ARIGATO GOZAIMASU.

Thursday, November 17, 2011

Anakmu BUKAN Anakku .

Orang kata bila dah kahwin , masa tu penamat segala pe'el pe'el yang kureng elok korang.. contoh biasa anak dara bangun tidur bila matahari dah tegak atas kepala, gelak macam langsuir tercekik kuku kaki, baju kotor bebaldi baldi , pendek kata tak matang lagi. sobsob.





dalam hati kata "macam mana aku nak kahwin ni?" atoiyai !

baru-baru ni ex classmate masa diploma selamat bersalin , dapat baby boy yang cute miut macam makpak dia . hehe. actually hanim (mama baby) tu ex classmate masa diploma kitorang. and nak dijadikan filem hindustan sikit, dia sekarang jadi kakak ipar classmate sendiri, kawan aku yang nama kuera . paham tak?




Rabu - 16 November 2011




masing masing beli hadiah dekat Anakku !

"ANAKKU" belum ado lagi.
patotnya nama kedai tu "ANAKMU". haish .. sentap ..



Ahmad dot dot dot lagi. sebab nama masih lagi dalam pemilihan ..




hanim kena alergic yang teruk masa berpantang , kesian dia ..

siapa siapa itu?

tu feeya iskandar .. penyampai radio sinar fm..
1 batch masa diploma jugak .





4 sekawan

masa tangkap gambar ni kuera kata :

nanti masa kita lawat hanim dapat anak ke-2 muka kita dah tua sikit..
anak ketiga tua lagi muka kita..

tapi kenapa kita semua still membujang?? uwaaaa !



sedapnya baby tidur atas tilam empuk , mak tam dia belikan..
mana mak tam dia? yang tengah tengah dalam gambar kat atas ni ..



p/s : hujung minggu ni ada lagi kawan yang akan bernikah .. ex classmate masa sekolah menengah.. tak dapat nak join sebab busy dengan shooting sampai minggu depan. ok daa ~









24 comments:

acheeqa farhana said...

comelnyeee baby :)

miss Fyqa said...

comel la baby tue :)

Rozuan Ismail said...

kau bila plak marya.calon dah ada.huhu

♥CIK SHA♥ said...

alaaa..nape baby tu asek pejam mate tido je..

tp die shomel la..^_^

ziera_yaya said...

hye kak marya. suke sgt bce blog akak. teruskan menulis :)

EZAN IDMA said...

comelnyee baby,.. marya bile pulak hehe

Cik Zety said...

rinduuu tggu entri marya :)

tulisan buruk said...

; comel nya !!

NinaAz said...

kiutnya baby! =)

http://danishninaaz.blogspot.com/2011/11/jom-cantik-dengan-herbalife-skincare.html

Shurazirah Sukhur said...

alolor,comelnya..takpa,nanti soon marya buat entry ANAKKU BUKAN ANAKMU pulak.hehehe

kura said...

kak marya bila nk ada baby pulak? amboiii. hahaha

laskar pelangi said...

waaaa..comelnyeee baby uhhh!=)

Umie Artoqiemie said...

Tak pernah dibuat orang begambar tepi baby haha..
jangan langgar pantang wehh..

syafiqa@deq-ai said...

ahahhah kawan yaya artiss tuu ehhehhe
awal gilaa dapt anak.. wuuu kite rasa macam x matang je lagi haa

Baby Gurl said...

kite mcm thu je spe kwn ex smart yg akn menikah hjg mggu nieeeee....nk nikah da merekaa..awk bile lgg? hehe

Chikova_Araishii said...

tak nyempat2 nk bce entry trus nk komen, bukan nk puji bby, tp nk puji budak asmirandah ni, comel gilo.hahaha

myra abdullah said...

alolooo..cute looh!
anak sape lah neyh!! ^-^

Gadis Biasa said...

kawan yaya smua dah nikah...dah ada baby pon ha..yaya ngn ip bila nak nikah?? nak jugk mkan nsi minyak kt umah yaya...hohohoh...

hanabunga said...

comelnya!kak marya bila pulak?hee :D

Dang Intan Duka said...

wah... !!
tahniah.. sampaikan dekat hanim..
tak tahu plak aku hanim dgn kura ada kaitan.. hohoho

lepas ni, ko plak la kan..

peace

Tiara Fazlin said...

i.....just.......love......baby........arggggghhh!!! teringat sambut dua baby in one night tahun lepas!!

Miss Xyz said...

haha, sempat lgi tuh landing kat tilam beby..

Finaz Jaafar said...

hee ~ ada few mmber kite dah kawen n da ad ank jugak..rs cm nk ikut jejak depa tp muda gila lagi kot..hahha

Asy Faro said...

akak bella lim..
haha, menerusi pembacaan, marya hana lebih lembut daripada adiknya..
haha