ARIGATO GOZAIMASU.

Sunday, February 26, 2012

Feather Trend.


Tak senang nak adapt dengan pelbagai persekitaran sama ada kau suka ataupon tak. orang kata masuk kandang kambing mengembek. masuk kandang pig hikhok hikhok (peribahasa kedua tak diiktiraf, harap tak tulis dalam paper BM spm). cikgu BM jangan nangis. 


berbekalkan pengalaman sebesar ayam terselit celah gigi, aku payah nak adapt dgn persekitaran baru. boleh tengok 1st day daftar balik UiTM berani kerat jari kalau aku tidur lena. selalunya tidur pusing kanan pusing kiri, lepas tu geram sengsorang sebab tak dapat tidur membongkang macam biasa. new environment memang macam tulah. do you feel the same? 


6 more days to go and i'll enter the 4th semester. pejam celik pejam celik je kan? and aku tak pasti boleh ulalala update blog senang hati macam sekarang. so nak share sikit about this .. 



aku suka semua berkenaan ini . Yep! feather .. 







dan secara kebetulan aku terjumpa kat butik Miss Whatever, KLCC



feather necklace dah ado, nanti nak cari feather earrings 


tapi kena fikir nak pakai pergi mana ek? (^^,)





nak nak nak! napsu membuak-buak .. PTPTN masok 2 Mac, can't wait .. bila PTPTN masok mesti tercari-cari apa nak dibeli, time sengkek pandai pulak tak payah fikir apa-apa. tak paham akuuuu (-.-")




55 comments:

Balqis Shafikah said...

cute je feather kan!! i ada satu earing mcm ni. :) kaler purple! ehheee.

Nyue said...

he3....time dpt duit mmg best shopping2..he3..apa2 pon jimat cermat okeh!
=)

Gadis Biasa said...

cantik la yaya necklace 2...yaya pkai sweet je t..kalau kite...hurm..cm x sesuai..hahaha

Emma Eema said...

hahahha sabar ek ??? but Emma dah ade 2 daahhhh =)

hudahassan ^^ said...

cantek ar dah tgk lame2 . hehehe .

*nak jugakkkk :)

Eza Boom Boom said...

tak pe tu kak. tak lama mana pun 2 mac tu.. minggu ni gak kan? :)

ria said...

Lawa design dia. . minat kat rantai jer. . hehee

wanabee said...

makin jadi trend benda bulu2 ni ...simple je ...
memang vavavooom kalau reti matchkan dgn style ;)

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

the 2nd pic punya feather tu nice..
plus jacket merah mak ngah tu..wahh! soo tylo la kn..hihi

nabila azmi said...

hehe...kite xbape mint feather2 gitu sgt..dh try pakai ke ..

nurdani said...

bergaya dengan bulu. nampak cantik

Rozuan Ismail said...

x de pon gmbr ko marya.biase ko tepek gmbr ko

Cik Areen said...

den da mlambak feather earring tuh. hehe.

cik aiLebiu said...

feather trend ni cool woh..hensem je klu dapat pakai heh...i suka rantai dia..tp kat cni susah la nk cari...

kura said...

nasib baik kurakura tak hado bulu. eh. eh.... hahha

nurmujahidah said...

alamak,, muja tak pakai earing,, kalau bracelet yaya suka yang camne?

nurmujahidah said...

alamak,, muja tak pakai earing,, kalau bracelet yaya suka yang camne?

merapu said...

confirm ke pt msk 2 ari bln, waa x sabar la, arap2 btl hee,

cantik la bulu2 tu, huhu

myra abdullah said...

hurmm..the next collection.hihihihi

Atiqah Wadiah said...

awk m'punyai minat yg unik :)

Nay Yazid said...

alalala. letak la pic sis yaya pakai feather necklace tu. nak tgk. wuwuwu.

* oh , im going to UiTM Puncak Perdana this 3mac. wuwuwu. baru nak masuk 1st sem :'(

Ida Roslan said...

menariknya feather necklace tu =)

lisa said...

baru je tahu pasal feather ni.. cantik pulak :)

mieya syamirah said...

cantik!!! how much??

LAici KAng Ais said...

suka bulu.hee :).tp mmg cantik lah.come back to uitm.uitm dhatiku.Lol

~eZmALiZa~ said...

seriously awesome! the feather looks like real when the girl wearing it :)

surely u looks gorjes bila pakai that earing since now u'r pretty already :)

Nuzul Hairi said...

gaya2 yg unique ;)

aniswany said...

hmm cantik ! nk satuuuu =D

Marya Hana said...

Balqis Shafikah : ohh purple purple !! lawa..

Marya Hana said...

Nyue : jimat cermat pada mulanya, lepas tu.. jeng jeng jeng.. hehe.

Marya Hana said...

Gadis Biasa : aaa betol, ikot kesesuaian jugak .. (:

Marya Hana said...

Emma Eema : dua? earrings or neclace..?

Marya Hana said...

hudahassan ^^ : rasanya sekarang dah byk jual. senang nak carik..

Marya Hana said...

Eza Boom Boom : jgn ingatkannnnn. habis ah tu karang.. :D

Marya Hana said...

ria : opcos.. u bertudung .. (:

Marya Hana said...

wanabee : malatop kan? ~

Marya Hana said...

SyAfaWaNi ♥‿♥ : yep, kena dengan gayanya..

Marya Hana said...

nabila azmi : yeke, takpelah.. lain2 gaya kan..

Marya Hana said...

nurdani : kalau kena dengan gaya, memang cantek.. (:

Marya Hana said...

Rozuan Ismail : kali ni, kelainan sket ler.. x kose nak tepek ..

Marya Hana said...

Cik Areen : earrings dah biasa nampak, neclace payah nak carik..

Marya Hana said...

cik aiLebiu : haah, earrings i byk jmpe. tapi necklace jarang ..

Marya Hana said...

kura : kau jangan pura2 togel. haha. semua ada bulu..

Marya Hana said...

nurmujahidah : yang , semua ! haha.

Marya Hana said...

merapu : yep, i tengok jadual dia..

Marya Hana said...

myra abdullah : yeah ! (:

Marya Hana said...

Atiqah Wadiah : yeke? hehe. pelik jugak i ni.. :p

Marya Hana said...

Nay Yazid : later kayh ? (:

oh, ambik course apa?

Marya Hana said...

Ida Roslan : haruslah .. ~ (:

Marya Hana said...

lisa : dengan adenya entry ni kan..

yep, nice (:

Marya Hana said...

mieya syamirah : about.. RM20.. lupa pulak ..

Marya Hana said...

LAici KAng Ais : semangat uitm betol... :P

Marya Hana said...

~eZmALiZa~ : im not that "pretty". hehe.

btw, thanks ezmaliza (:

Marya Hana said...

Nuzul Hairi : haruslah ~ nampak kelainan sket (:

Marya Hana said...

aniswany : kat klcc, hehe (: