ARIGATO GOZAIMASU.

Thursday, November 24, 2011

Jangan pancit.


Penat shooting minggu lepas tak habis lagi, sekejap saje lagi aku dah nak berambus for 3 days. shooting kat Tanjung Karang. doakan segalanya yang terbaik untuk kami ye :')



Kalau ada gambar gambar yang dirasakan menarik untuk dikongsi, tungguuuuuu . aku akan update walaupon terkemut kemut lembabnya. hehe.



tak sabar nak tunggu sampai hari penjurian semua short film yang kitorang hasilkan. after that, TIDOOOOOOO sampai lebam. tengok movie tak henti henti. isk, busynya sekarang :'(



baju dah packing (banyak nak mam ! mcm orang nak balik kampong pon ado). aku paling lemah nak bawa barang sikit sikit, tak reti nok ~ kalau boleh dengan locker locker sekali aku nak bawak pergi shooting. sonang kot ada barang yang last minute nak pakai.. shooting bukan dokek dokek, nu haaa Tanjung Karang .



call time untuk art department pukul 3 petang, Marina, Kamil, and Abang Am adalah rakan-rakan dalam department ni . Gambatte Kudasai ! oklah , nak rest buat kali terakhir .. sebab kebanyakan scene dalam short film ni adalah malam .. hope aku tak pancit .. asyik fikir nak membuta aje..



bye .








41 comments:

Cik Zety said...

minum kacip patimah byk2 hehhee

s h e d O t said...

xpe..masa muda ni la nak buat kerja sungguh2 pun dik..
muda2 xkan nak pancit dah kot..marya kan brutal..hehe
hope sukses ya!!

Marya Hana said...

cik zety : hehe. kacip fatimah? aummmm !!!

Marya Hana said...

s h e d O t : haaa. tu masalahnya. mude2 copek pancit.. penat shooting siang malam, insyaallah semuanya ok.. thanks :) heee

Miss Xyz said...

gudluck tau. InsyaAllah, smuanya brjln dgn lncar.. no worry be happy~!

Syazwani Mazlan said...

wahh..tg karang tu dah dkt dgn kg nenek sy! hehehe ;) good luckk

Akim Iqbal said...

Wuyoo.. best..

laskar pelangi said...

goodluck dear:)

Pocket said...

good luck angkat locker tu ye.

gambar! tunggu gambar!
tunggu gambar!

kura said...

jgn pergi. dah rindu dah ni. Ehhh. amboi lah!

♥CIK SHA♥ said...

wahhhhhhh..yaya..nak tgk jugak hasil filem pendek tu..share la!

Rozuan Ismail said...

good luck marya.x sabar nk tgk ko nye filem nanti.upload kat youtube eyk

Umie Artoqiemie said...

whoaa.. bestnyer. shooting2..jangan lupa upload :D kami mengharapkan yang terbaik. hehe.

Cik Aish said...

rasanya mcm ni first time u update paling ringkas..hehe

ezzaty said...

good luck kakak cantik! :D

Dang Intan Duka said...

makan buah jugak.. :)


peace

Nadiah Jahari said...

Tanjung karang ,haa dah dekat sangat dgn tempat kita ;) anyway ,selamat berjaya kak ;)

noraliza said...

nak tengok gak hasilnya nanti :)

KinosKoko said...

selamat bekerja..~~

Ihsan Arifin said...

pergh muda muda lagi dah kerja berat. kesian gile haha

Miss A said...

akak marya cantekkk <3

lme tak tgk blog.hee

musya said...

heee. musya mcm kenal je miss intan tu. rasanya her bf ex polijb. betul ke tak ek. tk sure. hehe. keep it up miss marya k. :)

Marya Hana said...

Miss Xyz : thanks a lot .. ! :)

Marya Hana said...

Syazwani Mazlan : yeke..? kat mana kg nya..?

Marya Hana said...

Akim Iqbal : yeah, best !

Marya Hana said...

laskar pelangi : thanks.. :)

Marya Hana said...

Pocket : haha. gambar aje yeah..

Marya Hana said...

kura : wak lu.. haha..

Marya Hana said...

♥CIK SHA♥ : insyaallah cik sha.. :)

Marya Hana said...

Rozuan Ismail : insyaallah.. tggu ek..

Marya Hana said...

Umie Artoqiemie : terbaik tu takde ah.. biase2 je umie.. :)

Marya Hana said...

Cik Aish : TEPAT . hahahaha :D

Marya Hana said...

ezzaty : thanks adik manis..

Marya Hana said...

ezzaty : thanks adik manis..

Marya Hana said...

Dang Intan Duka : makan buah..?

Marya Hana said...

Nadiah Jahari : yeke..? tempat awk kat mane..? :) thanks..

Marya Hana said...

noraliza : ok.. insyaallah >.<

Marya Hana said...

KinosKoko : hai hai.. thanks a lot.. :)

Marya Hana said...

Ihsan Arifin : xdelah berat sgt.. huhu.. :)

Marya Hana said...

Miss A : hai.. kenape lama tak tengok..? welcome back.. :)

Marya Hana said...

musya : hehe.. alamak.. tatau lah pasal her ex.. :)