ARIGATO GOZAIMASU.

Friday, March 23, 2012

Kita suka, kita gila, IKEA's meatball.


Kalau boleh semua benda menarik yang berlaku pada diri mahu dikongsi bersama orang-orang tersayang. si dia jahat gila, dengan terlampau jujurnya berkata "berapa kali you nak bercerita benda yang sama?". aik dah cerita ke? anda pasti? tulah ramai sangat boyfriend. tu yang confuse dah cerita ke belom. lariiiiiiiii, haha. 


walaupun bulu hidung berbelit dengan peliknya, aku excited nak share dengan si dia. *contoh kot* kau percaya kenapa? tapi kali ni berlainan, bukan dikongsi bersama si dia tapi dengan kawan-kawan sekelas. 


kita suka , kita gila, kita bersama-sama menuju ke IKEA
(sambil menaip dengar lagu yg syahdu , nasib baik tak terlelap haa)



lunch hour 

soft drink tarak, terujanya nampak pompuan ni pegang mineral water (T,T)

ema & ana

satu tujuan satu harapan , yeah meatballs

10 biji cukop membuatkan aku kelihatan seperti perot wanita mengandung 4 bulan


classmates



kek daim 


dell, ema, marya, fatin







roomates sejak azali lagi 

diorang belagak selalu tengok aku tido membongkang. makan berbekalkan selera biawak. muka bangun tido yang memualkan, hee terima kasih sebab tak bocor rahsia, wakakak .



bukan aku pemalas nak type banyak-banyak tapi, aku kurang rajin :D 


sape nak belanja Ikea Meatball? k bye . 









38 comments:

hazanis said...

buat rombongan ke nie..hiksss...:P

NIA SI DRUMSTICK said...

untunglahhh..mkan meatbal 10 biji xde kesan kat badan..
lau nia dah betambah 2 kilo kot..hahaha..stres nk kurus..eishh

Anonymous said...

wey.. aku nak makan ni dowhhhh.. cis ko bt aku kmpunan je.. (mektot@ex-roomates ko)haha

kura said...

wah. ni yg nk mengidam meatball ni. ehheh.

Syafiqah Hashim said...

pika pun suka gylerr meatball IKEA!!! ^_^

nabila azmi said...

teringin nak rase..xpernh rase..=.=

Ip Man said...

Huwau!
Untonglah dapat mkn meatball tu..
I x penah rasa lg tapi nampak macam sodap yo!

Pocket said...

pocket pung sukaa!!
chicken wing diorang pung sodap:D
n entah kenapa, daging memang sodap dimakan ngan jem tu kan...
apoo lah :D

buleh gak nak beli bawak balik masak sndiri kan?
tp sure tak se besh makan kat situ kan ^^

Namee Roslan said...

dah lama tak makan. tapi meatball dia tu sedap semacam. ada ubat guna2 ke apa..haha. kalau makan mesti nak lagi dah teringat-ingat... :_)

azalia hjsalleh said...

daim cake dh x sedap mcm dulu..
dulu rasa betul2 mcm cokelat daim tu..
tp skrg dia replace dgn nuts.. maigodddd muak nak mkn !

♥CIK SHA♥ said...

best ke meatball IKEA ni? nnt ade kesempatan turun kl nk try jugak la..

Rozuan Ismail said...

jom aku belanja. kau bayar k

Innanie | Ariffin said...

alaa napa tak cakap g ikea. kita pun selalu gi sana. kalau tak boleh dating samae!

Rara Nasiha said...

IKEA Meatball memang best! :)

hanabunga said...

how much eh ikea meatball?

aira shahira azmi said...

aunty aira ckp sdp ikea meatballs ni..haih!nk try nnti!

Dyla Zaman said...

rindu nyer nk makan meatball ikea n kek daim yg superb tu.. hehe.. kadang2 orang pergi ikea sbb nak makan je, bkn nk soping pon.. :p

Asma Azuani said...

my feveret too!! seminggu sekali mesti ajak hubby gi makan meatballs, xtaula dorang isi ape dalam tuh, sedap sangat! hehe. kek daim tuh dark choc punya memang terbaikk kann.. hehehe *mata awak sepet mcm cina* :P

Marya Hana said...

hazanis : lebih kurang.. (menghabiskan duit).

Marya Hana said...

NIA SI DRUMSTICK : hahahaha, untungnya jadi yaya , kennn :D

makan dan makan lagi.

Marya Hana said...

Anonymous : mektot, jom ah. kalau kau dtg kl.. :D setakat ni tengok gambar je naa..

Marya Hana said...

kura : ah kau dan dan nak mengidam bagai, :D

Marya Hana said...

Syafiqah Hashim : semua suka, boleh buat gathering kat IKEA lepas ni :p

Marya Hana said...

nabila azmi : alololo, nnt ajak si dia eh? :)

Marya Hana said...

Ip Man : JOM ! jom ! JOM! jom ! hahahahahaha, terliur ke..

Marya Hana said...

Pocket : kompem2 tak jadi mcm ikea punya. tp at least try dlu .. usaha tangga kejayaan, ye dak? :p

Marya Hana said...

Namee Roslan : haah, setuju. buat org mengigau2. and ketagih, sentiasa nak, nak, dan nak lagi. duit pon kopak.

Marya Hana said...

azalia hjsalleh : aaa, tu i makan tak habes kek tu. haha kantoi. betol, muak sket.

Marya Hana said...

♥CIK SHA♥ : mestilah cik sha.. sedap amat ! gi try ..

Marya Hana said...

Rozuan Ismail : bek takyah, buang karen je.. haha

Marya Hana said...

Innanie | Ariffin : really? OMG, next time k (:

Marya Hana said...

Rara Nasiha : yep (: termimpi mimpi.

Marya Hana said...

hanabunga : sebiji RM1. so 10 biji RM10. ahaa ..

Marya Hana said...

aira shahira azmi : betol sgt le tu, sila ..

Marya Hana said...

Dyla Zaman : tau takpe, shopping kemudian. tp shopping pon best jugak. lawa2 ..

Marya Hana said...

Asma Azuani : terbaik.. ohh ada hubby yg boleh diajak, untunglahhh :D

haah, kesian kite sepet.. hukhuk..

Marya Hana said...
This comment has been removed by the author.
Ida Roslan said...

mesti sedap meatball ikea tu, nti ada rezeki nk cuba lah =).