ARIGATO GOZAIMASU.

Thursday, July 28, 2011

Ape kes dengan entry si Ashraf Jalil.

Ni apa hal ni ? apa kes? mood : sarip dol samseng kg Duson.


Dua beradik menjadi rebutan hanya kerana satu senyuman? pergh tajuk kau taknak kalah Asyraf Jalil. wang besar wang besar! apa apa pon tahniah kepada cik pemenang untuk Sunshine Smile Contest yang baru sahaja diumumkan beberapa hari lepas. ya peserta untuk contest ni memang ramai yang ketiak hangit. coyy! sengit sengit.. hikhik.. so pasrahlah nak menang polaroid berbekalkan senyuman yang tak berapa sunshine tu.



adik beradik jadi rebutan lelaki mana ni Ashraf Jalil? title tak jelas (-.-")
setakat jadi rebutan "Saleh Yaakob i follow" wa cabut dulu ah .dia dah cukop kuota.


ee aku rasa nak pukol je bella lim ni. aku tag dia masok contest. hantarlah gamba tengah sengih nampak cili celah gigi ke. gambar senyum paling ikhlas tapi tak perasan taik mata bersepai ke. ni hantar gambar yang aku sendiri tangkap untuk jadikan header dia. my fav photo ni! walau adik sendiri aku tak kisah. nak cakapppp jugak. aku suka gambo ni ! saringan je confirm aku punya gambar dah out disebabkan pompuan ni join (T.T)


dah baca apa Ashraf Jalil membebel? kalau belom boleh click sini .

dalam gambar nampak mesra. hakikatnya kitorang bergaduh macam anjing dengan kucing. aku cop kucing! so bella ? kahkahkah. balas dendam.

gambar terakhir bersama. lepas lepas tu tak kose nyah tangkap gambar dgn dia.
ok babai semua ! :')





32 comments:

Miss Xyz =) said...

say cheesee!

saya bukan tomato said...

hihi sweet lah korang ;)

LARA ZIZIE said...

Waahh! kisah adik beradik comel lagi!!!!! he3..

Deeba Debab said...

HAHAHAHA...
bergaduh itu normal lah kan. :DD

Shurazirah Sukhur said...

wah, jadi rebutan lelaki..hehe anyway,korang sweetla..bella walaupun nampak gangster tapi bila senyum nampak ayu..heee

My Name is Mar said...

Takpe,Cik Marya...
Maintain sweet.. (Sweet ke?)
Ha-ha-ha:D

Kenangan Apabila Umur Mencecah 50

Ashraf Jalil said...

biar kalah contest, janji menang kontroversi+publisiti..

Gaduh macam angry bird ngan vavi ijau..

sape angry bird, sape vavi ijau?
Gahahah!

abbey~ said...

22 cantek~~

Marya Hana said...

Miss Xyz =) : say kimchiiiiii..

Marya Hana said...

saya bukan tomato : eh mane de.. sour masing2.. :)

Marya Hana said...

LARA ZIZIE : comlicated sibling.. :p

Marya Hana said...

Deeba Debab : tapi ni selalu bergado. kureng normal.. :p

Marya Hana said...

Shurazirah Sukhur : hehe thanks.. :)

die tu gangster. dalam gamba je korang kene tipu. wakakak.

Marya Hana said...

My Name is Mar : x sweet nyahhh. sour and kelat sikit.. :p

Marya Hana said...

Ashraf Jalil : yeah..! bukan senang. kalau AF dah menang.. sbb publisiti meluas..

die vavi ijau. den cute bird.. :)

Marya Hana said...

abbey~ : hai.. thanks abbey :)

Pocket said...

korang niii...
kot yer pun nak menunjuk kan keindahan, jangan la sampai cenggini skali...
OverKill tau tak!!
OverKill!!

Dah tu ngan sndiri pocket terpaksa lah mengikuti jugak blog si BellaLim nih.. salahkan kakak nyer kerana promote :D

PS: Kamu tetap menang di gambar terakhir tu :D

Marya Hana said...

pocket : ohh silalah ikot bella lim.. xde masalah..


:)haha. boleh lak ade menang kalahnya.

wahida idris said...

adik u manis la. :P

kenapa dia chubby sikit dr u marya? tak mcm adik bradik. :P

aerel said...

hahaha perang adik beradik mmg BEST !!! ^_^ kalo tak perang cmne nak gelak time tua2 hehe

Marya Hana said...

wahida idris : adik beradik pelbagai saiz.. huhu. same lah hanis zalikha, kakak die chubby .. die kurus je..

Marya Hana said...

aerel : betol tu aerel.. tua2 esok jenuh nak gelak sebab kecik2 kuat gadoh..

Zuziana Abang said...

alololo tomelnya angry bird last entrii ahhahahhaha!2-2 lawa!2 singgit.mail upin ipin jual korng an an heee~

Liyana Aziz said...

senyuman menawan kalbu... erk, bella hot... kak yaya sunshine.. apakah???

shiny2 star.. said...

tajuk entry die mmg xley blahhhh.hahaha.. by da way.dua2 senyum manis..:)

bella lim said...

KAKAK, AKU SAYANG KAU NAK MATI. MATI HIDUP BALIK PUN AKU SAYANG KAU LAGI.

kenapa kau suka letak gambar aku yang buruk buruk? -,-' babi kau

Marya Hana said...

Zuziana Abang : haha. 2 singgit tu kau..

Marya Hana said...

Liyana Aziz : apakah..? nak kena belanje ke yana..? kahkah.

Marya Hana said...

shiny2 star.. : HAHA. kan..? ~
thanks fara.. :)

Marya Hana said...

bella lim : WHATEVER....... ~ :)

EZAN IDMA said...

sweet due2 :P

Marya Hana said...

ezan idma : thanks ezan.. :)