ARIGATO GOZAIMASU.

Thursday, April 26, 2012

Vanila Coklat Vs Kopi Susu.


Assalamualaikum kawan-kawan blogger. 

to adik Hidayah Azhar, sweetnya dia kata selalu tunggu post baru kat blog ni. ni dah ada post baru, tapi kedekot taik hidung masin type pendek-pendek je haa :') atoiyai masih ada yang sudi tunggu? #hug. 



he's handsome, she's ugly. 


aiman sangat tinggi hokayyy, tak usah engkau ragu kenapa aku nampak kerdil disitu. yang pasti aku hanya berbekalkan flat shoe, untuk ke kelas seperti biasa. 


memandangkan ada suara-suara blogger yang tanya berapa tinggi aiman? aku tak dapat info kat google. kalau rajin double check lah. apa yang aku boleh kata, dia memang tinggi. hingga kan tiap saat dan tiap detik sebelum gambar ini di'snap aku kata "wah tingginya aiman !". "wah tingginya aiman!".diam kau pompuan.  kagum betol (>.<)


korang agak-agak berapa tinggi dia. cer tengok gambar dia dengan ixara.



ixara pakai high heels kot. pon kena jengket. 


you know why people say that you can't sleep when you are in love? because for the 1st time in life you will find something more beautiful than your dreams. #angaudanmeroyanterok. k bye, thanks for reading  [♥]








30 comments:

cik najihah said...

hensemnya!

Atiqah Wadiah said...

bestnye dpt jumpa aiman..jumpa kat mn ni yaya?

Nyue said...

wahhh...nice =)

♥CIK SHA♥ said...

ni tgh angau la ye? haha..yaya yaya..

Cik Siti Hajar said...

makk aii.. tingginye!!

AdilaAzmir™ said...

seronok je dia amik gambar dengan aiman:D

kura said...

gila tinggi. dah la kak marya sememangnya tinggi. tp dia lagiiiii tinggi. hamboih.

Chikova_Airashii said...

mane jumpak aiman saye ni marya..
jeless nyee.
dye punye izara xde kee?? heee

btw, brpe tinggi u ekh ?
macam tinggi jee tgk...

Rozuan Ismail said...

kau letuh kopi susu.huhu

cik aiLebiu said...

yayyy apsal muka si amir ni lain bebeno dlm pic ni? kurus dah skang..nampak mcm org sakit plak...

Umie Artoqiemie said...

mak ai hensemnyaaaaaaa.. meh passing kat umie memandangkan kak marya dah ade yg punye haha!

maisarah lani said...

auww, melting :P

!~ Dolly Auliya ~! said...

wahhh ! tinggi nyerr aiman. okeh ! jeles. hahaha :)

Ayuraza said...

waaaaaaaaaaa...akak jeles okeh..walaupun dah kawennn tapi admire ngan alip sejal banilacoklat..hehe :)

psttt..*tapi dier dah der gf kan...heee :)

Syazwan Che Deraman said...

berapa tinggi dia ye?.

pelakon baru ke tu?

shera haifa said...

owhh.. melting tngok he's hensemmmm

Fai Shaklee said...

haruslah angau dan meroyan teruk bila dah jumpa aiman! hehe... opsss, fai dh x blh nk lebih2. nnti ade kang yg rotan... ;p

littledolphin said...

kalau tinggi gini ,sah-sah saya nampak kerdil kalau saya yang berdiri sebelah.hahaha

Aisyah Ahmad said...

Untunglah dapat bergambar dengan aiman.tingginya dia..

merapu said...

bestnya... Aiman mmg sesuai jadi pelakon dari jadi penyanyi. huhu

iyka zulaika said...

waaa. kemain yeee. untungla~~ :P

hazirahahmadrazi said...

kiranya kak maria gila tinggi gak la pakai flat pon dah paras tu dgn aiman ! whehehehe izAra rendah :D

A Girl Like You said...

sumpah jelous! ;p

si robot comel said...

okay aiman,jealous,haha

Khuzrin Kamarudin said...

Siapa aiman? (-_-") Tak kenal....

Namee Roslan said...

wah wah..seronoknya diaaa :)) hehe.

Qa Thyqa said...

hensemnye dia..tp npe pic 2 mmbuatkan muka dy cm zombie???hahaha

wanda said...

ok aiman hensem..kak marya pun sweet

wanda said...

ok aiman hensem..kak marya pun sweet

dyra said...

best nyaa jumpa aiman