ARIGATO GOZAIMASU.

Wednesday, April 25, 2012

Jejak 4 IPTA dalam sehari.


Assalamualaikum kawan-kawan kita. 

Hai awak-awak, ada tak suara-suara sumbang or sengau yang mengatakan aku pemalas update blog? semenjak dua menjak ni memang tak dapek dinafikan. memang pemalas ya rabbi ("=.=") 


tapi update status facebook selalu. nanti orang kata aku menghilang tanpa khabar berita pulok. so biarlah aku dengan dunia aku sendiri kennn. 




why am i so pale? 

hurmmm assignment ini membunuhku dek .. kena research itu kena research ini.. lama-lama aku keluar gi klcc dengan rambot palsu. sebab semua rambut keguguran akibat stress yang melampau. 


sebenarnya kitorang dari unit promosi dan pemasaran untuk Festival Filem Pelajar ke-9 dah mula menjalankan "mission possible". bukan mission impossible dah.


poster, pamphlet, borang penyertaan dah selamat dimasukkan dalam envelope, lagi beberapa hari akan dihantar ke seluruh IPTA/IPTS seluruh negara. so kalau ada korang yang kat sini berminat untuk join, boleh dapatkan borang kat pejabat Hal Ehwal Pelajar (HEP) masing-masing. 


Festival Filem Pelajar Malaysia ke-9 mendapat kerjasama Astro dan Karangkraf. so inilah masanya untuk korang mencipta nama dalam industri ni. masa tu juga ramai VVIP, director, produser, dan artis-artis ternama yang turut hadir. bak kata lecturer aku, Anuar Zain dah confirm buat persembahan masa FFPM tu nanti. ohh abang nuar~ lempang #.



khusyuknya kakak .. (>.<)

semalam aku gi 4 IPTA untuk jalankan promosi ni. antaranya ..

Wisma Media, UKM. 

Fakulti Bahasa Moden dan Komunikasi, UPM.

Pusat Kebudayaan, UM. 

yang UM ni aku dah rasa macam masuk rancangan Runningman. berlari-lari, berkejar-kejar. sebab aku tanya orang ni "Pusat Kebudayaan kat sana". peloh ketiak jalan gi sana, turun tangga mendaki gunung ganang. sekali,  "ohh Pusat Kebudayaan dah pindah kat bangunan Canselori". 


hoh? #pitam. tapi nasib baik kedatangan kami disambut baik En Fadzli, alah dia kenal dengan lecturers kat UiTM. and our dean, Prof A.Razak Mohaideen. 


ahah ni lah En. Fadzli tu.


last sekali ke Politeknik Shah Alam, masa ni yang pasti dah lemau gila. erk.

ni pon still lemau, k bye. thanks for reading ^^




29 comments:

Innanie | Ariffin said...

kenapa tak bagitau awal2, boleh saya jadi tourist guide awak lah sayang! UM tu kawasan gua tu!

Rozuan Ismail said...

nape la i ix tahu kewujudan wisma media dekat UKM.huhu

Roxy's said...

you're so beautiful babe ;)

Eyriqazz said...

ala..tak terjah pun uni eyriqazz

kura said...

ouhh. kenapa tak pg utem? hantar kat utem. untung-untung terus boleh lepak kat kampung doyan tunggal kak marya. wuhh :0

Janggel said...

Salam...

Jangan lupa untuk mengundi blog: http://janggeltrekking2.blogspot.com/dalam kategori Eco Tourism Blog :http://mitbca.com/category.php?id=13

Janggel said...

Salam...

Jangan lupa untuk mengundi blog: http://janggeltrekking2.blogspot.com/dalam kategori Eco Tourism Blog :http://mitbca.com/category.php?id=13

♥CIK SHA♥ said...

amboi..bz sungguh cik marya kite ni..kalah menteri..ehehe..

p/s: bz tu jgn lupe rehat jugak ye..kang bertambah lemau lagi..

Umie Artoqiemie said...

fuiyo bestnyaa!! IPTS x pegi?

AdilaAzmir™ said...

selamat dtg ke UPM:)
hee.

Arai Lekir said...

seronok dapat tengok universiti orang lain..

merapu said...

comel

Dang Intan Duka said...

Good job.. :)
good luck.. :)


hehehhe



peace

Ardini Izzati said...

Busy sungguh akak ni. Rajin :)

MAI'sarah said...

UM :D
hye2...saya student UM. hehehe...sorry sebab kena lari2 sampai basah ketiak...hahaha
a'ah memang. pusat kebudayaan baru jek tukar tempat...hehehe :)

Marya Hana said...

Innanie | Ariffin : i tatau ketua nak gi UM. sbb before this tak pernah bincang nk buat promosi kat UM. hehe. sorry inannie..

Marya Hana said...

Rozuan Ismail : sbb terselit. tu pon nasib baik nampak. dia dalam tempat golf tu, apa tah nama dia.

Marya Hana said...

Roxy's : no dear, i biasa2 saje.

Marya Hana said...

Eyriqazz : uni mana tu? hehe. yg lain2 akan di pos.. tak buat promosi..

Marya Hana said...

kura : ohoh, akan di pos kat UTEM tu, tunggu je ah. nak balik kg pon takde sape kat sana. hehe. raya baru penoh org.

Marya Hana said...

♥CIK SHA♥ : tau takpe. ni pon sempat gak update blog. dalam busy busy hehe. ohh dah mcm biskot lemau dah hah.

Marya Hana said...

Umie Artoqiemie : IPTS tak sempat gi.. semua akan di pos. tunggu.. hehe..

Marya Hana said...

AdilaAzmir™ : hai fakulti apa..? hehe.

Marya Hana said...

Arai Lekir : yep, best jalan2 u lain.

Marya Hana said...

merapu : hoh? :O

Marya Hana said...

Dang Intan Duka : tenkiu makcik..

Marya Hana said...

Ardini Izzati : nak buat camne dek.. hehe.. (>.<)

Marya Hana said...

MAI'sarah : tu lah, nasib baik jumpa. kot tak.. balik je.. hehe..

shera haifa said...

UTM xnak datang ke?? hehe