Sunday, March 4, 2012

EastWear Hair Band .


Entry ini akan membuktikan semalam aku keluar merayap. siapa tak senang hati bila acc dipenuhi duit PTPTN. wakaka. jangan harap nak duduk kolej check jadual kelas hari isnin ke. mop lagi sekali seluruh rumah ke. eh eh tak kose nyah.


ingatkan pergi Plaza Alam Sentral (PAS) nak survey external hard disk. tapi si dia kata benda alah tu tengah mahal sekarang, dia suruh bersabar dulu. kesabaran aku bab-bab duit diluar jangkaan. so aku mesti nak beli something menandakan duit PT dah selamat digunakan <--- alasan tak masok akal. 


singgah EAST WEAR. kau hengat betol-betol nak singgah aje ke? jangan harap. aku belek itu ini. sampaikan si dia kata "lah yang ni kan mcm yang u dah ada tu". so aku cari benda lain yang boleh dibeli. 


so ni yang aku beli.. 


hair band

jomlah kita try pulak 




ginilah ghopenya ..


aku memang suka hair band. bila malas sikat rambot, sarung hairband teros menyelamatkan hari-hariku, wahaha. actually ada lagi gambar aku pakai hair band ni. tapi ada kesulitan yang tak dapat dielakkan, kita tunjuk hari dan lain masa ye !^^ bye..




29 comments :

Marliyana Mk said...

waaa..bestnye wit pt dah masuk..hahaha..

oohh, that hair band suits with u sis :)

kura said...

wah... cantik. ni kena beli gak ni.. letak kat kepala kurakura belaan gua ni.. eh. hahha

Atiqah Wadiah said...

cantik..sesuai dgn marya :)

Arfahani Arsad said...

comel sgt dgn hairband tu..haha

myra abdullah said...

wah.comel-comel =D

lisa said...

Comel bila sis pakai! :)

Ip Man said...

Hehee baguss sbb ikut nasihat i...
somey lah pakai hair band tu.. :)

Asma Azuani said...

hihi tengok marya pakai hairband terus rasa nak gi beli jugak hairband kihkih

Syazwani Mazlan said...

comel!! nak satu pls? :p

hazwani yusof said...

heee comel ahhh hairband tu :D

Syahierah Ishak said...

wah.
cantiknya.
sesuai dgn akak.
singgah sini.
semoga hari ini hari yg Indah :)

nazirulhazwan~ said...

nak

Marya Hana said...

Marliyana Mk : duit PT dah masok bestlah, hujung sem? kuang kuang kuang.

yeke? TQ (:

Marya Hana said...

kura : budak ni nak kena smack down ler..

Marya Hana said...

Atiqah Wadiah : hehe, tenkiu..

*shy..

Marya Hana said...

Arfahani Arsad : alolo, tenkiu dear (:

Marya Hana said...

myra abdullah : hair band tu mmg comel, marya pakai, jadi COMOT.

Marya Hana said...

lisa : ahuhu, tenkiu .. ala sayang readers semua <3 haha.

Marya Hana said...

ip Man : ey mane de ikot.. tggu ah sikit hari lagi.. :P

Marya Hana said...

Asma Azuani : awk pakai mesti 100x lagi comel. pegi beli ! haha.

Marya Hana said...

Syazwani Mazlan : takde lebih la.. haha :p

Marya Hana said...

hazwani yusof : yep, tergoda kan..? :D

Marya Hana said...

Syahierah Ishak : tq singgah bace..

btw tenkiu dear (:

Marya Hana said...

nazirulhazwan~: gila ke? :p

shasha masyem said...
This comment has been removed by the author.
Marya Hana said...

shasha masyem : yeke? tenkiu dear.

alia zainol said...

comel =)

Lynn Damya said...

hahahaha, comel2 !!

Marya Hana said...

Lynn Damya & Lynn Damya : TQ dear (: