Wednesday, January 4, 2012

Filem Pendek Cina Buta, UiTM.

Assalamualaikum kawan-kawan blogger ^^


Since aku dah dapat link short film Cina Buta arahan Mohd Hafizi, so aku tak payah nak terhegeh-hegeh.teros type new entry je lah kan. for those yang sangat-sangat berbaik hati view short film Al-Jahiim haritu and tinggalkan comment, jutaan terima kasih na! dah baca beberapa respon dari korang :')


untuk view short film Cina Buta, korang boleh click sini .
( lepas tengok, korang boleh tinggalkan comment kat entry ni )


takde gambar bukan entry marya hana letewww.
so ni beberapa keping gambar untuk korang, The Making of Cina Buta.


Marina Ilmar and Kamaria Hana
( Assistant Director I & II )

Zulfakhry & Sufian
( DOP and Cameraman )


ni cik yah tengah busy susun props scene akad nikah .
aku dah macam makcik jual kerepek. ye dak? (T.T)



nak jugak budak marya hana tu. dua-dua short film nak tayang muka ! haha.
kalau tak bila lagi kan? sementara jadi krew ni lah sambil menyelam minom air :D

kiri sekali Mohd Syahmi tu producer group aku . dia pon kena jadi extra !
hua hua hua ..so kitorang tak payah pening kepala nak cari pelakon.


take care semua, jangan lupa tinggalkan comment lepas menonton. arigato! heee.


p/s : haha hari tu siapa kata Komeng Juvana nampak handsome dalam short film ni? aaa, bolehlah korang cepat-cepat tengok ! ^^ lawok.. eh dia memang handsome lah .. dulu, dan kini.. masih..









10 comments :

Rozuan Ismail said...

haha.meletop kau jah .jadi pengantin ke?hoho

nad nadhirah said...

hahaha.. mmg x leh blah ar weyh..hahaha.. jht nye kwn..hahahha =P

musya said...

hahaha syok nya jd mak cik jual kerepek pon. haha, best2. keep it up sis. :)

J.Syazwana said...

peh pasni boleh jumpe david teo sign kontrak jadi pelakon. muke dah iras2 yana shamsudin dan. hihihi

storyfromme said...

cantiknya tilam punya renda.siap ade klip kupu2 lagi.

::cik asha:: said...

jahatnye kawan dye..
yg baju melayu kelabu tu komeng yg citer juvana tu ke?

zehan said...

hahaha...lucu la...apa2 pun terbaekkkk!!!!

Fana | Aqim said...

wah..assistant director tuh..tak lame lagi jadi lah director..amin..insyallah :)

FizaMustafa said...

bagus! kipidap!!
mmg dah iras yana samsudin hukhuk~

coco said...

huihh.. kemaen ko yee..
good luck tauu..
ni blog bru aku..
blog lama x leh bukak.. huhu..

ika.
http://cocowumbo.blogspot.com/