ARIGATO GOZAIMASU.

Monday, December 26, 2011

Filem Pendek 'AL-JAHIIM'. (youtube)

Assalamualaikum kawan-kawan blogger ^^



Semenjak wujudnya facebook , 1st thing yang aku akan buat lepas bangun tidur of course lah kemas katil dulu. and then on laptop untuk tengok perkembangan terbaru kat facebook. Tapi bukan dok jaga tepi kain orang. aku just tengok kot-kot ada event penting, al maklomlah dalam umur-umur macam gini ramai kawan yang jemput ke majlis perkahwinan .. i'm so happy for them ! :)


dalam pada tu ternampak pulak my classmate dah upload short film
yang korang mintak nak tengok tu kan?


kalau ada sesiapa yang nak tengok short film AL-Jahiim silakan click sini.




Thanks faraamaness sebab sudi tunggu entry baru kat blog kusam ni. ekekke. actually aku baru balik dari kampung sebelah mak kat Durian Tunggal, Melaka. so maybe dalam masa terdekat ni akan update 1 lagi entry. (eh tiba-tiba rajin pulak makcik ni. padahal assignment untuk study week ni berlambak-lambak. macam takkan study je ! wekkk )


ada yang dah menjenguk Short film Al-Jahiim kat Youtube?
yang dah tengok silakan tinggalkan comment yang bernas, nenas dan ganas. hehe.


ohh ye ! ini sedikit imbasan the making of AL-JAHIIM.



masa balik dari shoot scene akhir, kitorang sempat melahap cendol durian kat tepi jalan. perghhh memang terbaik. sebelum ni tak pernah rasa pon cendol durian, selalu mencekik cendol pulut je. yang tu memang favaorite den !





semangat waja tak? makan cendol ditemani camera.




ok lah , babai ! :) jangan lupa tengok short film tu and comment .. TQ semua..


p/s : aku jadi extra. teka ah kat scene mana ! haha lawak je !







19 comments:

azuha halim said...

dah tengok dah al-jahiim. siap komen lagi (:

mysara ramlan said...

Cayalah short film ni best!!!!!

Cik Zety said...

macam sedap je cendol tu~ awrrr :P

Tulus Sweet said...

Al jahim? nk tgk jugak!

kura said...

sy terus download kak filem pendek akak tu, demi nk feell+kelancaran menonton nnt.

sat lg sy komen taw taw. hahah. amboi.

Dang Intan Duka said...

hahhahhaa..
aku tak suka durian..!!

ow.. leh la komen mcm2..
hahhaha


peace

Rozuan Ismail said...

erk,ada hantu bungkus ke?

kura said...

kak marya terbonjol masa minit ke 5.14 hingga 5.20.

ohsemm filem ni. mama rock pelakon terbaik. hahah

Republic said...

boleh tahan...

Marya Hana said...

azuha halim : thanks a lot azuha... >.<

Marya Hana said...

mysara ramlan : arahan nana hazman.... :)

Marya Hana said...

Cik Zety : sedapppppp sgt cik zety !! ape ke nama entah kedai tu.. borhan cendol ke.. camtu ah..

Marya Hana said...

Tulus Sweet : silakan.. :)

Marya Hana said...

kura : kau memang tepat.... and semangat !!!!!! hahahhaha :D

Marya Hana said...

Dang Intan Duka : rugi ah x makan durian weyyyyy.. :D

Marya Hana said...

Rozuan Ismail : adooooo >.<

Marya Hana said...

Republic : thanks.. :)

ir yien 9897 said...

dah tgk tapi... kan best kalau watak marya banyak :)

Marya Hana said...

ir yien 9897 : haha. i krew.. tu pon sbb xde siapa nak jadik extra..

>.< hehe..