ARIGATO GOZAIMASU.

Sunday, October 16, 2011

Makan Free dan huha huha.

Lelaki lelaki terutamanya suka "makan free". pantang di ajak ke kenduri kahwin, birthday party, open house laju je diorang say YES.



macam mana dengan kaum wanita macam kita kita ni? ada je alasan lain yang lebih munasabah contohnya "sorry i nak basuh kain baju kat rumah dah setambun" or "i tak dapat pergi sebab i dah janji dengan bff nak pergi shopping".



ceritanya ..



si dia kemain awal dah jemput makan makan kat rumah dia hari Jumaat 15 Oktober. aku pon macam OK je. tiba hari yang dijanjikan, mak ai aku boleh lupa. kemain berdondang sayang dulu kat rumah golek golek ayam golek. tuptup dapat message dari si dia "pukul 9 i ambik you".

jangan bayangkan macam mana aku bersiap, lagi selekeh dari lipas kudung.




rumah sewa si dia dan kawan kawan kat sebelah UiTM ni je. Pangsapuri Resak which is famous among students. ramai duduk rumah sewa dekat situ, senang and dekat nak pergi kelas. ketiak pon tak basah .



masok masok je rumah terpesona dengan rumah hijau ni, cantek ! tapi kawan kawan si dia macam pandang lain macam kat aku. aku pon pelik ..



tiba tiba cake datang dari belakang and semua nyanyi "happy birthday to you..". haa haaa tak tau aku kena prank buat kali yang ke-dua. aiyoyo .

muka terkejot tu :')

yang sebelah aku bertudung tu Nia, dia and aerel sambut 4th anniversary ..


khusyuk diorang tengok episod akhir Tahajud Cinta


yang menjayakan : ali, aro, aerel, nabo, mila, nia, iera, kayren, zack,nizam, nadiya

Thanks a lot guys ! special thanks to my love sebab buat surprise kali kedua. nasib baik i tak saket jantong hoho .

makan makan !diorang masak sendiri semua ni ..


so masa nak balik tu si dia kata tutup mata sebab dia ada hadiah !


besarrrrrrrrnya bear! suka sangat ! hikhik.


masa ni kaki dia still tersepit ..

masa bawak masok kolej tu semua orang pandang. tapi aku wat derk je :P




aku tak rasmi lagi bear tu selepas dua hari aku dapat . so semalam ..


hiyak hiyak ! rakus kan?
tak pernah dapat bear yang besar macam ni



bila dah bukak, omak kau ! tingginya bear tu. tak sangka pulak ! dah nak sama tinggi dengan aku haaa. lebar toksah kira ah, berkali ganda dengan aku . haha. melawan tuan ni


tengok ! aku nak tido mana hah? dia aje dah satu katil :D




p/s : Hai kak Nani, tuan rumah yang si dia and kawan -kawan sewa untuk sem ni. dengar kata akak baca blog ni eh? alololo malunya .. hikhik.. btw, rumah akak lawa :)








29 comments:

KhuZa SunshiNe said...

wah..bestnya dapat teddy bear!
besar sgt..puas hti bwa tdo

Elie Lily said...

boleh geng dgn teddy yg noddy bg kat elie birthday taun lepas..sama besar kot! haha n nama dia Jumbo! nama teddy akak apa pulak? hahha

Ieda Zakaria said...

haha besarnya bear ! ;D

cik fadh said...

aiyakkkk besarnya, abis 1 katil die sorg je . haha marya tido je atas die..hik hik..

Mila Ahmad said...

oh mak ai besaunya...

Pocket said...

adoi mak aih,
tu konspirasi jer tu dik,
dalam tu ada orang!
kiranya cam perang troy la jgak..
musuh kasi kuda kayu...

heheheh, tp memang hebat,
besor nyer mak ngah!! camana nak tido tu!!?

azalia hjsalleh said...

kak maria kena beli tilam extra utk tempat tidur bear tuh

untunglah ada org syg ;))

norshila ibrahim said...

wah...bear2 besar giler...comel3..kna la kongsi katil ngn bear2 besar tu erk..hehe

HAPPY BELATED BESDAY

IQ = Iez Qis said...

waaaa...besarnye bear!!!

epi belated befday!!!

MizMira said...

hppy birthday marya..nk bear camtu gak..gila bapak besar!

pepol said...

jumaat adalah 14hb,bukan 15hb,harap maklum..:D

AdibahAzman said...

gila besar bear tuuu. jelesss :/

littledolphin said...

SURPRISE BDAY PARTY?!

wah!!!!

Dang Intan Duka said...

terbaik punya hadiah..
naseb baik ip bg warna coklat,
klu warna hitam bear tu,
memang menangis dalam tawa la ko maria oi..
hahah


peace

zehan said...

mak aiii....bear tu lebih besar dari ngko dek non!!!!! hehe

Maly F said...

omak..besornya bebear dia ! hoho..best la tu ^^

aerel said...

ahaha xcited aerel tggu yaya nak up-date blog pasal ni :D

Pondok Usang said...

wahhh.. cedapnyee...

Lelaki Godang (Ahmad Taufik) said...

kawan kawan bertudung, harapan MARYA hanya impian bila lagi? :) nice one, happy birthday..

nn said...

kak marya happy befday ! nana suke bear besaaa tuuuuhhh :)

Budak Chomot said...

HAHAHA bear lagi besar daripada tuannya. Hikhik. Anyway Happy Belated Birthday sis! :)

farah izwani said...

wah besar punyee.
akak tido bawah katil lah. ehe.

Norfidayu said...

besarrrrnye bear tu....!
ahhh,jeles2 kak marya dapat bid teddy!

nk suh pakwe kite bg jugak lah..heheh...! kim slm kat teddy tu taw.. :-* suh die jage kak marya leklok! tamo gado share katil.hee...

Lyaa Suriany said...

oke sumpah jealous
nangis lajulaju sbb xpenah dpt bebear besar mcm tuuuuuu

laskar pelangi said...

wooooo! sangat syiok dapat bebear besar tuuuu!hik3=)
happy belated bufday dear:)

Dayana Nasir said...

wahhh besar gileer bear tu!! kalau bawak tidur, memang penuh katil tu dengan dia je. haha. memang lagi besar dari u.

shera haifa said...

wauuuu..
besarnye bear dapat..untunglaaaa

cik nur said...

mcm mana la angkut bear nis masuk bilik gila la godang nyer bear nie hehehe

cik nur said...

mcm mana la angkut bear nis masuk bilik gila la godang nyer bear nie hehehe