ARIGATO GOZAIMASU.

Saturday, October 22, 2011

Ada bakat lakonan? andalah yang kami cari.

Boleh tak buat macam takde pape? kemain lembab lagi si Marya ni update blog. ok sorry guys sebab minggu ni dan minggu minggu seterusnya busy dengan pre-production. ni pon sebenaunya baru siap poster untuk casting.



so kot kot kat sini ada blogger yang berbakat besar..



meh lah casting kat UiTM Shah Alam Kampus Puncak Perdana. siapa siapa pon boleh datang. dengan berbekalkan bakat bakat korang yang terendam dan terpendam , silakan !



selama ni korang dok offer diri, nak jadi "pelakon". nak jadi "pak pacak" tiang lampu dan sebagainya. hah moh le korang semua.. peluang ni ! subjek director terkenal , Prof A.Razak Mohaideen. so secara tak langsung prof akan tengok bakat bakat korang if dapat belakon dalam short film kami.




so boleh baca kriteria yang kami cari .


siapa siapa yang berminat nak casting, boleh call syahmi tu eh !

ataupon sebarang pertanyaan di fanpage Marya Hana. (akan dilayan) utk yang benar benar serius nak casting . daa..







20 comments:

Lelaki Godang (Ahmad Taufik) said...

fullamak!

Cik Zety said...

wahh, short film marya bile pulak ? :)

Elie Lily said...

elie nak jadi jaga wardrobe boleh? hehe

El said...

saya nak watak penyimbah asid. ada tak?

azalia hjsalleh said...

knp x kak marya je berlakon ;))

✿ pink velvet ✿ said...

wahhh~ mesti ramai yg nak join tu

atiqa aris said...

wahh nk wat filem ke.hehe

myra abdullah said...

woaah.best tuh !
kan best kalo sy study kt uitm shah alam gak.hihiihi.

Farahin Ahmad said...

wahhhh....nak3!
tapi tahap pemalu yang melampau nak g casting.adoiii

yasmin iskendar said...

alaaaa..bestnye if dapat pegi :)

Amane Misa said...

agak2 kalo aku g casting blh x dpt watak ppuan tu...hikhik...

Cik Aish said...

nk komen walaupun i bukan lah orang yg u cari. hahaha

ok..i ade member yg skng tgh jadi pelakon extra..also from uitm..maybe same course ngn u..hope dia baca la blog u ni..hehe..

zehan said...

aiyakkkk....xder bakat....bakat terpendam pun takder....huhu

Mr feckry said...

ha..ade juga ruang untuk bakat wa

Namee Roslan said...

nak jadi pokok je. hehe. weeee...

aiNa yaZiD said...

nak jadi make up artis leh.? =P heeeeheee. sapa ade bakat, blh la asah bakat yang terpendam tu.=)

Mizz ErMa said...

wah, cam best jer..hihi

Galaxy said...

nice blog....jemput jenguk blog kami balik ye?mana tau teringin nak g bercuti dgn fizo omar ke....

http://galaxies-holidays.blogspot.com/2011/10/bersama-artis.html

Norlida Ramli said...

fuyoo..cm best je.nak nak..hehe

farah izwani said...

baju kak marya besar. hehe