ARIGATO GOZAIMASU.

Sunday, April 15, 2012

51 EPISODE.


Korang tahu yang aku busy kan? 

takkan kot budak filem goyang kaki kat kolej. bila member ajak keluar diorang suka menganjing "jangan ajak artis. dia busy". tak pasal-pasal aku belajar di sebalik tabir disalahtafsirkan. so kalau gitu kakak kerani kat pejabat akademik pon artis. sebab dia sebahagian dari warga fakulti ni. #dok pehe. 



busy memang sinonim dengan student life. yang tak merasai kehidupan busy seperti kami, kau ponteng class eh? assignment terbengkalai? ok ok think positive. kau tak busy sebab dah siapkan assignment seawal mungkin! 



hari ni hari isnin. dan patutnya aku ada class pagi tadi tapi dapat tahu seminggu awal yang class tu cancel. bagus kan dapat tahu awal-awal? takdelah pagi buta dah bangun berebut toilet dengan org yang mandi lama, dah siap make up walaupon kawan kau baru celik bijik mata. then troot troot , KELAS CANCEL. apa kau rasa? nak jerit kegembiraan walaupon membazir bedak and foundation? kalau yang gi class siap dengan bulu mata rozita che wan tu guana? hok oloh .. 

what the .. 

nak tido balik pon dah hilang feel . 



# sweet tak depa? #


awal-awal semester macam sekarang boleh lagi kot nak berdondang sayang mengadap variety show ke amende ke. hujung-hujung sem tengok? aku kena keluar shooting 3 minggu berturut-turut, itu ini nak kena setel, persediaan nak buat thesis. woi feninglah aku. 


menyesal tau cari gambar diorang kat Google Image. jeles semakin membuak-buak. actually aku minat si Yong Hwa ni since tengok RunningMan. dia jantan kan?emm maksod aku dia teror. barulah datangnya minat kat CN Blue. before this takde pon terkinja-kinja minta copy "We Got Married" kat kawan. 



semalam bila dapat tahu Yong Hwa pernah kahwin dalam rancangan ni, aku pon kemain tak tentu arah. macam hilang laki lah katakan .. terus cari link untuk download.. 



tersedak jambu air APA 51 EPISOD? drama korea yang berbelas episod pon non hadooo den nak download. asyik buat muka kesian minta copy kat temen temen beta. 



#Seohyun & Yong Hwa#  


demi cinta ku pada Yong Hwa , aku download jugak kau tahu dok? 51 episod pon ku gagahkan jua. mak aku masakkan nasi lemak fav pon aku pandang sebelah mata. 


We Got Married (WGM) yang ada Yong Hwa ni tahun lepas punya. sah le aku ketinggalan kennn. tapi tu bukan yang aku fikirkan sekarang. aku tengah fikir, macam mana si Seohyun ni sumpah punya lemah lembut gemalai bak kain sutera, kain batik, kain pelekat la la la la. eh, nak bandingkan ngan aku jauh bebenolah.




#pitam aku 





lawak gila masa ni, Yong Hwa menyorok belakang Seohyun sebab dia ni penakut.
camno nak jaga aku ni? eh sorry ttibe keluar isu rumahtangga lak kat sini .



perghhh, jeles kuat ! aku pon nak jugak !
[gambo lama masa gi I-city ni. rambot pun kontot lagi].



tiba-tiba rasa "I'm a loner" daradiri dara du ~
k bye, malam karang gerak balik UiTM Puncak Perdana  






18 comments:

Siti Najja said...

hohoho..sweet je tngok diorng ni..mcm btul2 hubby n wifey..tp syg,kisah diorg da habis..huhuhu

azuha halim said...

yong hwa! saye baru je abes tengok cerita ni. tgok dekat blog je

http://gogumaepisodes.blogspot.com/p/goguma-episodes.html

lengkap semua episod. malas nak download punya pasal :P rasanya diorang je couple yang best dalam we got married. ending dia sedih betul

cik aiLebiu said...

whoa minat yong hwa eh? i pon sama minat dia since berlakon dlm you're beautiful tu...pastu next drama dia heartstrings..x pernah miss tgk dia punya drama...tp dlm wgm ni kureng sket sbb mcm boring la pla couple ni mcm skema sket..tp x dinafikan sweet lor...

juliet. said...

YongSeo couple ni memang best. lagi satu tengok yg KhunToria punya pn sweet. hehehe

Rozuan Ismail said...

gituh, ko x minat kpop ke?

Anonymous said...

yong hwa bile dlm heartstring..sgt2 sweet..tmbh lg kne bwk character seorg yg ckit egois..blew tgk runng man..die pn bleh thn lawak..tkjut jgk tgk..sb len la die lam RM..upeny itu la dirinye yg sbnr kn..mmg talented..

nurmujahidah said...

wah,, nak download gak la pasni,, cm best je,,

ezzaty said...

akak ! same r ! suke gegile yong hwa ! da tengok heartstring ? dalam tue die gegile sweet ! plus nsemm habis ! HAHA

Umie Artoqiemie said...

hahahahaha..x abis2 korea.

Munira Muhiyddin said...

We Got Married mmg best.
sy pon sempat layan Khuntoria Couple je sebab minat kat Nickhun.

tp kwn kata couple yg ni pon best. aigoo~ 51 episod kene download *pitam*

fYZa said...

alaaaa apeni,,kite pon minat yong hwa jgk! kne tarik2 rmbut la nak berebut nih..hahhaaa

Fitriani Jaafar said...

dah tgk wgm yg ni. best sgt2! asik gelak, tersenyum2 je tgk. yong hwa <3

EKA AMIN said...

Memang daebak! minat gila kat YongHwa bukan start dari RM, tapi start dari WGM! hehehe. SNSD suka SeoHyun nie ja, yg lain tolak tepi. xminat. boleh geng ah minat KOREA!!. Album baru CN BLUE pon best!!

aisya said...

jatuh hati sekali lagi dengan yonghwa... tgk heartstrings dan you're beautiful x? ada yonghwa.. hehe

nn said...

i love yonghwa tooo. ! nn pon suke gile dengan we got married ni jelessss! yonghwa romantik sgt !

kura said...

comel kak kar marya comellll lotteee. amboirr. hahha

myra abdullah said...

mmg mnyirap gile bile dpt tau klas cncel cmtu.
eeh geram laa.
lg best bile dh smpai kt klas kan.
huuumph =D

LdyNisa said...

wahhh, gila rajin kak marya download all 51 episode.
Saya tengok online je. :D