Monday, March 12, 2012

Adakah aku tersalah log in .

Assalamualaikum ya habibi ya maulana, amboi ! 




Dulu nak type apa pon semua orang tak peduli. entry harini aku malas potong kuku, ada orang tiba-tiba rasa sakit mata? or entry i miss you so much my musyuk musyuk intan payong. alolo konon sweet dapat coretkan dalam blog. sebab awalnya blog ni is like my diary. (SBB TU SUKA BACA BLOG SENDIRI) . 


sejujurnya i'm happy to share personal things kat sini. but everyone would surely stop reading my blog sebab mata bernanah, meluat nak muntah sebab hek eleh macam dia sekor je dalam dunia ni bercinta kennn.    or tu pon nak cerita kat blog? eh tertekan (X) pulok. 


aku still tak menghampakan rite? walaupon tak menaip tentang hati dan perasaan kat sini, tapi aku banyak berkongsi minat, berkongsi pengalaman, merepek meraban apa jadah, etc. macam aku sendiri, minat sangat masok blog photography. so jiwa aku memang lebih terarah ke situ. if siapa-siapa yang nak baca blog ni tapi lambat loading, hakakkk mintak maap sangat-sangat ya. blog ni sgt superduper dipenuhi gambar, hiewhiew.


walaupon lambat loading. walau terpaksa baca vevelan-vevelan serta leteran, kamu gagahkan jua click masok blog ni. tersangat-sangat menghargai semua. dah tu kenapa aku kemain berterima kasih bagai ni? dah buat tebiat ke. or harini hati berbunga-bunga? 





ok gelak sikit, hiks


sebenarnya blog ni dah mencecah 4000 followers, alhamdulillah. lepas mandi, cuci baju segala pagi tadi. teros buka blog, and sekali imbas macam tak percaya "eh aku salah log in ke". pejam celik pejam celik dah 4000 followers kat sini. tanpa korang, siapa nak dengar rintihan aku? kennn.




THANKS A LOT GUYS ! 






79 comments :

Balqis Shafikah said...

ho yeah..i'm already fall in love with your blog, masa first time baca. cinta panadang pertama katanya! :) btw, congrates marya!

sYafIk-wAy said...

wahhh bersyukur2 , teruskan momentum . hehehe .

kura said...

peh. ramai nau pengikut kak marya.. wuh!

syieda_syaada said...

belog kak maria kan best..saya pon slalu masuk sini even jarang tinggalkan jejak..hikhikhik :D

wahh da 4000 followers..kelasss kau maqiyaaa hee~ :D

Azzahrah Haris said...

Mohon tips utk dptkn ramai followers boleh? :)

Ip Man said...

Huwau! steady lah <3 !
Semoga maintainkan entry yg berkualiti..tingkatkan prestasi kurangkan kontroversi..eheheheh

Auni said...

biarlah dorg nak bernanah ke ape, jelez lah tu tgk marya top. kan kan ? hehe.. caiyok2 marya..

Tiara Fazlin said...

huyyyoooo congrates da dapat 4000 followers! :)

Cik Zety said...

waahh, congrats marya. you stil xmenghampakan. tapi i yg dah menghampakan =,=

GincoMerahJambu said...

wahh..tahniah kak marya!
4000 tuuu..

E y r a a Atiqa said...

Takpe, gambar kak marya semua cantik cantik tau <3 ... wah ! byak nye follower.. n__n

Namee Roslan said...

namee 4002 ! daftar diri ! hehe :) seronok berblog sebab dapat kawan baru kan. :)

Gadis Biasa said...

wow..hebatla yaya...ramai gile follower..tp x mustahil pon..
cara pnulisan yaya best :)

steffany daph said...

woo. tahniah. byk eh follower (:

Innanie | Ariffin said...

memang super blogger! sbb tu jadi dambaan gue!!!

LdyNisa said...

saya suka je baca vevelan-vevelan kak marya. :D
4000+, tahniah! :)

Nurul Amanina said...

congrats ye.. hihi, first time kat sini dan terus follow. follower ke 4004 :)

J.Syazwana said...

kelasss kau maghiya. haha !

kalau kau tulis pasal cinta cintun pon aku suke je baca.

hehehe

Ms.Siti said...

suke bace blog marya

syamimi fatin said...

suka dgr kak maria membebel hehe eh silap baca lah!

nurmujahidah said...

maghia,, hehe,, thaniah jadi blogger dambaan,, love you lah!!
*bukan bermakna aku lesbo,, haha

nurdani said...

wah 4000 tu.. banyak. tahniah2. blog yang bagus

EYFAalias said...

woah. congrats. dah 4k. hehee

Cik Aish said...

waaaa bestnye..congrat...laju mcm air follower u ! tkpe2..nasib bek i pakai streamix..so masuk blog u even byk gamb stil ok je.. lg pun..i suka tgk gamb..smart2..hehe

faiz fakhirin said...

q...congrats congrats si lawa..

Ida Roslan said...

Wah taniah2 kak marya =).
blog kak marya best untuk dibaca dan tak loading lama pun walau byak gmbar =).

Syazwani Mazlan said...

wohhhhooooo!! 4K!! congratt!! like your blog ;)

cik aiLebiu said...

tahniahhhh noks tak lama lagi nk cecah 5k tu..hikhik...

nabila azmi said...

same2 dear..hehe...nak kawan forever okie=)=)

Atiqah Wadiah said...

congrat marya..suka baca belog ni..yaya sempoii!! ^^

♥CIK SHA♥ said...

wasehh! org hot mcm yaya mesti le ramai peminat..kih3..

alahai..yaya bebel la ape pun mesti syiok baca..leh wat gelak smpai menanges..rindu dgn cite budak raksasa tu..kem salam die eh..kat yaya taknak kim salam..haha..

Syahir Ramli said...

congrats maria!psl loading lmbt tu ak stuju..kne pulok time tenet lmbt thap ulat bulu, bce krangan ko kt cni jela nmpknye..hahaha

hazirahahmadrazi said...

hai taniah akak ! hehe btw thanxs sbb follow saya. kak marya punya blog memang hari2 saya baca :)

Fid"s said...

Tahniah lah ye dapat 4k follow.
Ok gua dah click follow anda tadi..
have a nice dayyy...

ashikin said...

jomla follow blog sy pula...although its new but i need ur support...

and ur story mmg sgt best...pndai tarik viewer

Eza Boom Boom said...

Eza suka baca belog kak maria... boleh gelak je baca. hiihii. yang penting sempoiii :D tahniah kak maria :D pencapaian yang awesome :D

hazanis said...

sama2 menyokong blogger puncak..=)

Baby Gurl said...

TAHNIAHHH SAHABAT.... ('',)

Marya Hana said...

Balqis Shafikah : ohh really? THANKS A LOT.. teroskan membace dear (: hehe

Marya Hana said...

sYafIk-wAy : thanks, 1 u dengan bella :p

Marya Hana said...

kura : haha, berpeluh makkk ~

Marya Hana said...

syieda_syaada : kali ni terpanggil utk tinggalkan jejak..? hehe..

thanks (: kelaaas sgt ..

Marya Hana said...

Azzahrah Haris : alamak ! yang ni pengsan, no comment.. rasanya ramai blogger yg ada bagi tips mcm tu (:

Marya Hana said...

Ip Man : i bukan artis nak mencetuskan kontroversi bagai, bahaya .. :D

Marya Hana said...

Auni : haha, contoh je tu.. aaa, thansk dear , teroskan comment and bace kat sini. (:

Marya Hana said...

Tiara Fazlin : hello dear, smp jugak u kat sini.. hehe..

thanks a lot, happy blogging ..

Marya Hana said...

Cik Zety : haa jadinya update selalu cik zety ! taw..

Marya Hana said...

GincoMerahJambu : baru 4000, belom 40 000 lagi, (berangan je ah )

Marya Hana said...

E y r a a Atiqa : harus, sbb semua org pon suka tengok semua benda yg cantek , kan? heee.

4000 baru.. pon dah kecoh..

Marya Hana said...

Namee Roslan : terima kasih melaporkan diri, hehe.

yep, dpt berkongsi cerita, and pengalaman, syiokkk.

Marya Hana said...

Gadis Biasa : thanks atiq, hehe.

best ke..? yaya tulis ikot suka je .

Marya Hana said...

steffany daph : tq, taktau lah org nak follow kan..

Marya Hana said...

Innanie | Ariffin : hihi, thanks dear, menjadi dambaan. masok dlm mmpi tak? :p

Marya Hana said...

LdyNisa : akak mmg selalu memvevel kan? haha. thanks dear, teroskan membaca and comment kat sini.. (:

Marya Hana said...

Nurul Amanina : aww! THANKS DEAR. selamat dtg ke blog ni, heeee.

Marya Hana said...

J.Syazwana : awk sorg je suka baca nnt, hehehhehe, thanks a lot dear..

teroskan membaca ye. !

Marya Hana said...

Ms.Siti ; so, teroskan membaca ! thanks .... (:

Marya Hana said...

syamimi fatin : haaa, si syamimi fatin ni i perasan, selalu singgah sini, hehe.. thanks dear (:

Marya Hana said...

nurmujahidah : awww, jangan lebih2.. haha. thanks dear, teroskan membaca kat sini eh (:

antara blogger yg rajin comment kat sini.. i know u..

Marya Hana said...

nurdani : thanks, doakan blog ni akan lebih memberi manfaat, bukan bebelan, haha :D

Marya Hana said...

EYFAalias : toche toche .. ^^

Marya Hana said...

Cik Aish : bagus cik aish pakai streamyx.. senang nak loading gambau2 i yg gabak2 ni kennnn..

thanks Cik Aish :)

Marya Hana said...

faiz fakhirin : biasa saje, thanks..

Marya Hana said...

Ida Roslan : but still ade org kata lambat loading.. thanks dear..

salah sorang pembaca setia kat sini (:

Marya Hana said...

Syazwani Mazlan : hehe, thanks dear. teroskan menyokong blog hamba , :D

Marya Hana said...

cik aiLebiu : hehe, tulah, berkuron lagi cik aiLebiu .. (: thanks..

Marya Hana said...

nabila azmi : insyaallah, thanks selalu singgah sini.. i tawu (:

Marya Hana said...

Atiqah Wadiah : i tawu u selalu baca blog ni, thanks a lot dear !

happy blogging .. ^^

Marya Hana said...

♥CIK SHA♥ : aww, takde maknanya cik sha oi.. hehe

oh budak tu, jarang buat hal mcm dulu.. tu yg kurang bercerita pasal dia. kat facebook ade jugak kadang2 ..

Marya Hana said...

Syahir Ramli : yeke, so .. u bukak blog i.. then elok u gi mandi ke, kemas rumah dulu ke..

habis loading, baru baca ! :D

Marya Hana said...

hazirahahmadrazi : hari2..?? amboi. thanks a lot dear.. tak boring ke baca hari2..? :D

Marya Hana said...

Fid"s : selamat dtg ke sini.. thanks a lot..

Marya Hana said...

ashikin : hai, insyaallah ..

thanks..

Marya Hana said...

Eza Boom Boom : ohsem ke..? hehe. thanks eza, sebab selalu jenguk blog ni.. (:

Marya Hana said...

hazanis : actually tak berapa kenal blogger puncak, ada beberapa je yg kenal, tu pon junior i..

and u ..

(:

Marya Hana said...

Baby Gurl : THANKS AIN ^^

Rozuan Ismail said...

wah,hebatlah marya!!

aisya said...

congrats dear.. ramai tu.. hehe

p/s: byk2 gmbr la best.. nnti ikut suke readers nk tafsir ape.. jgn tafsir bnde bukan2 dah.. hehe

Solehah Shamsuddin said...

salah satu follower awk tu semestinya la sy.. :)