ARIGATO GOZAIMASU.

Tuesday, March 27, 2012

Serious Jangan Baca.


Selama perhubungan ada gelak tawa (berdekah-dekah), gurau senda (walaupon kasar), peristiwa pahit dan sedih, merajuk dan dipujuk. dan dengan ini .. 





AKHIRNYA AKU KAHWIN ! (:






23 comments:

Mysara Newrie said...

WAH AKAK NAK KAHWIN KER? atau ni tajuk novel? hehe :p

Pocket said...

eh kejap!?
betul ke ni?
statement tu dah final ke tu?
xde jpeg file kata 'acah je!'
yg patutnya kuar tp xkuar pasal
net pocket ni lembab?

waah kalau btul gitu, merana 40%
dari jantan jantan semalaysia. heheheh

Cik Zety said...

Maryaaa! LIKE SERIOUS?? :o

oshinz said...

yeay!!!!! nak kawen.

♥CIK SHA♥ said...

kejutan apakah ini sayang?

Fana | Aqim said...

erk????

Atiqah Wadiah said...

teaser ke hape ni yaya?huhu

E y r a a Atiqa said...

siriyes r kak marya??

nurmujahidah said...

amboi,, dah nak kawin ahkak marya ni,, kih3,, sudi2kanlah join my first ga k,, tu pun kalau tak keberatan k :D
http://mujadafewa.blogspot.com/2012/03/first-giveaway-by-nurmujahidah-lady.html

Shiro Petta Petto said...

Memang tak lah tak baca. Dah follow blog sejak form 5 lagi. Tapi, serius ke ni?

haslinda said...

ahirnya aku kahwen... best novel tuuu...!!! :)

Nurul Syahirah said...

sudah kahwin babe?? Tahniah... Alhamdulillahh :)

kura said...

homaigad. dah terbaca.

homaigod. kak marya nk kawen.

homamjayy. betul ke ni? -..-

Anonymous said...

OMG!sis da nk kwen kew?CONGRAT!:D

Rozuan Ismail said...

tahniah!! dapat makan nasi minyak free

cik aiLebiu said...

owow dah kena propose ke? ehemm...tahniahhhh noks...

FizaMustafa said...

HEH ?? what the ??

Siti Najja said...

jeng jeng jeng...syaitan hasut suruh bace..:p Kawin?

A Girl Like You said...

Wow seriously? :)) congratz!!! ;)

lisa said...

tahniah! that's the only word I can give you :)

hanabunga said...

congrats! :)

nizamsani said...

tahniah.

Husna said...

akak terbaca la marya..
kalau betul nk cakap tahniah in advance!..tak gurau kan..bab kawen tak leh main2 tau..babab kang..