ARIGATO GOZAIMASU.

Wednesday, August 31, 2011

Hari Raya ramai tak belek blog.

Hai semua. rasa kancil (ganjil) masa type ni sebab dah berapa hari tak update blog. sama ganjil kalau seumur hidup tak pernah pakai G-string tapi sekali sekala buang tebiat pakai g-string rasa apa? kahkah. gampang punya contoh. ehem taknak meraban di bulan mulia so aku berbaik hati menempek dua gambar raya . yang bukan dari angle yang menarik sebab kedua duanya adalah medium shot.






tahon ni tak berapa best lah raya. paling tepat kalau aku type "tak best langsong" sebab raya kat KL aje. rekod baru untuk seumur hidup marya hana yang 22 tahun ni ! semua sebab bella lim nak masok universiti awal. so banyak benda nak kena prepare before dia bertolak ke Perlis. dulu selalu dengar kawan kawan kata "i beraya KL je. sebab semua sedara mara dok KL". so aku rasa macam ohh ulalalala raya kat bandar ni! rupanya .. bosan gila.


gi 7 eleven nak beli top up pon boleh baring baring tengah jalan raya sebab takde kereta langsong.


keboringan dan kemurungan yang melanda sempena beraya kat KL tahon ni, maka aku pon mencarik kerja untuk dibuat. yaa tu dia. seperti yang korang dah nampak, aku TUKAR HEADER DAN TUKAR BACKGROUND lagi. untuk kali yang ke berapa? malas den nak pk. kahkah.


boleh tahan lama jugak aku pakai header yang ieka buat ni.

dan yang ni aku buat sendiri. saja nak tukar hangin di hari raya ni ! ok bai ! ;')

di kesempatan ni nak minta maaf kat kawan kawan yang sudi baca blog ni selama berabad lamanya. kot ada terasa hati, terkecik hati serta sanubari, ampunkan salah silap ye. selamat hari raya maaf zahir dan batin .





68 comments:

shera haifa said...

header baru yg cntik..

slmt hari raya..:)

Saiazuan said...

header bru, cool~

yanasensei said...

selamat hari raya! :D

Syafiqah Hashim said...

header baru yang cantik! terer edit!!! tolong buat kan pika satu boleh? heheheee...

SELAMAT HARI RAYA :)

hira said...

selamat hari merdeka raya akak! :D comel apa header baru ni. ehehe

atiqa aris said...

canteknye header baru.suke ^^

hanabunga said...

gambar 1st tu siyes mula2 igt tgkp gambar dkt cermin.rupa2nya lain lain oranglah.mcm twin :)

Cik Eka said...

eh header baru ni nampak lagi cantik la awak..hehehehe

selamat hari raya......

Yanyan said...

marya, happy rayaaaaa!! okay, header baru tu sgt smart, jeles mak nokssss haha joke :

AINI CHE DIN said...

wowww...cntik header mmg superb

Ieka Luvika said...

:) waaa header baru cantik. selamat hari raye marya. have a blast one! ^^

ateefawashere said...

Selamat hari rayaaaa kak maryaaaa ! :D

Perlis ? Wahh ! Unimap kee?

♥CIK SHA♥ said...

header cun..tapi ade terkeluar sket2 kat gambo tu dr circle la..ehehe..btw, cun dah!


selamat hari raya yaya n famili!

MIMIE AIZA said...

sis buleh ajar x macam mana nak buat background

Elie Lily said...

rajin bebenor menukar header! :D

selamat hari raya kak yaya! :)

Marya Hana said...

shera haifa : tenkiu.. selamat hari raya jugak shera! :)

Marya Hana said...

Saiazuan : thanks Saiazuan :)

Marya Hana said...

yanasensei : selamat hari raya jugak yanasensei ! >.<

Marya Hana said...

Syafiqah Hashim : i main taram je dear.. =) selamat hari raya...

Marya Hana said...

hira : comel eh..? ekekke. tenkiu hira :)

Marya Hana said...

atiqa aris : thanks sbb suke.. >.<

Marya Hana said...

hanabunga : macam je hana.. sebenarnya x sama pon.. hehe.. >.<

Marya Hana said...

Cik Eka : dulu punya pon cantek... :)

selamat hari raya eka..

Marya Hana said...

Yanyan : jangan jeles nokkkk hehe..

selamat hari raya.. >.<

Marya Hana said...

AINI CHE DIN : thanks aini... selamat hari raya.. :))

Marya Hana said...

Ieka Luvika : x secantik ieka punya header yg sebelom ni.. :))

selamat hari raya ieka..

Marya Hana said...

ateefawashere : selamat hari raya dear ! :)

yezza.. pandai..

Marya Hana said...

♥CIK SHA♥ : ohh yang tu memang sengaja dikeluarkan.. hehee.

selamat hari raya jugak cik sha.. :))

Marya Hana said...

MIMIE AIZA : insyaallah.. tapi rasanya ramai blogger dah buat tutorial buat header.. check it out..

Marya Hana said...

Elie Lily : biaseeee.. hehe..

selamat hari raya & HB ellie ! :)

najwairina said...

lawa header baru awaakkk :)

Selamat Hari Rayaaa

Liyana Aziz said...

uishhh... ntah kali ke berapa tukar! rajin beno... dan yang pasti warna purple x penah lupa kan?
eheheheh

salam lebaran... maaf zahir batin

Marya Hana said...

najwairina : hai hai... thanks..

selamat hari raya jugak najwairina :)

Marya Hana said...

Liyana Aziz : kennnn~ jangan terkezut kalau sikit mase lagi akak tuka.. haha.. :D

selamat hari raya yana..

Amirrah Zawani said...

selamat hari rayaaa...
i seumur hidup mmg raya kat kedah je.. tak penah kat tempat lain..

suka header lama lagi.. tp header baru pom ok :)

Anonymous said...

bella lim punyer pasal laa nie eh...










~kawan bella lim~

ateefawashere said...

Wahhh ! Dekat sangat dengan kampung .
Meh meh , datang rayaa !

Btw , gambar 1st comel sungguh :D

Cik Aish said...

huhuh header baru mmg cool giler!! caya lah! ahaks

Namee Roslan said...

header lama comel. header baru lawa. :D

em yela hana, raya ni takde org online sgt. so kita nk update pun rasa macam malas. wahaaa...

Norfidayu said...

cantik giler lah header baru tu.,.. i like sgt2..>!!!! <3 saranghae!

Marya Hana said...

Amirrah Zawani : tu lah.. i pon.. x penah raya KL. kiranya rekod baru. bapak bosan..

hehe. thanks .. :)

Marya Hana said...

Anonymous : yep.. die punya kes..

eh eh. kawan bella lim xde name eh..?

hikhik.. >.<

Marya Hana said...

ateefawashere : ohh yeke. jaoh eh..? tatau ah macam mane nak melawat bella kat sane..

thanks.. :)

Marya Hana said...

Cik Aish : cool eh cik aish.. sbb purple kot.. eh eh..

Marya Hana said...

Namee Roslan : ohh macam tuuu..

yep, betol sangat! tu yang berhabuk je blog ni.. malas mcm unta kat padang pasir .. :(

Marya Hana said...

Norfidayu : hehe.. yeke..? bagos kalau ramai yg suke.. kehkeh..

>.<

Cik Zety said...

Heii, selamat hari raya jugak :) well im one of them yg tggalkan lappy time raya wee~

Marya Hana said...

Cik Zety : ohh, i xleh hdop tanpa laptop. balik kampong pon usung laptop. tapi yang lecehnya masa turon minom kat kawasan rehat, mst kene usong gak laptop.. sbb bahaya an.. ~

kura said...

contog g-string tu mmg conoth yg baik kak marya, ia telah membuatkan sy baca entry kak marya sampai habis. Eheh! haha..

Erk yg mana satu kakak yg mana satu adik ni? Eheh! haha..

oo. umur 22.. oo..

Eza Boom Boom :) said...

style la header baru...suka2! hehe.. btw, eza singgah sini nak ucapkan selamat ari raya..... :)

Nalisa Syahira said...

selamat hari raya :)

mira madihah said...

cantiknya header,ni jealous ni. hehe

Marya Hana said...

kura : yang kau ni patotnya kena masok sekola tadika balik. eja tunggang langgang.

mst lah i "adek".. awww muda.

Marya Hana said...

Eza Boom Boom :hehe thanks..

selamat hari raya jugak eza.. :))

Marya Hana said...

mira madihah : jangan. hehe.

u pon boleh try buat sendiri..

Bunny-lala said...

bella nak msok universiti kat perlis eak ? perlis tue kt mne ? hehe

Deeba Debab said...

contoh g string serius xley blah. HAHAHAA

header cantik :)

dylla fadzil 小草莓 said...

selamat hari raya :D

bella nk pergi perlis? boleh singgah rumah i dekat kedah dulu hehe

Laila Majid said...

patot la header bertukar
memang tak syiookk la raya kt kl ann an an

ღ p!nk veLvet ღ said...

header skang lg cun :)

Marya Hana said...

Bunny-lala : kangar, UNIMAP..

Marya Hana said...

Deeba Debab : haha.

ohh, tenkiu...... >.<

Marya Hana said...

dylla fadzil 小草莓 : ohh u dok kedah..? i dah balik dear.. lagipon jalan ngan family..

Marya Hana said...

Laila Majid : yezzaaa..

sangat TAK BEST. hentak2 kaki nanges.

Marya Hana said...

ღ p!nk veLvet ღ : yeke..? thanks dear.. >.<

0nenanina Vanilla said...

cantik la header.. congrats ye sebab menang header comel..i like

Marya Hana said...

0nenanina Vanilla : ohh tawu ke i menang..? ok thanks onenina.. :))

farah izwani said...

raya di bandar ye.
tapi masih ade ketupat kan? ehe