ARIGATO GOZAIMASU.

Friday, September 23, 2011

Misteri kehilangan aku.

Ya allah akhirnya aku menaip ! sorry guys , aku nak sangat update blog tapi nak jaga suami ngan anak anak bukan senang. ceceh tipu je. actually internet kat uitm boleh buat aku sakit jiwa rasa nak hentak hentak kepala kat bucu katil. menyampah gila noks ~



straight to the point, baru baru ni aku ada pergi holiday dengan kawan kawan. dekat mana? aaa tu yang kena baca sampai habis. selalunya kalau plan nak pergi holiday at last mesti tak jadi sebab masing masing bajet artis sangat letewww~ ada hal lah . busy lah . tapi kali ni , yeah ! menjadi jadi . jadi?


ni bukan tikus yang mencekik. aku dan dia breakfast di Mcd KL Sentral sementara tunggu budak budak lain .


kononnya nak gerak pukul 11.30 tapi si Marina naik ktm pon pukul 11.30 . masing masing dah jadi musang berjanggut tunggu perempuan tu. KTM buat hal pulok ~ eh tiba tiba aku tak puas hati dengan KTM sekarang ni. tadi aku balik dari shah alam ke KL sentral 3 jam hek. tunggu je dah berapa jam.


then, boleh pulak train berhenti kat Subang Jaya kemain lama tak gerak gerak. kot aku sehelai sepinggang no hal. ni dengan barang barang kiri kanan, aduhhhh terkincit jugak le. muka macam nak pukul orang, takde dah "senyuman manis di bawa angin".


okeh sambung balik ..

dah sampai ke destinasi. agak agak kat mana? jeng jeng jeng ..

ada orang dapat handphone ..[ jeles dalam hati sejenak ]


adik beradik sangat ~ (T.T)

bagilah aku duduk dalam hutan , mengangkung ke amende yang karot marot. tapi jangan paksa aku harungi KEGAYATAN. sumpah surender ! mual mual mengalahkan orang mengandung.



alamak kantoi kat mana ni? HEHEHE.

birthday siapa pulak ni? kalau aku update semua sekali dalam satu entry . wah ~ memang penat korang nak scroll down. kan kan? so biar lah menjadi misteri ..

bersambung .. [pertama kali ada entry bersambung macam ni .. ]










25 comments:

Baby Gurl said...

alaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nak sambungan dieee cptttttt...

alaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bestnyee naek atsss..=)

ermm...cam sedap je kek ituu..hee

anyway rindu celoteh awk di blog awk nieeee..=))

Dayana Nasir said...

mesti birthday orang yang dapat henset kan kan kan??? eh ke birthday u??

Cik Suheela said...

bestnya..cam sweet gitu marya n bf..heee :)

Cik Zety said...

aah mesti bday orang yg dapat nset tuhh. bestnyaa :D

marya suwit laa dgn cik abg. hehe :)

biskut chipmore said...

bestnya bercuti pegi genting~~

ezzaty said...

heee..update pon!! :D

nak kek..nak kek :)

zehan said...

sunyi blog tanpa celoteh marya....ececehhh..

ensem cik abg....moga bhgia slalu...:)

jieha nasir said...

aa, mesti besday sis marina<-- org yg d[at henset tuh.! BTW, sis maryaa gorjess even in simple dress. :))

hazanis said...

bestnye pi genting.....=)

Lelaki Godang said...

muka sama dengan si dia. haha

Elie Lily said...

elie g genting ngn noddy dulu, sampai tak hingat dunia main game kat sana! hahah

kura said...

Ecece. hot letu ada entry sambung menyambung! hahah..

wah. genting.. amboi, pergi dgn adik beradik ye -,,-

hanabunga said...

genting kan?

ღ p!nk veLvet ღ said...

silakan update sambungan 2 cecepat, hehe~

Marya Hana said...

Baby Gurl : hehe.. nnt ade sambungannya.. sabo2..

tu lah, tapi haritu sangat BERKABUS.. mual mual pulak tu.. adeh..

Marya Hana said...

Dayana Nasir : jeng jeng jeng... hehe.. next entry naaa... ;)

Marya Hana said...

Cik Suheela : eh yeke..? tang mane yg sweetnya tu..? nak tawu gak. hehe.. >.<

Marya Hana said...

Cik Zety : ok, hampir tepat.. hehehehe..

yeke, thanks cik zety :)

Marya Hana said...

biskut chipmore : boleh tahan best... ! dengan kawan2 ..

Marya Hana said...

ezzaty : update sbb dah balik rumah.. and kat uitm tengah busy dengan daftar subject, plus banyak kelas yg still kucar kacir lagi..:)

kek tu dah habis.. kecik je.

Marya Hana said...

zehan : dah kembali pon marya hana haaaa cik zehan.. :)

yeke ensem..? alamak kembang semangkok kalau die bace sini. hehe

Marya Hana said...

jieha nasir : hampir tepat.. tggu next entry BETOL ke tekaan tu hehe..

ohh really..? i mmg seorang yg simple.. thanks dear >.<

Marya Hana said...

hazanis : boleh tahan.. cume i mual mual terok ~

Marya Hana said...

ღ p!nk veLvet ღ : tggu......... ~ hehe.. :)

Rozuan Ismail said...

wah,seronoknya pergi genting.huhu.amboi,sweet couple