ARIGATO GOZAIMASU.

Wednesday, September 28, 2011

Tak sudi nak buat bini.

Al kisahnya semalam lepas MENGANTUK menguap terlentang tengok filem karipap karipap cinta, kawan aku mai tido rumah. takde katil kosong so dia tido satu katil dengan kawan aku.


dia kata "fatin gesel gesel pipi dengan aku" so aku tido kat atas lantai. tak berapa minute lepas tu aku kena libas pulak dengan bantal marya "




what the..

aku tidur seganas tu ke? hua hua. siapalah sudi buat bini pompuan ni. habis semua dilibasnya nanti . baik tido dalam kandang ghimau je. maghia maghia ..



gaya dah ayu ! tapi tidur terbongkang libas sana sini . adoi ~ gambar ni beberapa minit sebelum aku publish entry ni. hehe. kitorang pemalas nak buat japanese homework, so click click ! :')


bye semua. gudnite ..






34 comments:

Amane Misa said...

tau pn..mcm mane la dah kawen nt abes la ip man tdo kt bwh katil..huhuu...kalo click click tu bersemangat je..hehee...:D

CaYe Cik iLa said...

gle dasat tdo...hahahaah

Mr feckry said...

best ke karipap2 cinte tu

ღ p!nk veLvet ღ said...

comeinyer teddy pink 2 :)

ieyza afieyna said...

haha,, ganas nye.. huhu

cik nur said...

libas2 tak jgn flying kick sudah haha

Lelaki Godang said...

comel baju merah tu :p
nasib baik libas pakai bantai, kalau mengigau pegi bantai org? tak tahu la. haha

Mira Cikcit said...

fuyoooo.. kak fatin dah pakai selendang lah

Nurulbadiah Lai said...

selalu je buat entry comel heheh

♥ norlida ramli ♥ said...

alolo..comeynya gambar..hehe

Dayana Nasir said...

kalau dah tidur, takde nye kite sedor. same jelah kite ni marya. hikhik

myra ashrul said...

pakai baju tido pun tetap nampak comel oke . thumbs up ;)

iedaurora said...

korang & teady comey sangat!

nazirulhazwan~ said...

cancel la nak ngorat u

reyna said...

comel la pic,,baju tido ke tuh,,ganas upanya kak marya tido

pink said...

Hehehe ganasss takpe hati lembutt kan kannn ;)

Marya Hana said...

Amane Misa : diam kau. hahahhahah. ip tatau aku tido ganas mcm tu. naseb lah kan... ~

Marya Hana said...

CaYe Cik iLa : tak sedar :P

Marya Hana said...

Mr feckry : tgk comment.. rase2nya..? :D

Marya Hana said...

ღ p!nk veLvet ღ : my friend yg kasik.. mase bday.. :)

Marya Hana said...

ieyza afieyna : tu lah.. baru sedar.. >.<

Marya Hana said...

cik nur : sikit hari lagi back kick, flying kick, sume mendapat.. :P

Marya Hana said...

Lelaki Godang : kalau mcm tu boleh dah masok rumah saket jiwa...

thanks.. :)

Marya Hana said...

Mira Cikcit : keyakinan diri dah ade.. haha

Marya Hana said...

Nurulbadiah Lai : eh yeke..? alamak tak perasan pulak.. :P

Marya Hana said...

♥ norlida ramli ♥ : hihi tenkiu dear...

Marya Hana said...

Dayana Nasir : yeke ni..? tah2 dayana lagi dasyat. haha

Marya Hana said...

myra ashrul : kembang lobang hidung. sedepaaaaa.. :D

tenkiu dear.. u comel jugak..

Marya Hana said...

iedaurora : alolololo thanks dear! >.<

Marya Hana said...

nazirulhazwan~ : kan... ~ bagos cancel.

Marya Hana said...

reyna : hehe.. ganas jugak.. kadang2 bangon pagi semua bantal dah hilang..

bersepah2 bawah katil :P

Marya Hana said...

pink : boleh tahan.. hahahahha..

farah izwani said...

ganah mu tido. haha

Marya Hana said...

farah izwani : tak sedo..... :P