Wednesday, June 8, 2011

Blog Marya Hana.


Assalamulaikum semua >.<

dalam sehari dah ada kata putus. thanks pada yang comment entry semalam.




marya hana dah ada fanpage sendiri. baru je buat so kalau korang tengok tak berapa lengkap mintak maap sangat. aku akan update selalu utk masokkan gambar, dan apa apa jadah lagi dalam tu. ok dah boleh nampak kat sidebar aku. terima kasih semua :')





35 comments :

syufaa said...

hoyeahhh!
sudah picit itu like button! :D
best best! :)

Dee Chicuita said...

yeay! dah hade. beshnyaa. thanks marya! i salu asek rasa nak panggil u kakak, padahal kite sebaya. hahaha :D

holaulala said...

featured in intrend kan?

HAZIRAH SULAIMAN said...

1000x like :)

Mila Ahmad said...

camner nak wat fan page cet!!!tingin jugak 2 walaupun xfemes hahahaha..

NaEl said...

yeay !! dah like!! :D

Rozuan Ismail said...

ada jugak akhirnya kan.huhu

myra ashrul said...

yeahh . gud jobb . i loikee oredy ! hehe .

alin~hazlin~ said...

fuuy00... nak klik like kat opis nih blok fb plak.. balik umah t alin like ye.. tahniah dear~

Ip Man said...

wat la kempen 100k like! :D

hana sudradjat said...

saya sudah like!

Fika Rozaidi said...

nak like nak like nak like :D

Myra Arshad (: said...

yeay! finally, yaya ada jugak fanpage. myra da like :)

Marya Hana . said...

syufa : thanks syufa :)

Marya Hana . said...

dee : thanks a lot dee. eh kite sebaya eh..? :) jgn ah panggil akak, terase kertu pulak..

Marya Hana . said...

holaulala : yep.. :)

Marya Hana . said...

hazirah sulaiman : amboi1000x.. :D thanks..

Marya Hana . said...

mila ahmad : mcm buat acc facebook jugak. mcm mana i buat tadi, just type kat google "create fanpage".

Marya Hana . said...

nael : thanks dear >.<

Marya Hana . said...

rozuan : akhirnya..... (T.T)

Marya Hana . said...

myra ashrul : hai.. thanks :)

Marya Hana . said...

alin : ohh kat opis bukak blog je eh.. :) thanks alin..

Marya Hana . said...

ipman Love : ape jadahnya tu..? :)

Husna.Ma said...

woaaa dah ada fanpage. good2 :))

Marya Hana . said...

hana sudradjat : thanks :)

Marya Hana . said...

fika : silakan.. :') hee.

Marya Hana . said...

myra : finally... :)

thanks myra..

Marya Hana . said...

husna : hee. senang sikit katanya.. :)

Shurazirah Sukhur said...

i dah like!yayy, dah de fan page..senangla nak berinteraksi..haha :D

Marya Hana . said...

shurazirah : hehe.. tu lah pasal. sbb kadang2 i x approve kat facebook. kat page ni ramai2 boleh muat.. :D

Deeba Debab said...

wooohhhh.. dah ada page sendiri. bagus2. maju :D

Marya Hana . said...

deeba : pemintaan .. hehe.. :)

kura said...

awww! akak dah ada fan page yaw! teruja adik. Eh melebey pula aku ni. Hahah :B

Marya Hana . said...

kura : kau kalau gedik mcm tu aku geli.. :D haha..

kura said...

baiklah, selepas ini saya janji saya tidak gedik. saya berjanji dengan penuh semangat. *skem gitu! Lalala.. haha