ARIGATO GOZAIMASU.

Tuesday, November 22, 2011

Special day 2 in 1.






Ayat akan jadi skema badot sebab dah lama aku tak menaip kat sini. ya allah hanya Tuhan yang tahu betapa serabotnya kepala hotak , itu ini nak kena setel, minggu ni shooting lagi.. minggu lepas pon shooting.. gambar? TUNGGU ..



hari ni special sikit , tarikh 23 NOVEMBER adalah dua tarikh penting dalam hidop marya hana. satu , tarikh couple . dua, birthday si dia. so 2 in 1 le ni . sonang ! hehe.



3 tahun pejam celik pejam celik macam sekelip mata je ! Ya Allah , aku perlukan dia. hope Allah temukan jodoh aku dan si dia, amin ya rabbal alamin..







sepanjang 3 tahun couple ni , one of my friend ask me 1 killer question.
"pernah tak kau gaduh besar dengan ip? ".



to be honest, tak pernah. setakat merajuk-rajuk sikit adelah . biasalah pompuan pompuan macam kita ni hormon tak stabil bila sampai "waktu itu". laki take note! hihi nanti senang korang kesan. time awek merajuk kompem kompem bulan mengambang penuh letewww . tapi aku bukan jenis merajuk yang 10 jam kau kena melutut or call 24/7 . paling hazab pon aku diam buat macam takde apa-apa untuk pertahankan egoku.isk isk.



setakat ni rasanya takde orang boleh gantikan tempat si dia. he's the best for me. tapi kalau dia bukan jodoh olehNYA, aku redha .. siapa-siapa yang dijodohkan dengan si dia memang beruntung dapat teman hidup yang setia jiwa dan raga, mengalah bila perlu, sentiasa sabar and paling penting apa..? kerjasama **wonderpet** eh silap silap..




paling penting untuk diri aku, dia terima aku seadanya..


bukan senang nak dapat awek biol macam aku ni . ehem (>_<)


akhir kata, Happy 3rd Anniversary and Happy Birthday to him ! bye .












20 comments:

Syazwani Mazlan said...

wah! semoge berbahagieeeee...^__^

Zahira said...

congrats to both of u..semoga berkekalan.. :))

mira moshi said...

happy anniversary, hope kekal. amin :)

Baby Gurl said...

wah pepagi da tulis entry yek... sweet korang nie...walaupun ain belum kenal die...dek sbb kama tak kenalkan..jadinyee xpela...=)

ain doakan hubungan korang berpanjangan...sehingga masing2 da besawww dan da bersedia utk mendirikan rumahtangga hahaha =))

nnti da makan nasi minyak, jgn ler lupe jemputt kitee..nak jdi vvip..tahuu! takpe...pengapit marya hana keee hehehe =))

Amirrah Zawani said...

weeewit.. happy 3rd anniversary marya.. semoga berkekalan.. nanti nak kahwin wajib jemput taw.. n happy belated birthday to him jugak.. :D



p/s : lamanya tak singgah sini -.-

Cik Zety said...

Happy anniversary Marya :) I wish the best for both of youu. Kawen cepat2 >.<

cokelat lady said...

tahniah2x~ dah 3 tahun yer. smoga brkekalan. Jgn nakal2 lgi. btw dia ad adik laki x =="

♥CIK SHA♥ said...

hepi besday untuk mr ip dan hepi 3rd year couple for both of u..


semoga jodoh kuat dan dipermudahkan Allah..^_^

FARHANA ANUAR said...

alololo sweet nye lah korang. semoga jodoh kau dengan ip di berkati dan di akhiri dengan ikatan sah. amin :)

Ip Man said...

Thanks <3
Santek ah pic2 entry ni..
heheh..
Happy 3rd anniversary lah jugak! =D
I Love You!!

Shurazirah Sukhur said...

Wow, congrats dear. Semoga you dengan encik bF bahagia selalu dan bertemu jodohnya. :D

Qaseh Qhaleef said...

happy anniversary kak marya .

KinosKoko said...

congrats..hepi anni and hepi bestday....

:)

zehan said...

so sweet....moga jodoh korang berdua berpanjangan.....

Elie Lily said...

semoga kekal untuk smpai bila2 senior! :)

laskar pelangi said...

moga cepat kawen tau dear.hehehe:)

noraliza said...

moga berkekalan yer :)

Ihsan Arifin said...

kawen nanti jemput nooohhhh ;)

Miss A said...

comelnye akak dgn abg ehem2. *taktauname

keep holding onn okay! :P

Syazwan Yazid said...

Congrats both of u..! =D