ARIGATO GOZAIMASU.

Sunday, December 18, 2011

The Street Cafe & Japanese Video Project.

Assalamualaikum kawan kawan blogger.

Rasa lega masih ada kesabaran dalam hati aku ni. "BEROKBAND" maxis dah buat aku bertukar menjadi hulk. urghh kurakura sangat. ni baru dapat menaip (-.-") 


ok seperti semester-semester lepas, kami akan shoot japanese video project. kali ni sengaja pilih "Kankoku resutoran" (Korean Restaurant). motif asalnya sambil menyelam minum air. ye dak? lagipon kawan-kawan aku dah selalu menyalak ajak makan kat situ. rasanya ini adalah entry kali ke-3 aku pasal THE STREET CAFE. 


The Street Cafe ni senang je nak cari. 
location betul-betul berhadapan dengan Taylor College, SS15

takde gambar kitorang tengah shooting sambil pegang skrip ! haha. 
gedebak gedebuk , perot pon dah berkeroncong.. apa lagi? bedal !





kami yang terlibat kecuali dua orang sang teruna haha. 



ohh ni dayang-dayang ..




apa yang aku sorokkan tu? muka macam yeyek je.

ok tang ni memang aku sendiri telan air liur. memandangkan cafe & dining uitm kitorang ditutup selama 2 minggu , budak-budak UiTM Puncak Perdana dah macam mangsa-mangsa kebuluran (T.T)




lunch box 

Raboki Cheese ( kalau tak silap )

yang paling best and dinanti-nantikan..

ICE KACANG ! sedap gila dessert dia . eh tak boleh digambarkan dengan kata-kata. 




dah puas mencekik . what's next? 



Watashi no koibito desu.


muka control tu, padahal tengah geli ketiak pandang si dia macam gitu :D 




aku pelik kenapa gambar ni nampak macam "wanita mengandung"



Tomodachi desu.







ok semua dah setel, tinggal editing aje .. 

oi pemalas gila aku nak type kali ni ! haha . alahai korang memang nak muntah tengok penulisan aku. so ok letewww gambar-gambar je bercerita :')  bye .















36 comments:

hira said...

best ke? tak pernah try pula makanan macam tu. hoho

Syazwani Mazlan said...

wah..mcm sedap :)

Teenager Housemaid said...

wahhh... sweet2 semua gambar neh...:))

♥CIK SHA♥ said...

part yg yaya kata nmpk macam wanita mengandung tu terus tergelak beso..opss..sori..ekeke..

.zara. said...

macam best je makan kat sini. tak penah sampai. harga ok x yaya?

nurmujahidah said...

tak rase nak munth pun,, rase cute jek,, hehe

Rozuan Ismail said...

marya,cam best je kedai tuh.nak jadi kpop jap.tiber

Liyana Aziz said...

kak yaya, berapa ek rate rege makan kat situ? x pernah makan kat situ so teringin nak try... lunch box tu, mcm bento ark?

eh, hari tu yana jumpa affan masa interview degree

noraliza said...

terliur tengok dessert tuu..adoyai

nick dot anis said...

aii tetiba lak pewot i ni lapa baca entry u ni hahaa

Zuziana Abang said...

ha korg2 nak tau harga dia sangat2 berbaloi dgn tmpt dia yg best,sesuai nk dating ngan leb2 korg.yg banyak leb2 tu bahaya siket nk dating sini haha.

makanan dia ok not bad.tp kalau x minat makanan2 selain makanan malaysia disarankan makan MCD je sebelah kedai ni or subway takut termuntah plak nnt.

tapi kompem best kedai ni,g la try.

pehh aku plak over2

miss Fyqa said...

ice kacang..menyelerakan!! =)

naziyatul fatihah said...

tibe2 kecur air liur...

sedap tak?

kura said...

best nya dapat makannnnnnnnnnnn.

amy syifa said...

raboki cheese tu mcm best jeh..

mysara ramlan said...

cam best je kak.. hha

J.Syazwana said...

first time datang blog ni.
kamu sangat cantik.
macam yana shamsuddin pon ade jugak. hihihi.
nice to be here.
entry pon best lagi2 pasal makanan.
terbaik sebab org yang komen ni pon suke makan. kahh kahh :P

zehan said...

cantek betul gambar korang2 sumer yer....suka aka tengoknyer....

Marya Hana said...

hira : so kena try lah.. baru boleh comment mcm mane rasanya..

Marya Hana said...

Syazwani Mazlan : bukan "macam" lagi, memang.. :)

Marya Hana said...

Teenager Housemaid : yeke.. thanks >.<

Marya Hana said...

♥CIK SHA♥ : haha jahat cik sha.. tapi memang kan..? :D adehhh..

Marya Hana said...

.zara. : aaa, kalau makanan, air, sekali ngan desert lebih kurang RM30.. kalau x termasok desert 20+ ..

Marya Hana said...

nurmujahidah : eh yeke.. maybe diri sendiri yang dah mual kot.. uwekkk.. :P

Marya Hana said...

Rozuan Ismail : jgn nak k-pop sgt ler......... :P

Marya Hana said...

Liyana Aziz : aaa.. lebih kurang..
kalau makanan, air sekali ngn desert RM 30.. lebih kurang mcm tu..

aaa, sah le tu dia.. die interview language ..

Marya Hana said...

noraliza : aaa tau xpe.. >.<

Marya Hana said...

nick dot anis : so tutop mate sambil bace boleh..? >.< erk.. hehe...

Marya Hana said...

Zuziana Abang : bagos gak PA aku sekor ni.. haha..

Marya Hana said...

miss Fyqa : semestinya.. >.<

Marya Hana said...

naziyatul fatihah : mesti sedapppppp.. >.< kalau u nak tau, try !

Marya Hana said...

kura : makan semua org happy an..
>.<

Marya Hana said...

amy syifa : tu ah, kawan i punya.. next time i nak try tu pulak..

Marya Hana said...

mysara ramlan : betol my, sodapppp sgt ! >.<

Marya Hana said...

J.Syazwana : hai, thanks sudi singgah blog ni.. yana samsuddin..? ala tu ex senior i .. x same pon.. jauh panggang dr api.. >.<

oo suke makanan eh..? ok, next time update makanan ajeeeeeee . hikhik.

Marya Hana said...

zehan : thanks kak.... >.< lain kali singgah sini lagi.. hikhik