ARIGATO GOZAIMASU.

Tuesday, November 8, 2011

Seoul Garden KL Festival City , Danau Kota.

Ini olang hapak serupa ketiak bangla dalam bas mini !


Lepas bermasam-masam tawaf zoo negara, my mom teringin pulak nak makan kat Seoul Garden , KL Festival City , Danau Kota. so ikotkan ajelah walaupun terasa diri ni serabai nak mampus.. bukan pergi makan dengan boyfriend pon nak kena lawa-lawa.


Shopping mall baru dekat danau kota.


kebetulan before bertolak pergi zoo memang tak jamah apa apa.
tu yang makan guna nafsu biawak ! hikhik





my mom makan tak pandang kiri kanan .. haha..
ni aje gambar dia yang pandang camera ..

aaa.. budak ni sentiasa pandang camera..

oi aku cilok jap kau punya ! ( lepas tu kau ngumpat aku bagai nak rak kan..)


p/s : menarik untuk korang lawati .. cewah .. tentang marya hana :')









23 comments:

Sizzling Suzai said...

haiyoo...kat cni de Seoul garden juger ke?heheh..bgoslah kwn sy sibuk sgt mau mencube ini kedai..hehe thanks 4 d info ek.. =)) hehe..btw, tq for dropping by n love ur blog dear..

Mila Ahmad said...

saya tiap petang pegi kl festival city, pantau staff keje, kedai kt tingkat 2 jeans picasso if free jengukla kedai saya ye.

Dang Intan Duka said...

nanti cuti, bawa aku plak taw jalan sini..
hahhaha


peace

Syazwani Mazlan said...

wahhhh..sedapnya...nyum2

juliet classic said...

yummy! :)

AdibahAzman said...

part mengumpat tu mmg kejam kan. hahahaha

Umie Artoqiemie said...

ngap2 terasa di korea ewahhh

Myra Arshad (: said...

yg penting sudu garfu semua berkilat ok. hihi :P

Marya Hana said...

Sizzling Suzai : haah. sekarang dh banyak cawangan.. cubelah.. ajak kawan u tu.. hehe.. :')

Marya Hana said...

Mila Ahmad : laaa yeke.. insyaallah.. kalau pergi sane, akan singgah situ ye :)

Marya Hana said...

Dang Intan Duka : nak ke..? aku on je.. :)

Marya Hana said...

Syazwani Mazlan : semestinya.. :)

Marya Hana said...

juliet classic : cube.. :)

Marya Hana said...

AdibahAzman : entry akak sentiase kejam wahai deeba.. haha..

Marya Hana said...

Umie Artoqiemie : aaa. boleh ah.. ~ hehe..

Marya Hana said...

Myra Arshad (: baru selera.. haha..

Misa Sakura said...

first time dtg sini, terpikat! hehe :) nice to meet you!

Marya Hana said...

Misa Sakura: eh yeke.. thanks dear...

>.<

♥CIK SHA♥ said...

best kan makan kat seoul garden..boleh makan sampai pengsan..;p

Marya Hana said...

♥CIK SHA♥ : smp pecah perot bak kate anak raksaksa..

Ip Man said...

Bila nak bwk I pegi sini? :D

Marya Hana said...

ipman love : 23/11/2011.. ok?

sinar tyre said...

daging kambing ada x??