ARIGATO GOZAIMASU.

Friday, February 24, 2012

Driving License come to mama, please.

Assalamualaikum kawan-kawan yang tercinta..
di kala ini, tak berdaya nak potpet banyak kat sini ..

kerna .. fokus hanya kepada ini! ya allah berapa kali aku nak retest ni. tolong doakan kali ni aku berjaya. ok? fighting! (makan nasik separuh, mandi macam tak mandi, tak lena tidur) semuanya sudah bermula ..

nak test barulah nak renew lesen , semalam (-.-)

aku cuma tak lulus ujian memandu kat jalan raya .. cepatlah lulus, payahlah asyik nak tumpang kereta kawan. umur dah 23 oi ..  







64 comments:

Rozuan Ismail said...

rilekslah.boleh nye. go maria go!!

amy syahiera said...

semoga kali nie berjaye sys :D
gudluck

Mysara Ab Rahman said...

gud luk sis..sy ni pn lum amik lesen g...:p

Errah said...

good luck dik..bolehnyer..jangan nervous..bismillah banyak2

EYFAalias said...

hehe. bila test jpj nya? ala senang aje mesti boleh buat :)

~eZmALiZa~ said...

hehehe...kelakar la marya.. :D best of luck oke... bace bismillah byk2 bila nak test nanti..hehehe :D

♥CIK SHA♥ said...

semoga kali ni lulus okay! ^_^

Syazwani Mazlan said...

good luck ok!

oshinz said...

tst atas jalanla yang paling gigil. hehe. gud luck ya..

aira shahira azmi said...

aira repeat kamis ni..doakan!tp aira litarr..hewhew..adoii

nurmujahidah said...

muja pernah repeat gak,,, hehe,, msti boleh punye,, chaiyok!!! :D

Asyiqin Haulisah said...

bolehnya tu. tarik nafas hembus. *go maria go maria, go go go!

::cik asha:: said...

relax2..jgn gelabah2 taw tyme test tu..bace selawat sebelum mula..:)

nabila azmi said...

insyaallah..lulus punyela kali ni..hehe..=)..fighting2!!

kura said...

dengan hati yg tulus lg iklas suci murni - semoga berjaya kak marya..

ewah... hahha

Eza Boom Boom said...

All the best kak maria.. :D

aku dan kau said...

good luck..bolehh punya..tenangkan diri b4 drive k..jgn neves@ be cermat...saya pon kali ke 3 baru pat lesen..gambate!!!lulus,aminnnn

Asma Azuani said...

good luck!! awak kenyit mata jek kat abg jpj tuh, sure lulus. kehkeh.

Aisyah Ahmad said...

good luck awak.buat2 cerita sedih kat jpj tu.hehehehe

Atiqah Wadiah said...

eh..kita sama umo lah :) apa2 pon,best of luck ye

mish eden said...

eden y da ade lesen penuh pn da lme x drive..cmne 2?hehehe...all the best!

said...

good luck kak maria! hehe,,,chaiyokk chaaiyokk ^__^

E y r a a Atiqa said...

goodluck kak marya . nanti senang nak datang unah eyraa . kekekekeke

hazanis said...

gud luck kak...:)

lisa said...

kurangkan rasa gemuruh. mesti boleh! :)

LdyNisa said...

good luck akak
chaiyok-chaiyok. :-D

Khai said...

bhahahahhahaahaha. aku nak gelak jer. ok bye.

hehe

good luck marya.

(nak baca blog bella pulak :P)

Dyla Zaman said...

untung laa awk x lulus jln raya je.. sy ni dua2 x lepas camana tu? hahaha.. pape pon good luck yee.. :)

Marya Hana said...

Rozuan Ismail : yelah, insyaallah kali ni aku try. haha.

Marya Hana said...

amy syahiera : insyaallah, akan buat yang terbaik ^^

Marya Hana said...

Mysara Ab Rahman : ambik awl lah, nnt u menyesal (mcm i je yg menyesal tu). sobs.

Marya Hana said...

Errah : Thanks a lot kak, uish gemuruh tu mmg x dapat diselindungkan.. mcm nak tercirit semua ado.

Marya Hana said...

EYFAalias : next week, 2hb.. insyaallah, akan buat yg terbaik kali ni..

Marya Hana said...

~eZmALiZa~ : hehe, tu lah .. bukan kate bismillah, doa makan, doa tido semua dah bace.. :D

TQ .

Marya Hana said...

♥CIK SHA♥ : cik sha dah wish buat kali ke berapa entah kan? sabo jela.. haha.. insyaallah, mudah mudahan ..

Marya Hana said...

Syazwani Mazlan : thanks (:

Marya Hana said...

oshinz : tau xpe. bukit, parking and 3 pointer ok lg, gugup sikit je. on the road memang ketaq lutot woo.

Marya Hana said...

aira shahira azmi : ohh kames,i jumaat. i retest on the road je..

Marya Hana said...

nurmujahidah : repeat yg mane..? thanks :)

Marya Hana said...

Asyiqin Haulisah : tarik nafas, prooot. tarik nafas lagi, prooot proot proot, hehe. sbb dah gementar sgt kan.. ^^

Marya Hana said...

::cik asha:: insyaallah, selalunya gabra terok.. ~ :(

Marya Hana said...

nabila azmi : MUDAH MUDAHAN. ya allah, amin.. thanks dear..

Marya Hana said...

kura : selalunya kau comment bukan dengan hati yang tulus ke..? haish..

thanks kura.

Marya Hana said...

Eza Boom Boom : THANKS A LOT DEAR ^^

Marya Hana said...

aku dan kau : arigato gozaimasu. hehe. tu lah payah beno nak dapat lesen.. :(

Marya Hana said...

Asma Azuani : haha tak pasal2 tester tu TUA GANYUT, nak kenyit mata pon rasa serba salah, haha.

Marya Hana said...

Aisyah Ahmad : insyaallah, akan tunjokkan skill lakonan.. haha :D

Marya Hana said...

Atiqah Wadiah : oh yeke, dah tua kan kita? hehe.

thanks (:

Marya Hana said...

mish eden : ala ruginya. kenapa tak drive..?

Marya Hana said...

ﻉ : hehe, thanks dear ^^

Marya Hana said...

E y r a a Atiqa : satu m'sia ni nnt kita pusing, kalau dapat lesen kereta..

Marya Hana said...

hazanis : thanks a lot hazanis (:

Marya Hana said...

lisa : itu yg payah.. mcm mana nak kurangkan rasa gemuruh..

Marya Hana said...

LdyNisa : thanks dek (:

Marya Hana said...

Khai : ok.

Marya Hana said...

Dyla Zaman : hehe, yg bukit, parking and 3 pointer i mmg suka. and rase enjoy.

tp on the road mcm trauma..

Nay Yazid said...

Eqa baru nak buat test JPJ jumaat ni. Malu kan asyik nak tumpang kawan2 je. hihi. btw, gudluck sis :)

Marya Hana said...

Nay Yazid : SAMA! ambik test kat mana?

yep, rasa payah jugak nak gerak ke mana2 kalau nak mengharap kawan je kan..

Diyana Norman said...

hihi goodluck!!!
kene tenang,... goda lah sikit pakcik jpj muahaha

Marya Hana said...

Diyana Norman : kalau "pakcik" lah kan.. kalau "makcik"? aaa.. :D

the puffy clouds said...
This comment has been removed by the author.
merapu said...

tenang je baca ayat kursi bnyk2, huhu

Marya Hana said...

the puffy clouds : hehe, thanks dear , insyaallah (:

Marya Hana said...

merapu : comment u tak merapu pulak kan? :P tq dear..