ARIGATO GOZAIMASU.

Sunday, October 30, 2011

Naik Hantu and Sejuk Balik.

Bila fikiran berserabut, semua perkara kita nampak salah. even tengok kain baju sendiri bersepah dalam locker pon dah boleh naik hantu ! orang sembang kat sebelah pon macam tak wujud. apa nak jadi? then dengar lagu sedih sikit pon dah boleh menangis keluar air hingus.



kadang kadang terbayang, kalaulah saat ni aku dapat melancong pergi korea ke, jepun ke.. SORANG SORANG. best kan? tak tension macam sekarang.



mak ai assignment menimbun.


student project dah berjalan (T.T) wuuu ..
ni betol betol di bawah tekanan..



Bila tengah marah , perkara yang paling best ialah luangkan masa bersama family. semalam, before aku dicampak balik ke UiTM, uncle aku nak belanja makan. al kisahnya dia menang pertandingan karaoke kat tempat kerja dia. haha. mesti yang lain lain tu shengauuuu kan? tu dia menang . wekkk.



makan kat Murni, Taipan.

yang bestnya cuba korang tengok nama setiap air yang kitorang order ni


My Sweet Heart


I love You


Pink Panther
ni anak raksaksa punya. sambil minum dia kata :

"huiyoo sedap, TERBAIK .. " (ye ye o je budak ni)


ni aku punya
Ice Blended Chocolate Banana. terasa macam makan kek Secret Recipe tuu



sepinggan dia macam 2 orang punya makan . jenuh aku nak habiskan .




kalau korang nak cuba, boleh lah google mana tempat tempat yang terdekat dengan rumah korang. ok daaa ! baju kurung tak iron lagi ni , kelas ! kelas ! :P







33 comments:

EmA HAna (^_^) said...

huwaaa sedakk nih.
rasa nk minum I MISS YOU tu...
eh ada spageti meatball eh.nom nom nom...

EmA HAna (^_^) said...

teringat msa makan kt sini an...
aku nk minum I MISS U lagi nnt kalau pegi..eh spageti meatball ada eh...marina makan ritu apa ah

Zuziana Abang said...

fuuyooo makan kat murni..
teringat I MISS U doh...
len kli kt gi plak..

Umie Artoqiemie said...

kenapakah air liur ku keluar tak henti2.. hahaha.. final project dak screen camne eh?

MakNgah said...

kek mano tempat ni?

Asma Azuani said...

marya, pink panther die memang terbaik, i love u and i miss u die pon terbaik! my feveret tiap kali pergi MURNI. sis selalu pegi kt SS2, PJ dengan hubby. kadang-kadang dayana dtg, bawak die makan sekali hehe. nasi lemak ayam die pergghhh. teringat masakan emak kalau makan beb.

hazanis said...

air kak marya punya nampak sedap...:)

♥CIK SHA♥ said...

amboi nama air nye tak menahan..dasat nau..ehehe..

kura said...

hai kak marya. kura kembali! Eheh. haha


dapnyaa air air kamuuu!

cik nur said...

hurm suka nama dia kalo aku nak minum pun rasa bahagia jer cewahh hahaha

littledolphin said...

UNIKNYA nama air-air tu! o.o

✿ pink velvet ✿ said...

kemain meriah name air tu sume :P

aiEz said...

pergh,memang macam2 ada kat ctu..yg tengok ni pun dah terliur jer,heh..=.=!~

onie said...

wahhhhhhhh :D

noraliza said...

katne nie? unik sehh name air2 tuu..ngeh3

Cik Aish said...

waaweee sedap..tp katne nii eaaa

El said...

ada air nama F**k you?
kalau ada, nak beli. haha

Marya Hana said...

EmA HAna (^_^) : sawak kau hack ema.. siot..

Marya Hana said...

Zuziana Abang : hari tu kau order tu ke..? amboi. miss sape entah

Marya Hana said...

Umie Artoqiemie : alamak. kesian..

final project..? showcase..

Marya Hana said...

MakNgah : kek mano2 pon ado.. hehe.. seksyen 2 subang jaya ada, yg saya pegi ni dekat taipan, subang jugak.

Marya Hana said...

MakNgah : ** sorry SS2.. hehe..

Marya Hana said...

Asma Azuani : nasik lemak sedap eh? lain kali boleh try. oh dayana.. :')


p/s : comelnya sis and ur hubby

Marya Hana said...

hazanis : mmg sedap.. macam makan cake. eh mmg yummy !

Marya Hana said...

♥CIK SHA♥ : untuk menarik perhatian kot.. hehe

Marya Hana said...

kura : mane kau menghilang hah..? haha

dap dap..

Marya Hana said...

cik nur : aaa lebih kurang.. bahgia.. hehe

Marya Hana said...

littledolphin : kadang2 rase nak gelak pon ade.. :P

Marya Hana said...

✿ pink velvet ✿ : org yg datang situ pon meriah2 belaka .. :P

Marya Hana said...

aiEz : aaa. baru yg ade dalam gambar, banyak lagi pilihan..

Marya Hana said...

onie : wohh..

noraliza : subang jaya..

Marya Hana said...

Cik Aish : subang jaya. dokek yoooo.. hehe..

Marya Hana said...

El : kalau ada, x sampai hati nak order..