ARIGATO GOZAIMASU.

Saturday, July 30, 2011

Siapa siapa itu?

Hari ni takmau makan. takmau minom bla bla. sebabnya hari ni takde "You Don't Know Women". isnin baru ada drama tu so isnin jelah makan banyak banyak. boleh? hihi. jangan nak mengelat woi isnin puasa dah. selamat menyambut bulan ramadhan ye >.<


wallpaper laptop kali ni boleh mengundang pertelingkahan antara
boyfriend girlfriend wokakaka

muka ahli sihir ni clear pulak. gambar pakwe handsome blur -.-"

kerinduan. kena tunggu isnin .. siapa tengok drama ni angkat kening !

siapa tak tengok lagi pergilah cari kat mana mana. sebab drama ni dah lama
start dekat channel ONE / 393

siapa tak minat drama korea , naseblahhhhhhh .



mood tengok drama ni sekarang "berbunga bunga" sebab hero dia ni
romantic gila nok ! sorrylah hari ni ayat aku sopan santun gituuuu :)

eh adik aku lukis game "Plant vs Zombie". rasanya aku pon reti
nak lukis macam gini (-.-) ok bye !



43 comments:

saiazuan said...

awek2 skrng lg suka laki muka jambu dr kacak..hehe ;p

slmt mnyambut bln puasa ;)

nurain.samsudin said...

yg best tang zakwan to.
comel gilee die lukis game to.

Shurazirah Sukhur said...

best ke cerita tu?nanti nak try tengokla..hero2 dia pun handsomeee!hehe

Wani said...

saya minat korea !
^^

Cik Ezy said...

rindu giler nk maen game zombie tu!
hahakk

ainaa said...

HAHAHA. lukisan tu terbaekk

ZIPPO MILLER said...

Sebenarnye...Saye adelah pelakon korea @ karaoke.. :p

aQimie Ceplos said...

hahah! adek u mmg kaki plant vs zombie ea? etu ari dia main plant vs zombie pakai helmet kan? haha.. dasyat2x .. :D

laskar pelangi said...

pelangi peminat tegar drama korea!! heheeee~


ter-excited la pulak...hehe~~

Pocket said...

wallpaper tu kalau gambar terang terang model gitu, takkan membawa apa apa kesan.

lain lah kalau gambar lelaki yg berposing kat Universal Studio Singapore dengan kamu berpegangan tangan dan nyata sekali lelaki itu jauh lagi ensem dari most of lelaki kat malaysia...

then memang membawa pertelingkahan.
paling tidak pun dengan cik Bella :D

PS: Pocket tak layan drama korea.. humm humm

cik aiLebiu said...

kengkawan semua kemain dok spam fb wall dgn citer ni...apa dialog laki tu ckp sume pakat quote dkt wall..haihh nasiblaaa xdak astro beyond..klu ada kompem hanyut sama mihihi...klu nk layan on9 stream mmg x la klu yg stok2 dkt seratus episod ni...

BeBy aiDa said...

hahahha.... peminat citer tu gak ke??? i like :))))... x saba nak tau seterusnyee ape jd cite tu...

Farhanah Mokthar said...

best tak cerita ni cik marya.
kita baru habis tengok cerita dream high. besttttt sangat.

mimi fatin said...

wah, skrg mmg asyik duk main plant vs zombie tu mcm dh takde keja lain je hehe... tapi zombie yg adik marya lukis tu comel pulak haha

Umie Artoqiemie said...

adik kau adik kau, kretip seyy.. :D

Nina Athira-misu said...

jerit dulu sbb nmpak mamat korea..haha..

citer ape tu kak??nty bole tgk kat u tube

Monster Siti said...

oh! oh! oh! i sukaaaa main plant vs zombieeee =,=

Heidi Shafiq said...

comel lukisan tu.. :)

EZAN IDMA said...

ahahha comel je lukisan tu

Marya Hana said...

saiazuan : ehem.. die jambu dan kacak.. :D

Marya Hana said...

nurain.samsudin : hehe. i pon x boleh lukis mcm tu taw..

Marya Hana said...

Shurazirah Sukhur : silakan.. BEST.. and sedih.. + romantic..

Marya Hana said...

Wani : yeayyyy sep! :)

Marya Hana said...

Cik Ezy : i dah lame x men.. adk i je ngadap..

Marya Hana said...

ainaa : budak tadika lukis tuuu :)

Marya Hana said...

ZIPPO MILLER : erk.. yeke zippo..? :P PERCAYA HABIS eh.

Marya Hana said...

aQimie Ceplos : igt lagi..? HAHA. haah.. sekarang x pakai helmet dah.. dah pro.. :P

Marya Hana said...

laskar pelangi : hehe. sekarang pelangi tengok drama ape..?

Marya Hana said...

Pocket : haha. kalau ngan bella suke begado hal kecik je padahal.. pasal pakwe x kose nyah nak gado.. :p

Marya Hana said...

cik aiLebiu : ala. kesian u xdapat tgk.. mst kawan2 u x lame lagi ade copy drama ni.. boleh lah u tengok.. yep.. memang banyak episod cerita ni..

Marya Hana said...

BeBy aiDa : u pon..? HAAH lah.. suspen je sekarang ni..

Marya Hana said...

Farhanah Mokthar : dream high lame dah farhanah.. best kan cerita tu.. i suke song sam dong tu :p

cerita ni best.. tapi lebih pade kekeluragaan lah..

Marya Hana said...

mimi fatin : haah org yg lukis tu pon comel gak.. :p kihkih

Marya Hana said...

Umie Artoqiemie : kreatif, nakal.. kuat membebel... :p semua ada.

Marya Hana said...

Nina Athira-misu : pernyataan yg bagus. boleh tgk kat utube ye.. NON HADOOOO. akak dah carik. hahahaha..

Marya Hana said...

Monster Siti : i dulu lah.. sekarang malas nak main. semenjak dok umah.. :p

Marya Hana said...

Heidi Shafiq : haah :)

Marya Hana said...

EZAN IDMA : yep.. i suke gila..

Shiro Petta Petto said...

nak buat drama " I Sure Don't Know Woman "
hahaha... XP

Marya Hana said...

shiro : pitching lah kat puan lela, kompem REJECT! haha.

Deeba Debab said...

tak minat korea. oke nak angkat kaki dari sini. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Marya Hana said...

deeba : aaa.. tawu xpe.. haha..

pink said...

Weeeeeeeeeeeeee sep sep! Saya tgk cite ni gak ,aish rasa nak blasah je yu ran tu kan haha