

Amirah Jafri said...

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!:') hehehe

ADEEYA said...

Hehehehe ni sama macam kawan2 kelas saya ni. Semua gila korea hahah

Atiqah Wadiah said...

kita pon suka yong hwa jgk :)

kura said...

oppaaaaaaaa! amboi kak marya.. bukan main kpop skrg ni. pheewww~

Laila Mahfol said...

Weee. Minat kita samalah. CN Blue & Running Man daebak! :)

Rozuan Ismail said...

kenapa x tepek gmbr ko marya

syamimi fatin said...

minat lagu2 cn blue... kak marya ni mmg minat gila ni smpai beli suma pasal cn blue hehe

cik ery said...

jeles tgk t shrt rm tu!!mahal x?

GincoMerahJambu said...

minat cn blue tahap dahsyat akk ni..hihi

azuha halim said...

kak marya.. dah alang-alang dapat free button runningman tuh, bagi saya je lah... tamak ah akak ni. semua pun nak. LOLOLOL :P

pepol said...

hahaha,haritu lalu je dekat booth k-pop tu,x singgah pon,hehehe

Asyiqin Haulisah said...

tu dia baq hang.

aryu said...

siapa yg jual t-shirt Running Man tu? Mahu.mahu.mahu.

ascil.punye.lah said...

wahh betul betul minat ni kak maghia oiii.

AslamTaslim said...

ok jeles di sini tengok merchandise cn blue tu hahaha -___-

♥CIK SHA♥ said...

mak oi..ni mmg meroyan habes dah ni..hahaha..fanatik kemaen dgn oppa die tu..ish3..

Solehah Shamsuddin said...

wah minat Yong Hwa jgk ye?kak Maria rembat pkwe kite tu.sob3 =.=

farah ein said...

hey, don't forget to check this out jung yong hwa new mv ft juniel "pabo". just release today. enjoyy! http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=fL_q3aaG8IE

Munira Muhiyddin said...

Oh mannnnn
T-SHIRT RUNNING MAN TU TERPALINGLAJ JELESNYA.
nak nak jugak boleh kak maghia ??


Minat Yong Hwa jugak. Sore serak-serak basah. pergh~

Atiqah Razak said...

si dia pun layan kpop jugak ke? hehe sama la kita. hangaukan Yong Hwa oppa. haha

AL Creative said...

nak customize mug of CN Blue or lain2 as present? Boleh. We can print it custom ikut kehendak u :)

Umie Artoqiemie said...

lama dah carik t-shirt Runningman ni T___T"

KAIZEN said...

salam kenal ya
jika berkenan follow balik ya
makasih....

Hidayah Rusli said...

WAHHHHH fanatik gila kak maghia ! hehe

aliza zeke said...

wahhhh..nie btol2 gile kpop nie..hehe

Mira Cikcit said...

HAHAHA... kelakar la akak ni, pantang nampak barang mesti nak beli..

nuurellajamuri said...

CN BLUE kureng minat..tapi RUNNINGMAN awesome :)

Marya Hana said...

Amirah Jafri : mulot masok lalat, jaga-jaga ;D

Marya Hana said...

ADEEYA : YEKE, kirim salam rakan2 seperjuangan. heee. i pon dulu tak berapa minat, asyik ejek kawan.

sekarang mendapat ! :D

Marya Hana said...

Atiqah Wadiah : cannot ! :P

Marya Hana said...

kura : takot kau berjangkit kang..

Marya Hana said...

Laila Mahfol : yeah ! sep sep..

Marya Hana said...

Rozuan Ismail : sbb aku malas, haha.

Marya Hana said...

syamimi fatin : terserlah kan? haha. kopak jugak lah..

Marya Hana said...

cik ery : berapa ye.. ttibe tak ingat, sbb beli banyak sgt..

Marya Hana said...

GincoMerahJambu : haah, tak dapat dibendung, tapi CN BLUE jelah.. yg lain x dapek de.

Marya Hana said...

azuha halim : aip, cantek sikit.. penat membeli ni.. hehe..

Marya Hana said...

pepol : sbb tak minat kan? haa. tu la...

Marya Hana said...

Asyiqin Haulisah : mampu? tu dia.....

Marya Hana said...

aryu : kat sungai wang pon ade dear..

Marya Hana said...

ascil.punye.lah : haruslah kan.. meroyan nak MAM.. :p

Marya Hana said...

AslamTaslim : carik carik.. ! :D

Marya Hana said...

♥CIK SHA♥ : oppa saranghae.. <3

Marya Hana said...

Solehah Shamsuddin : husband akak ler dek oi.. >.<

Marya Hana said...

farah ein : dah tengok ! ensem ! tq dear..

Marya Hana said...

Munira Muhiyddin : nak kena beli lah.. sungai wang ado.

haah, sexy kan sore dia? ahaks.

Marya Hana said...

Atiqah Razak : aip, jangan cantas bf akak .. >.<

Marya Hana said...

AL Creative : TQ (:

Marya Hana said...

Umie Artoqiemie : jgn risau, sungai wang ado.

Marya Hana said...

KAIZEN : ok.

Marya Hana said...

Hidayah Rusli : nama pon Maghiaaaa... :D

Marya Hana said...

Mira Cikcit : tengok jugaklah apa barangnya kennn..

Marya Hana said...

nuurellajamuri : CN BLUE daebak tau !

wawa abdullah said...

waa...jeleznye!! wawa pun minat yonghwa jugak..dah lama cari tp x tau mn nk dapat semua ni..jelez nye..huhu

Marya Hana said...

wawa abdullah : kat sungai wang banyak.. sambil dating tu, apa lagi.. :D

faa.rosli said...

suke jong shin!

Running Man T-Shirt said...

Jom tempah baju running man di sini!!!