ARIGATO GOZAIMASU.

Thursday, January 5, 2012

Tangan Kayu. nak cari kayu.. nak cari kayu..



Assalamualaikum kawan-kawan blogger ^^


Di saat ini aku sedang berbaring-baring kepenatan. ibarat menoreh getah dari subuh-subuh buta pagi tadi. padahal penat sebab siapkan lukisan perspektif. bukan 1 atau dua, tapi LIMA. mau mencirit aku nak melukis haa, kot handal melukis that should be ok lah .. tak payah risau kejap-kejap lukis and then padam

(T,T)


tangan macam kayu . lukis ikot suka
FYI, aku baru siapkan 1 lukisan. tu pon berkurun nak siapkan.



walau macam mana pon, i'll try my best !
asalkan nampak ghope perspektif tu, gasak ah .. hasil usaha sendiri..


budak-budak sekolah sila jangan baca entry ni.
memalukan wa .. HAHA..


final exam pon dah dekat sangat .. bulu roma dah berdiri tegak macam nak nyanyi lagu negaraku .. so, bila agak-agaknya aku nak study ni? si dia kemain bertungkus-lumus, girlfriend dia? relax zzzz :')



goodluck kat kawan-kawan blogger yang bakal menghadapi final exam!



p/s : actually wendy (Staff Nuffnang) ada call beberapa kali suruh join SIDC I-FiLM competition tapi tak dapat nak buat videolah di kala ini. hehe. busy dengan final examnya .. but still terkilan.. sob sob.. :'(










27 comments:

Balqis Shafikah said...

go go cahyokk marya! :) good luck for your final exam. :))

Fana | Aqim said...

gud luck for u marya :)

J.Syazwana said...

gud luck exam !
kayu hape lukisan nampak cantik.
woot woot :D

ryu said...

kre ok la 2 de rpe gk..aku nk lukis rmah jd reban aym..nsib baik x amik clz lkisan kejuruteraan..x pe blajar ikot mood lbeh bgos..hehehe

twinkle twinkle said...

ok la lukisan akk tu :)

haslinda said...

cantik la your drawing tu... :)
gud luck for your final xm !!!

hadjar.bam said...

kalo mcm ne tangan kayu, tangan sy agak nye tgn besi TT

dye.yana said...

macam tu punya lukisan dikira bagus okey. if i, memang hancur la taksiap2 lukisan tu.

btw, good luck for your final!

miss Fyqa said...

good luck marya :)

Cik Zety said...

kayuu ape mcm tu. cantek jeeee >.<

nurmujahidah said...

ish,, cantik dh tu tulisan marya,, best pe,,, muja pun tak reti la nak lukis,, tapi adik muja reti,, kih3

Rozuan Ismail said...

kelaslah marya nye lukisan.aku lukis lagi kayu

Ariena Hisham said...

Kira okaylah tu Kak Marya boleh lukis macam tu. Cantik. Kalau saya? Memang out lah. Tangan ni memang tak ada seni langsung :'D Btw, good luck Kak Marya final exam :)

Cik Aish said...

erk mcm tu u ckp tgn mcm kayu...haha..u got talent la sis..ok ah tu..!! klu da bg kaler musti lg cantek!!

♕ Mr.IX ♂ said...

Blogwalking sini! ♛MrIx♂ kata ║ Kalau aku lukis memang takkan siap kot, coz tak reti nak melukis! ║.....
✓│Review Kopitiam Cina Muslim
✓│Dakwah Versi K-Pop

sLpmEpLz™ said...

lawa je lukisannya. te nyer lukisan lg out.. haha

bella lim said...

aku lukis lagi lawa. heheks

Lelaki Godang (Ahmad Taufik) said...

water heater belakang laptop. meletop lahhh! haha

Ip Man said...

Puiyo dah cantik lah tu u lukis!
esaimen2 jugak study jgn lupa!

TwiggyLiyana said...

sidc i-film competition tu bukan habis bulan februari ke? lepas exam masih boleh jooiinnn

aliza zeke said...

gud luck maya..besnye reti lukis :)

Umie Artoqiemie said...

boleh pakai pembaris eh?? ekekekkeke..

hazanis said...

gud luck sis chumel...:)

laskar pelangi said...

pandainya dia lukis lukis:)

lama dah tak singgah sini:) u sihat tak dear?
=)

EZAN IDMA said...

cantik lukisan :)

EZAN IDMA said...

cantik lukisan :)

aniswany said...

gud luck final si cantek =)