ARIGATO GOZAIMASU.

Tuesday, June 21, 2011

Default picture yang sesuai untuk FAKER !

Assalamualaikum dan selamat pagi semua <3


"Perempuan Gersang" tu ada add korang? kalau ada report! kalau takda alhamdulillah..


dia tengah nangis laju laju bawah bantal kot semalaman orang bahankan dia. demam kura kura teros! nanti kakak marya belanja ice-cream calong eh! ice-cream cornetto kau nak? tak boleh! sebab semalam kau pedajal kakak. hikhik. nak menjatuhkan orang kemain senang eh. motif? (-.-") pakai gambar perempuan paling kau meluat then add semua blogger dengan nama yang kureng moral tu. goodjob! eh semua kenapa kaku and suspen je? give her a big hand !! *clap *clap.


ohh sebelom aku terlupa, thanks korang yang tolong report and kasi info pasal orang pedajal aku tu. jasamu dikenang sampai bila bila. Gambar yang beliau curi tu siap ada watermark tapi dia still berani curi. so malam tadi sambil pintal pintal rambot before tidur aku terfikir ..



posisi mana yang paling sesuai untuk letak watermark?


sementara korang tengah berfikir, adik aku "baikkk punya" nak kasi pose untuk default picture perempuan gersang for her next fake profile.





berfikir jaoh pompuan ni. eh lelaki kot! dia main cekak mak aku apesal??



tapi dia ada surprise untuk "perempuan gersang" tu.haih aku nak type pon geli doh ! ayat remp-it sikit! baru dia takot (T.T)



TARAAAA ! gersang ke macam ni?

ala ala ala macam macam pe'el kau ni zaqwan oi! besar nanti jangan dok buat kerja macam ni. hari ni dimaafkan. lagipon kau nak buat surprise kan..? amalam mulia :')



prop perempuan gersang cekak aje? and baju tak payah pakai. hakhak.

ok semua, lagi sekali Thank You so much for your help !







71 comments:

makdara TERdiva said...

hati2 dear..orang cantik selalu jadi mangsa org tak puas hati..

Rozuan Ismail said...

haha.memang sentap perempuan gersang tu ye.ko letak je trademark tu dkt ko nye muka.kalau dia nak copy jugak tak tahu lah ye

eyka said...

hheehhe slalunye kn org yg kite knl yg jd faker kite nie k.marya

Mya Myra said...

hoih sapa dia sapa dia!! meh cni nk kasi dia menangis sampai kuar air mata menanah..
kuang ajaq noh..

syaz@rozelt said...

selalu yg kena duplicate nie..artis2 or orang2 femes..cik marya nie femes sampai orang jeles n create faker..huhu..be tough ok..as long u dah admit that faker is truely not u kira ok la tu..u already in da safe zone dear..

♥CIK SHA♥ said...

hahaha..comel je zaqwan ni..picit2 pp dia..geram..grrr..

rasanye marya letak watermark kat bahagian yg dia tak boleh nak crop lagi sesuai..

kura said...

demam kura kura gittew. haha..

sabar kak marya sabar!

Marya Hana said...

makdara TERdiva : hehe. tp ni x cantek pon mak jadi mangsa....... T.T

Marya Hana said...

Rozuan Ismail : letak kat muka..? bahhahaha. siot je.

Marya Hana said...

eyka : setuju tuuuu, sbb die mcm kenal bf and adek i. tapi tatau lah kan. stalker sekarang hebat2.. semua die dapat korek..

Marya Hana said...

Mya Myra : bace entry sebelom la deyyy.. :p

Marya Hana said...

syaz@rozelt : femes keh..? (bunyik mcm syuib sepah.. :p tu lah.. hope x berulang..

Marya Hana said...

♥CIK SHA♥ : yep, i will .. thanks cik sha..

oh budak tu x abes2 nakal kan.. hee

Marya Hana said...

kura : terase ek..? ok lain kali aku umpamakan dgn binatang lain. sentap kura. haha

nurfatiha blacky said...

orang cantik memang selalu jadi mangsa. hehe

Liyana Aziz said...

terbaik la! hahahahha.. gersang x gersang dia tengok gambar adik kak yaya cenggitu.. hahahahahah.. padan muka!

zie_ira said...

nape la ade org busuk ati cm tuh,,ish2,, abai kn je beliau eak,,:)

comel owwh marya hana ni,,^_^,,

Marya Hana said...

nurfatiha blacky : tapi masalahnya x cantek..... kene jugak.

Marya Hana said...

zie_ira : dia malas tlg mak die masak kat dapo.. so die create acc lain, saje tambah hobi kot.. :p hikhik..

ohh, i biase aje ..

Marya Hana said...

Liyana Aziz : yana, lepas ni mst die guna gamba adek akak lak jadik dp die.. gersangggggg punya pasal ! haha

Deeba Debab said...

oke. gelak dulu. HAHAHA
gambar-2 tu semua xley blah ouhh. seksi habis lah kan. :D
kalau si faker tu tgk. mmg gersang ::DDDD

Marya Hana said...

deeba : mst die terkedu x terkata, ade org lagi gersang ni haaaa.. haha..

NOOR FATIN said...

nangis guling2 dia nanti bila baa post ni. haha

Marya Hana said...

noor fatin : sambil hentak2 kaki, mintak susu.. hehek..

Shurazirah Sukhur said...

hahaha mesti "perempuan gersang" tu sentap gila baca post ni..dah letak watermark pun bley nak curi gambar u lagi..aihh, doa je la semoga dia dibukakan hati untuk berubah..

izz zara said...

rasanya gmbr plg kanan tu kot sesuai... hati2 tau, btw, cntikla bju tu... ke sbb awk yg cntik? hehe

Ayuraza said...

ieee...dahla letak nama macam jahanam..adoiii..dah takda keje lain agaknya..

Marya Hana said...

Shurazirah Sukhur : die mst tengah carot2 kan i.." damn damn.. " :D

Marya Hana said...

izz zara : thanks dear.. :)

ohh kanan sekali sbb org xdapat crop kan.. ohh baju tu..

Marya Hana said...

Ayuraza : tu lah, cube letak name elok2 sikit.. siti khadijah ke, siti aminah ke..

aTy _faRed~ said...

die sebenarnyer jeles ngan awak yang comel ni... may be sebab die tak comel..may be jugak die tak de BF hensem macm awk nyer BF..so..kalau nyamar jadi awak kowt2 die pon ley dapat BF macam Bf awak kan..:) jangan di layan..lagi dilayan kang lagi die suker..

Khai said...

kesiannya akak cantik nih..huhu

Azhafizah[フィザ] said...

the best position on first picture (=

alif haris said...

hahah .. cun adek tu :D ..kah kah kah

Anonymous said...

Kalau kau tak letak gambar kau merata-rata dalam blog ni, benda ni takkan jadi kan ?

Mungkin kau pun ada silapnya.

Fikir-fikirkan lah

+)

Marya Hana said...

aTy _faRed~ : haha, maybe.. :) thanks dear for ur advice ..

Marya Hana said...

Khai : huhu. sabar.. :)

Marya Hana said...

Azhafizah[フィザ]: thanks dear.. :)

Marya Hana said...

alif haris : haah, cun habis!

Marya Hana said...

cik anon : thanks. eh kau ke yg search blog ni gune google..? :p

gambar yg dicurik tu ada watermark. ni blog aku, tak merata de. kat sini aje. melainkan ade org yg masok blog ni melalui GOOGLE, and rasa sakit mata.. :)

Marya Hana said...

atau pon, follower blog ni sendiri punya kerja.. i know =) jeng jeng jeng..

Amirrah Zawani said...

kadang2 letak watermark pun sama jugak.. dah kalau memang hati busuk, dorang tu ambil jugak gambar kita.. u kena kurangkan letak gambar u la.. tp kalo tak letak gambar taleh jugak.. macam tak menarik blog.. ermmm =_=

Marya Hana said...

amirrah : haaa, now u sorang je paham.. kat blog u pon ade gamba u pegi sana sini kan..? kalau org still nak ambik gamba u, sama jugaknya.. dah nama blog kita.. so ape guna ade blog..? kan.. ~

pelik lah..

tu namanye kes dengki.. and aniaya.

syufaa said...

hahaha..
terdesak sgt..
smpai nk guna pic org..
dengki sgt..
apaaaa pon tak bolehh!!!
errr, ni live ke?
boleh tuju lagu?

=.="

Marya Hana said...

syufaa : haha. ape pon tak boleh.. boleh, tuju lagu kat laptop masing2.. ;P

dang intan duka said...

awat la jd lagu tu...
memang terbaek la ko..
hahahhaha
biasalah tu...
org lain tak leh tgk org lain senang
hahha
sabor je la

peace ;p

miss u

Marya Hana said...

dayah : mane ah aku tawu, pendengki tegar ohh! eeeee..

xleh tgk org lebih dr die, maybe aku terkenyit mate kat bf die kot. bahahhaa. mustahil.

miss u too ngek !

Cik Aish said...

haha kelakar la gamba budak tu..adess..takde rupa gersang langsung..emm watermark tu better letak kat tgh2..sbb klu bwh sgt, org stil leh amik pic tu then crop.. huhu..

elle said...

yaya....ko ad tgk berite x td?d berite pasal ko x....
heeeeeeeeeeeeeee

Just Call Me Bitt said...

hahahaha...kalau i letak dari atas sampai bawah depends dekat pic yg terasa nak di curi la yunk

nadya_nadia said...

sabo je la~~~

sLpmEpLz™ said...

haaaa... semputttt bc entri ni. huhu

alif haris said...

hahah cair sy dibuatya :D

cik nur said...

banyakan bersabar tuh la tak sume suka dekat kita so doa mintak dia diberi balasan yang setimpal ler hehehee

nazirulhazwan~ said...

watermark tu letak kat muke la, hahaha baru nice:P

Marya Hana said...

Cik Aish : tu muke bapok sesat.. bukan gersang.. haha..

okeh cik aish.. :) thanks..

Marya Hana said...

elle : haha, ade2.. special news!

Marya Hana said...

Just Call Me Bitt : ohh mcm tu pulak.. hehe..

Marya Hana said...

nadya_nadia : x bersabar tu yg post kat blog.. hehe.. geram pulak..

Marya Hana said...

sLpmEpLz™ : siot. manisnya kurma ini..

Marya Hana said...

alif haris : kan.. tu lah nak bagi suggestion utk die guna gamba atas tu. haha

Marya Hana said...

cik nur : itulah, walau kite x kacau org kan.. :) moga moga..

Marya Hana said...

abg naz : u kalau bab mcm ni suke heh... ~

Meck said...

comel budak tu haha

fyna said...

letak watermark byk2..fyna pon sama la..kena mcm tu =.=

cEro said...

masalah betul kalo camtu kan???

hm..watermark terbaik ialah letak kat muka, tp nanti gambar nampak tak lawa plak..hehe

Marya Hana said...

Meck : comel dan nakal tau...

Marya Hana said...

fyna : u pon..? -.-" ape nak jadik org2 sekarang ni..

Marya Hana said...

cEro : alamak, kat muka..? haha. pelik je nnt..

Myra Arshad (: said...

tak paham betul ler ada orang nak cilok2 pic orang laen ni. get a life please T_T

Marya Hana said...

Myra Arshad : ini percubaan menjatuhkan org. jeles letewwwww :P