ARIGATO GOZAIMASU.

Friday, October 14, 2011

Musuh ketat.

dalam banyak banyak perkara , aku paling tak suka difitnah . bukan aku je, kalau korang pon mesti rasa nak wrestling je manusia mana yang suka bawak bawak mulot ni kan. FITNAH adalah musuh pertama aku. musuh kedua apa benda korang agak agak?







mengidam adalah musuh seterusnya.

kenapa aku tak suka mengidam? sebab aku akan dapatkan jugak dalam masa yang terdekat. contoh untuk entry kali ni, aku mengidam gila nak makan Seoul Garden. once dah masok dalam tekak korang, percayalah korang akan selalu nak makan nak makan dan nak makan lagi.



ok jom ! hari Khamis after japanese class kitorang teros ke One Utama. ada dua tujuan asal iaitu makan di Seoul Garden and tengok wayang filem "KLIP 3GP". lecturer editing kata filem tu bagos. sekarang aku dah tahu kenapa dia kata bagos, cara editing dalam filem tu buat aku teruja. yang selebihnya bab narratif ke apa benda ke terpulang kepada individu.



aku cuma kata teknik penyuntingan dia BEST.


suka tengok gambar ? nah ~


marina and marya



kat seoul garden ayam aku tak pandang ! aku pandang daging aje



muka khusyuk bakar membakar ..

ok bye ! still teringat ringat seoul garden. asyik nak mencekik je kerja aku ni.

gemoknya idok







18 comments:

AdibahAzman said...

pakai baju belang belang nampak kak maria berisi kot

Mira Amirudin said...

i love seoul garden too ;)

Tulus Sweet said...

akk maria ameklah pic makanan lagi..nampak sedap sangat!

naziyatul fatihah said...

mahu makan juga =p

✿ pink velvet ✿ said...

ok la 2 makan byk tp x gemok, mmg syorga~~ hehehe

cik yuki said...

hehehe untung la ta gemok2 . .

Nurnasihah Shahbuddin said...

Seronoknye makan tapi bdn tak naik. Kite ni mkn bdn naik mendadak.

Atiqah Wadiah said...

mkn byk tp bdn kurus..jelessss T_T

Marya Hana said...

AdibahAzman : yeke? lepas ni beli banyak2 ah :D

Marya Hana said...

Mira Amirudin : best kan..? makan tanpa henti.. :P

Marya Hana said...

Tulus Sweet : kali ni punya entry sket je gambar makanan.. next time k..? ;)

Marya Hana said...

naziyatul fatihah : pernah makan x..? best.

Marya Hana said...

✿ pink velvet ✿ : aaaaaaa. TENSION kot (T.T)

Marya Hana said...

cik yuki : kadang2 untung kadang2 x. aaa cane tu?

Marya Hana said...

Nurnasihah Shahbuddin : yeke..? wah.. i makan banyak mane pon x naik2.. sadis.

Marya Hana said...

Atiqah Wadiah : jangan jeles.. i pon x suke badan kurus2 ni. hehe..

Ip Man said...

mcm sedap je..
nanti u kate nak bawak i makan sini kan? :D

Dayana Nasir said...

okey. i pulak mengidam sekarang.